Христо Стоичков. Велик Българин.
Модератор: Общи модератори
Re: Христо Стоичков. Велик Българин.
Само аз ли имам чувството че ИЦО с това грандиозно събитие /отделно от почитта към България и прочие/поднесе едно огромно извинение към всички чувстващи се засегнати по един или друг начин от него / и всички плюещи в това число/ . На всеки му идва времето за такава самооценка , но евала за начина по който той го направи и че го направи.Е затова е велик.Перфектни хора не съществуват.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
wladio написа:А аз за малко да сгафя при представянето на Сираков и Боримиров, бях в сектор Г,и таман да запляскам, но се усетих навреме.
А защо освиркаха Фандъкова И Кралев????
Защото са същите личности като тези тук дето "мажат " темата.
Уважение -дума непозната на доста хора.
Всеки има право да уважава или не някого и не виждам, защо трябва да се слагат етикети кой какъв е или не е. Още повече, че за някои "велики" спортни личности е възможно да има силно безразличие към личността и/или кариерата им в минало, настояще и бъдеще време и това е абсолютно в реда на нещата.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
След малко в 120 минути по БТВ ще дават цялото интервю с него.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

nqmam_bmw написа:wladio написа:А аз за малко да сгафя при представянето на Сираков и Боримиров, бях в сектор Г,и таман да запляскам, но се усетих навреме.
Всеки има право да уважава или не някого и не виждам, защо трябва да се слагат етикети кой какъв е или не е. Още повече, че за някои "велики" спортни личности е възможно да има силно безразличие към личността и/или кариерата им в минало, настояще и бъдеще време и това е абсолютно в реда на нещата.
Добре де, след като не го уважаваш какво търсиш в тема с име "Христо Стоичков. Велик Българин"? Предполагам веднага става ясно, че ще се пишат суперлативи вътре. И без тва сякаш се чувстваш длъжен да се отбележиш в почти всяка тема, тая можеше спокойно да я пропуснеш, не да пишеш 20 мнения с глупости в нея...
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
nqmam_bmw написа:wladio написа:А аз за малко да сгафя при представянето на Сираков и Боримиров, бях в сектор Г,и таман да запляскам, но се усетих навреме.
Ще спреш ли да се излагаш колега!!!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Интервюто беше интересно и много искрено, отговаряше на всичко както го прави - непринудено.
Спомена и за злобата и завистта на някои хора, че ще ги умори и че ги мори. Каза също, че на такива хора не отговаря нищо и че няма какво да им отговори. Просто ги оставя да си говорят.
Интересно в негов стил каза за някой слизащ от каруца, че не можело да му казва как стават нещата.
Питаха го за жена му как е останала толкова земна и извън нещата, прожекторите и скандалите, а той отвърна, че просто не се е поддала на нищо. За дъщерите му го питаха за важните неща на които ги е научил, каза нещо много хубаво, как са разбрали, че трябва да се харчат парите колкото е казано, а не колкото може. Изобщо все хубави неща говори, за Трифон и за други още.
Спомена и за злобата и завистта на някои хора, че ще ги умори и че ги мори. Каза също, че на такива хора не отговаря нищо и че няма какво да им отговори. Просто ги оставя да си говорят.
Интересно в негов стил каза за някой слизащ от каруца, че не можело да му казва как стават нещата.

Питаха го за жена му как е останала толкова земна и извън нещата, прожекторите и скандалите, а той отвърна, че просто не се е поддала на нищо. За дъщерите му го питаха за важните неща на които ги е научил, каза нещо много хубаво, как са разбрали, че трябва да се харчат парите колкото е казано, а не колкото може. Изобщо все хубави неща говори, за Трифон и за други още.
In God we trust, all others we track.

Много срамна тема..... 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Витанов написа:Много срамна тема.....
По скоро тъжна, че има такива хора
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Bogat-Beden написа:Аз съм Христу Стичков и избрах да карам инфинити кю трийси. Това е компактен кросовър, удобен за града с неповторим укс. Инфинити кю трийси! Мириши на укс.
Това ме взривяваше всеки път по радиото

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Съжалявам че "дадох "старт на такава помия и какво ли още не за ценен човек за мен.
Моля :Заключете темата.
Това бива бива ама............
Моля :Заключете темата.
Това бива бива ама............
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Не съжалявай, колега! Христо е Великан и е най-популярният българин за всички времена! Виж, тия дето се изложиха като кифладжии в темата ти - те има върху какво да помислят...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Superexstatic написа:Каааакъв е г*за на кюрдааа
ЧЕРВЕН!!!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Top Gun Maverick написа:E34 написа:Съжалявам момчета, че не се вписвам в общата патриотична картина прехласвайки се пред Пулев, Стоичков, Стамболов, България на три морета, Македонско девойче, Йовано Йованке, Шуми Марица и Слави Трифонов. Понякога даже ми е тъпо. Ей го оня ден вместо да се кефя на уникалния мач на звздите, купувайки си едно билетче минимум за 88.88лв щото съм патриот и да кеся на тоа дъжд с дъждобранче, аз псувам у задръстванията неосъзнавайки величието на събитието създало тези задръствания и тая еуфория. Последната седмица само от чешмата къде не течеше Стоичков. Ама този велик българин допринесъл за това дори и такситата у Конго да знаят де е България го заслужава. Този факт, лично мен много ме радва. Даже е като парола, качваш се на некоя бангия нейде по света примерно у Бангладеш питат те от де си казваш България и мангала веднага - аааааа, Стоичков! и всичко тръгва по мед и масло и живота е хубав, уникално преживяване! Оттам следва диалог за киселото мляко и столицата на България - Букурещ. И така в смях и закачки минава времето. Ако не беше Стоичков кво прайм?
Аз пак да питам, що не доде Марадона бе. И не ми ги разправяйте, че народа не беше отишъл да види Марадона, Ромарио и Роналдиньо.
Това, че света не знае нещо кой знае какво за България(извън спорта)и ситуацията в държавата е такава скапана в много отношения, няма нищо общо с това какъв е или не е дадена личност.
Особено пък със задръстванията. Както сам каза колегата, само от чешмата не бил текъл Стоичков - цял ден разправяха за затворените улици и да си направи всеки алтернативен маршрут. А ако толкова те бъркат задръстванията в София, сменяй населеното място докато е време защото тоя град не е пригоден за милиони автомобили. Ще става по-зле, по-добре не въпреки всички пътища построени в последните 10 години. Чудя се без тях как ли щяхте да се оплаквате с това прогресивно нарастване на автомобили.
Иначе хората по света ползват градски транспорт, таксита, метро, колелета, ходят пеш и т.н.
Начини има, стига да има желание, а не само мрънкане.
Като пък не ти харесват мизерията в София, задръстванията, въздуха и още куп неща, прави като мен - живей на село.
А да се прехласваш по някой и да не го плюеш са различни неща. И аз не се прехласвам по Пулев, Слави Трифонов и още бая неща и хора, но не ги плюя. Пулев даже си го критикувах доволно след мача с Кличко, най-вече за селските приказки преди, по време и след мача, но не съм седнал да го плюя. Подкрепям го иначе защото е Българин и чисто като спортист. Което не значи, че това не е личен избор. Безцелното плюене и мрънкане обаче са друго нещо.
94-та бях на 11 и много ясно помня всичко, всеки мач, всякак вечер навън с пълните улици, изобщо всичко. Никога не съм бил фен на БарЦа примерно, особено пък да стана такъв заради Стоичков, но емоциите които изпитахме тогава и успехите, които той постигна са достойни само за уважение, не за презрение. Който не го харесва, нека не говори, особено пък жалко е когато едната агитка го плюе само защото не е от нашите. 94-та всички бяхме едно, така и трябва да бъде. Дори на мен като Цесекар ми стана неприятно на бенефиса когато част от публиката освирка Сираков и Боримиров при представянето. Най-малкото от уважение към Ицо не трябваше щом ги е поканил и са дошли. Но то си е за тяхна сметка. Уважението е важна част от всичко, дори към "врага".

Трябва да си горд че си БЪЛГАРИН само заради НЕГО! Като характера му..мене точно това ми харесва в него че не е**ва никой

Как може да има такива ХЕЙТЪРИ

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Въпреки че го уважавам като спортист някой предателства не се забравят лесно... Някой се опитаха даже да сравняват мишката бербо със Стоичков ха-ха... И все пак на стадиона се видя жалкия сектор гей какво представлява... Празникът не трябва да се дели на сини и розови (опаа червени) но да оплюете Наско беше точно каквото представлявате едни малки розови човечета... Няма да коментирам и трансперантите против ЛЕВСКИ... Просто жалка работа... Гордеете се че бил в цдна но тази школа нищо не му е дала и нито тя го е направила футболния гигант какъвто всъщност е!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Празникът не трябва да се дели на сини и розови (опаа червени)-
как да го обясниш на такива хора за да те разберат???/
според мен няма как.то ако няма горе в главата всичко е напразно!-един приятел казва-когато умен човек спори с глупак,глупаците стават двама.....
как да го обясниш на такива хора за да те разберат???/
според мен няма как.то ако няма горе в главата всичко е напразно!-един приятел казва-когато умен човек спори с глупак,глупаците стават двама.....