С колко най-много сте карали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С колко най-много сте карали ако колата ви позволява над 200?

Над 250
46
17%
Между 200 и 250
145
55%
Между 150 и 200
67
25%
Под 150
5
2%

Общо гласове : 263
старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: С колко най-много сте карали?

Мнение от vicho » 11 Мар 2016, 12:28

K_Ilkov написа::mhihi: почна се :mhihi:

не знам кое е по-слабо, да лъжеш или да се опитваш да лъжеш и да не можеш...

:dunno: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 11 Мар 2016, 12:48

Denischo написа:
павката написа:
Denischo написа:309 км/ч на шефа ми колата ( Audi A6 3.0 TDI 2012 годината с некви преработки не съм наясно кво точно е правил ), точно до летище Франкфурт.

3литрова печка да подминава 300 :roll:

Жалко, че не е снимка а printscreen от youtube :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 11 Мар 2016, 13:11

Аз подминах 260 на писта "PhotoShop" в България, София :mhihi: можеше още, ама имаше некво колело пред мен та да не го бутна. :paranoid:

12819396_166627577053510_2513175395404414509_o.jpg

Иначе 215 - 220 на толкова ми забива прекъсвача :driving:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Мар 2016, 13:35

250 с е21/316, не помня дали съм сънувал или е било истина, но удоволствието е неописуемо, баткото с Кю 7-та да ти светне на магистралата, че му пречиш, а след това да не иска да те погледне :driving: .
Лошото, е че удоволствието беше кратко, левия рог, заедно с подкалника ги беше изяло нещо и паднаха :banghead: .
Единствения примерен водач, който съм виждал с БМВ, беше някъв германец, преди много години с е34/м5. Карах след този човек, доста време, може би около 100-150км, от Нова Загора към Бургас, още нямаше магистрала. Не подмина 90 и не наруши нито едно ограничение или знак.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Мар 2016, 13:45

Mpower94 написа:Аз подминах 260 на писта "PhotoShop" в България, София :mhihi: можеше още, ама имаше некво колело пред мен та да не го бутна. :paranoid:

12819396_166627577053510_2513175395404414509_o.jpg

Иначе 215 - 220 на толкова ми забива прекъсвача :driving:

Тва някакъв канадски франкещайн ли е :) Тия литри нещо не връзват отдолу.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Мар 2016, 14:04

Аз в Канада БМВ в мили не съм виждал, все са били метрични, ма не са чак толкоз много де, та да ми е меродавна извадката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Мар 2016, 14:45

Е аз пък в щатите разходомер в литри също :) Някаква комбинация е, ама каква не знам. То и оборотомера не е от М3 ако става въпрос.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 11 Мар 2016, 14:50

Просто е сменен циферблата върху стандартно табло за европа и е оставен разходомера в литрли. :mhihi: И опитах да боядисам тия стрелки с червен маркер ама все остават някакви бели линии :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Мар 2016, 18:10

Denischo написа:
павката написа:
Denischo написа:309 км/ч на шефа ми колата ( Audi A6 3.0 TDI 2012 годината с некви преработки не съм наясно кво точно е правил ), точно до летище Франкфурт.

Избрал си кофти снимка бе джингиби :winky:
С 309 на отворена шофьорска врата :bowdown: Ако беше затворена и 400 щеше да вдигне :mrgreen: :bowdown:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 11 Мар 2016, 18:38

(bubsa) написа:
Denischo написа:
павката написа:

Избрал си кофти снимка бе джингиби :winky:
С 309 на отворена шофьорска врата :bowdown: Ако беше затворена и 400 щеше да вдигне :mrgreen: :bowdown:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: , и на таблото се мотка някакъв надпис на полски... :smoke:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Мар 2016, 19:09

можеш да забравиш това да се е случвало в реални километри на нашата планета...

сега по темата- от 280 км/ч нагоре почва неравна битка... трябва с голямата лопата да се наливат обороти и въртящ момент, щото физиката почва да ти се опъва като девственица с лесбийски наклоности...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 11 Мар 2016, 19:23

///M Power написа:
efren написа:Приеми го това за морала като чувство за хумор. Колкото до скоростта в градски условия, на мен поне не ми е смешно. По моите разбирания 150 км/ч е три пъти и половина по-висока скорост от 80 км/ч и оправдания с околните не са удачни. Иначе темата си струваше само за да видя поредния дизел малолитражка, който е счупил рекорда за скорост.

Колега математика ти куца...

Sent from my D2303 using Tapatalk

Перфектна си ми е математиката. Кинетичната енергия е равна на масата по скоростта на квадрат и при движение със 150 км/ч спирачния път е три пъти и половина по-дълъг спрямо този от 80 км/ч ( и всичко това без да броим, че изминаваш двойно повече разстояние докато осмислиш ситуацията и крака ти стигне до педала на спирачката, (ама тука всички са профи стрийт рейсъри и това не е проблем за тях) .
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 11 Мар 2016, 20:12

alx написа:

можеш да забравиш това да се е случвало в реални километри на нашата планета...

сега по темата- от 280 км/ч нагоре почва неравна битка... трябва с голямата лопата да се наливат обороти и въртящ момент, щото физиката почва да ти се опъва като девственица с лесбийски наклоности...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: .....Добър си.....искрено ме разсмя :yes: ПС: Ама много си добър....хаха ...още ми се друса шкембака :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2016, 20:21

efren написа:Иначе темата си струваше само за да видя поредния дизел малолитражка, който е счупил рекорда за скорост.

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
:mhihi:

Lenco написа:Единствения примерен водач, който съм виждал с БМВ, беше някъв германец, преди много години с е34/м5. Карах след този човек, доста време, може би около 100-150км, от Нова Загора към Бургас, още нямаше магистрала. Не подмина 90 и не наруши нито едно ограничение или знак.

Той защото не познава обстановката в БГ вероятно и не е знаел къде може или не може като е очаквал да следят скоростта строго. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 11 Мар 2016, 22:14

efren написа:
///M Power написа:
efren написа:Приеми го това за морала като чувство за хумор. Колкото до скоростта в градски условия, на мен поне не ми е смешно. По моите разбирания 150 км/ч е три пъти и половина по-висока скорост от 80 км/ч и оправдания с околните не са удачни. Иначе темата си струваше само за да видя поредния дизел малолитражка, който е счупил рекорда за скорост.

Колега математика ти куца...

Sent from my D2303 using Tapatalk

Перфектна си ми е математиката. Кинетичната енергия е равна на масата по скоростта на квадрат и при движение със 150 км/ч спирачния път е три пъти и половина по-дълъг спрямо този от 80 км/ч ( и всичко това без да броим, че изминаваш двойно повече разстояние докато осмислиш ситуацията и крака ти стигне до педала на спирачката, (ама тука всички са профи стрийт рейсъри и това не е проблем за тях) .

Ами не, математиката ти е зле, виж по физика, може и да си по-добре. Все пак бих се замислил и за нея, че в това време сигурно си с летните(ако съдим по другата тема за зимните гуми).
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата