Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Re: Formula 1 сезон 2016 - с трима фенове си обсъждаме

Мнение от georgi_1986 » 16 Май 2016, 8:02

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Май 2016, 8:36

Райконен кара като истински пенсионер една камара обиколки зад двойно по-младият Верстапен. Вярно, че пистата е така, но дори сякаш не се и опита да го изпревари. Доближаваше се но не достатъчно. И Райконен си е за пенсия отдавна и Ферари са си много зле завалиите. Където викат хората и злорадстват, че Алонсо сега щяло да го е яд ако Ферари станат шампиони хахахах кога бе айбооооу :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Май 2016, 10:28

Райконен сам каза, че е започнал да губи сцепление по завоите и да изпуска идеалната права и просто е било прекалено голям риск да атакува. Все пак по-добре втори отколкото отпаднал (справка: Рикардо в битката за 3то място с Фетел). Мен ми е интересно как колата на Ред Бул успя да съхрани гумите цели 32 обиколки имайки предвид, че май тяхното шаси е доста агресивно към гумите. Явно наистина работят здраво в отбора и резултатите са налице, следващия уикенд мисля са и с нова модификация на двигателя. Макс направи много добро каране, макар и да не бе наистина натискан от Райконен трябва да му се признае хладнокръвието. Дано се развие и стане шампион някой ден. Ферари сбъркаха стратегията и затова не можаха да се поздравят с двойна победа :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mini » 17 Май 2016, 0:11

Кими поне се доближи на по-малко от секунда, а Фетко преди това не можа.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 30 Май 2016, 19:30

Нещо ви няма след вчера, не трима, а никой :mhihi: Мен ми беше доста интересно състезанието, обаче Хамилтън постъпи доста грозно, точно когато го натисна Рикардо, вече пит-а няма какво да се коментира... Кара желязно, притиснаха го и взе да сече завоите и да бута в стената, не е красиво просто. Тъпо ми стана за Макс, 80% от изпреварванията бяха само негови и изпусна завой, ама какво да се прави... Фетко и той кара супер, ама толко си можеше, евала на мексиканчето, че се пребори толкова напред :clap:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 30 Май 2016, 20:22

Хамитън винаги си е за наказание, но никога не го наказват и си разиграва коня както си иска. Няма какво да се коментира тоя. Макс прекалено много го бутнаха и се осра 2 дена подред. Очаквах го. Райконен за пореден път се показа като топ кифладжия и заспал. Само където обърка малко състезанието на Грожан. За пенсия си е отдавна. Алонсо направи супер състезание. Както и Перез, който бе избран за пилот на състезанието. На Рикардо отбора му го прецака иначе щеше да бъде 1-ви.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 30 Май 2016, 21:58

На Кими май му е скучно вече, кара повече за кеф, отколкото за нещо друго, поне така ми изглежда... Забравих да спомена най-смешното нещо, което бях виждал някога на състезание, а именно как се удариха Зауберите, това беше... :mhihi: :mhihi:
Според мен този сезон е интересен, изглежда, че Редбул ще са основен конкурент на Мерцедес, освен Ферари, разбира се, но пък Уилямсите също се представят хич нелошо. Остава и Макларън да отлепят малко, Алонсо си е боК, доказа го и вчера :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 30 Май 2016, 22:55

Интересно ще е в Канада , тук не можах да разбера дали наистина редбула вече върви колкото мерцедесите. Макс допусна адски аматьорска грешка още ме е яд :confused:
Иначе Хамилтън си беше чисто за наказание , 1во отряза завоя 2ро избута брутално Рикардо .. незнам защо толкова го толерират :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 08 Юни 2016, 17:38

Колеги какво мислите за състезанието в Канада , дали ще гледаме 3 борещи се за победата отбори или пак Хамилтън и Розберг :roll:

Потребител
Аватар
Кара: z3

Мнение от prozorche » 08 Юни 2016, 18:38

Силно се надявам Мерцедес, Ферари и Ред бул да направят интересно за гледане състезание :driving:

пп: вече не сте само трима фена :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Юни 2016, 4:28

Колеги, преди да правите предположния за състезанието тук (Канада), проверете прогнозите за времето. В момента (22:25ч местно време) навън е 10С и се очаква да падне до 7С. С вятъра ще се усещат като 3С. Прогнозите ги има в нета. Това определено има възможност да е най-студеното състезание през сезона. В неделя прогнозите са за минимални около 8С и максимални около 16С. За събота има шанс да стигнат ди 21С, но за сметка на това дават дъжд. Ако сте фенове на залозите и изненадите, сега е момента :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 09 Юни 2016, 15:04

За дъжда ОК , ама студеното време единствено би ограничило избора на гуми за състезанието и спиранията в бокса. Ферари пак може да фърлят някой мотор , явно за тях са сила топлите състезания :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 09 Юни 2016, 19:53

Аз пък бих обобщил така - почти всички отбори (с пари) рано или късно наваксват което им липсва, само Ферари си остават назад... Не мога да разбера как така отбор с такава история и такива финанси не може вече за не знам коя подред година да предложи на пилотите си конкурентна кола. Всички плюха по Алонсо, че предрече неуспеха на Ферари и занапред, но ето че е факт. Аз вече почвам да стискам палци за Редбул, защото имат и чудесни пилоти освен всичко. Иначе да - тоя сезон изглежда по-интересен от предишните и дай боже поне да погледаме повече изпреварвания и екшън. Но Ферари да се бори за титлата... отдавна съм забравил за това. А става досадно Аривабене и Ветел да повтарят, че са в играта и нищо не било решено.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Юни 2016, 22:19

Ферари се събуждат през 20-на години, през другото време карат за слава.
Тая година ще се борят за 2ро място май, само да не останат 3ти, че голям срам ще е.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 09 Юни 2016, 23:42

Хонда щели да надуят турбото сега за Канада. Очакваме да избухнат
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата