Formula 1 сезон 2016
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Formula 1 сезон 2016 - с трима фенове си обсъждаме
Райконен кара като истински пенсионер една камара обиколки зад двойно по-младият Верстапен. Вярно, че пистата е така, но дори сякаш не се и опита да го изпревари. Доближаваше се но не достатъчно. И Райконен си е за пенсия отдавна и Ферари са си много зле завалиите. Където викат хората и злорадстват, че Алонсо сега щяло да го е яд ако Ферари станат шампиони хахахах кога бе айбооооу 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Райконен сам каза, че е започнал да губи сцепление по завоите и да изпуска идеалната права и просто е било прекалено голям риск да атакува. Все пак по-добре втори отколкото отпаднал (справка: Рикардо в битката за 3то място с Фетел). Мен ми е интересно как колата на Ред Бул успя да съхрани гумите цели 32 обиколки имайки предвид, че май тяхното шаси е доста агресивно към гумите. Явно наистина работят здраво в отбора и резултатите са налице, следващия уикенд мисля са и с нова модификация на двигателя. Макс направи много добро каране, макар и да не бе наистина натискан от Райконен трябва да му се признае хладнокръвието. Дано се развие и стане шампион някой ден. Ферари сбъркаха стратегията и затова не можаха да се поздравят с двойна победа 

Кими поне се доближи на по-малко от секунда, а Фетко преди това не можа.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Нещо ви няма след вчера, не трима, а никой
Мен ми беше доста интересно състезанието, обаче Хамилтън постъпи доста грозно, точно когато го натисна Рикардо, вече пит-а няма какво да се коментира... Кара желязно, притиснаха го и взе да сече завоите и да бута в стената, не е красиво просто. Тъпо ми стана за Макс, 80% от изпреварванията бяха само негови и изпусна завой, ама какво да се прави... Фетко и той кара супер, ама толко си можеше, евала на мексиканчето, че се пребори толкова напред 

- Larbi
- Потребител
-
Хамитън винаги си е за наказание, но никога не го наказват и си разиграва коня както си иска. Няма какво да се коментира тоя. Макс прекалено много го бутнаха и се осра 2 дена подред. Очаквах го. Райконен за пореден път се показа като топ кифладжия и заспал. Само където обърка малко състезанието на Грожан. За пенсия си е отдавна. Алонсо направи супер състезание. Както и Перез, който бе избран за пилот на състезанието. На Рикардо отбора му го прецака иначе щеше да бъде 1-ви.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На Кими май му е скучно вече, кара повече за кеф, отколкото за нещо друго, поне така ми изглежда... Забравих да спомена най-смешното нещо, което бях виждал някога на състезание, а именно как се удариха Зауберите, това беше...
Според мен този сезон е интересен, изглежда, че Редбул ще са основен конкурент на Мерцедес, освен Ферари, разбира се, но пък Уилямсите също се представят хич нелошо. Остава и Макларън да отлепят малко, Алонсо си е боК, доказа го и вчера

Според мен този сезон е интересен, изглежда, че Редбул ще са основен конкурент на Мерцедес, освен Ферари, разбира се, но пък Уилямсите също се представят хич нелошо. Остава и Макларън да отлепят малко, Алонсо си е боК, доказа го и вчера

Интересно ще е в Канада , тук не можах да разбера дали наистина редбула вече върви колкото мерцедесите. Макс допусна адски аматьорска грешка още ме е яд
Иначе Хамилтън си беше чисто за наказание , 1во отряза завоя 2ро избута брутално Рикардо .. незнам защо толкова го толерират

Иначе Хамилтън си беше чисто за наказание , 1во отряза завоя 2ро избута брутално Рикардо .. незнам защо толкова го толерират

Колеги какво мислите за състезанието в Канада , дали ще гледаме 3 борещи се за победата отбори или пак Хамилтън и Розберг 

Силно се надявам Мерцедес, Ферари и Ред бул да направят интересно за гледане състезание
пп: вече не сте само трима фена

пп: вече не сте само трима фена

Колеги, преди да правите предположния за състезанието тук (Канада), проверете прогнозите за времето. В момента (22:25ч местно време) навън е 10С и се очаква да падне до 7С. С вятъра ще се усещат като 3С. Прогнозите ги има в нета. Това определено има възможност да е най-студеното състезание през сезона. В неделя прогнозите са за минимални около 8С и максимални около 16С. За събота има шанс да стигнат ди 21С, но за сметка на това дават дъжд. Ако сте фенове на залозите и изненадите, сега е момента 

За дъжда ОК , ама студеното време единствено би ограничило избора на гуми за състезанието и спиранията в бокса. Ферари пак може да фърлят някой мотор , явно за тях са сила топлите състезания 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз пък бих обобщил така - почти всички отбори (с пари) рано или късно наваксват което им липсва, само Ферари си остават назад... Не мога да разбера как така отбор с такава история и такива финанси не може вече за не знам коя подред година да предложи на пилотите си конкурентна кола. Всички плюха по Алонсо, че предрече неуспеха на Ферари и занапред, но ето че е факт. Аз вече почвам да стискам палци за Редбул, защото имат и чудесни пилоти освен всичко. Иначе да - тоя сезон изглежда по-интересен от предишните и дай боже поне да погледаме повече изпреварвания и екшън. Но Ферари да се бори за титлата... отдавна съм забравил за това. А става досадно Аривабене и Ветел да повтарят, че са в играта и нищо не било решено.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ферари се събуждат през 20-на години, през другото време карат за слава.
Тая година ще се борят за 2ро място май, само да не останат 3ти, че голям срам ще е.
Тая година ще се борят за 2ро място май, само да не останат 3ти, че голям срам ще е.
- Larbi
- Потребител
-
Хонда щели да надуят турбото сега за Канада. Очакваме да избухнат