София прайд или Орландо...
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: София прайд или Орландо...
В крайна сметка, всичко се прави с цел да се нагнетява някакво напрежение между хората и после да вадят несъществуващи различия и статистики, където пък да вадят умишлено погрешни заключения и закони.
Бедните (дУхом) гейчета, дето биват използвани за подобни мероприятия. И сред цялата тая шумотевица излиза бхх като съорганизатор на подобни мероприятия. (Всъщност някой гейчета са доста агресивни, но това е друга тема)
Същата е и ситуацията с политическите парии, като се настройват хората един срещу друг.
Бедните (дУхом) гейчета, дето биват използвани за подобни мероприятия. И сред цялата тая шумотевица излиза бхх като съорганизатор на подобни мероприятия. (Всъщност някой гейчета са доста агресивни, но това е друга тема)
Същата е и ситуацията с политическите парии, като се настройват хората един срещу друг.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Твърдо съм против парадиране на каквото и да е!
Педерасите нямам нищо против тях - да си живеят живота, при контакт с такъв човек, никога не бих го дискриминирал по никакъв начин. Не е нужно обаче да ги зяпат децата по улиците и да правят реклама на педерасщината.
А който мрази педерасите е прикрит такъв... такова наблюдение имам.
Педерасите нямам нищо против тях - да си живеят живота, при контакт с такъв човек, никога не бих го дискриминирал по никакъв начин. Не е нужно обаче да ги зяпат децата по улиците и да правят реклама на педерасщината.
А който мрази педерасите е прикрит такъв... такова наблюдение имам.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Господине, защо искате да емигрирате от България?
- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей паради. Искам да се махна преди да е станал задължителен!

- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей паради. Искам да се махна преди да е станал задължителен!

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Vra4anin написа:Обяснете ми тогава: КАК ЧОВЕК КАТО АЗИС СТАНА ЕДВА ЛИ НЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА В БГ ШОУБИЗНЕСА ?Аз затова нямам обяснение.
Човек, ти в каква среда живееш

Vra4anin написа:Хем ги мразим и псуваме, хем тайнично се кефим, ходим на концертите му, слушаме музиката му...
KAжи чесно, че ходиш на концерти на Азис

Vra4anin написа:Аз нямам нищо против педерас'ите, стига да не ми се натискат и да си "посакват" от мен, че като човек, на който до сега двама такива са ми се натискали... не ми беше особено приятно, признавам.
Ако тия двамата си ги забърсал на концерт на Азис нищо чудно

sub_eleven написа:А който мрази педерасите е прикрит такъв... такова наблюдение имам.
Това съм го чувал и друг път, но не ми се вярва. Според мен това твърдение е измислено точно от педерасите, за да атакуват тия дето ги мразят и да ги накарат да мълчат.
По тая логика ако мразиш циганите си прикрит циганин

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
drago_pavlov написа:... Хитлер значи е бил прикрит циганин-евреин, педераст-комунист
Не си далеч от истината... Хитлер може наистина да има еврейска жилка, гледах наскоро едно такова изследване по някой от научните канали. Педераст... не знам със сигурност, ама си е съмнителен, дума да няма. Точно комунист не е, но е социалист - национал-социалист (нацист). И знамето им е червено, ако сте забравили, и със Сталин са били първи дружки и съюзници, разбира се - преди 22 юни 1941-ва година. За циганин - също не знам, ама прилича. Във всеки случай е доста далеч от представата за "чист" ариец - висок, строен и рус, със сини очи...
За педалите - лично на мен не ми пречат по никакъв начин, даже повечко такива да се завъдят. Така нормалните мъже ще ставаме все по-редки и ценни...

Excellent! Steven is my name!
drago_pavlov написа:Vra4anin написа:Обяснете ми тогава: КАК ЧОВЕК КАТО АЗИС СТАНА ЕДВА ЛИ НЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА В БГ ШОУБИЗНЕСА ?Аз затова нямам обяснение.
Човек, ти в каква среда живеешАзис бил най-голямата звезда в шоубизнеса
Тоя за последно чух за него преди няколко години, когато някакви руснаци се гавреха с него на тяхното "като две капки вода". Извън чалга средите едва ли някой знае, че е жив все още...
Това, че никой от обкръжението ти не го слуша не значи, че е забравен. Съвсем бърза справка в ютюб ми казва, че първият клип, на който цъкнеш има над 29 милиона!!! гледания за 8 месеца. Сам си направи сметката дали има български изпълнител с повече гледания на песен. Извън чалга средите наистина не се знае, че е жив, ама чалга средите са 80% от населението ни, та не го подценявай. Беше влязал и в неква класация зад океана като най-слушания БГ артист или нещо поедобно. Грозната истина е, че най-слушаната ни поп(чалга) звезда е педала Азис...
https://www.youtube.com/watch?v=DtoM41TH7HM
Та не виждам крещяща нужда от гей парад с оглед на горното.
Добре бе
.. Върпоса пак си е на дневен ред - Като сме такива големи мъже всичките и не харесваме педеругите , защо Азока ни е най-голямата звезда
Аз друг извод освен ,че мъжете сме малцинство не виждам

Аз друг извод освен ,че мъжете сме малцинство не виждам

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Пусни Азис, че откачим
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
На мен ми се чини, че Азис е повече клоун отколкото педал ...
А извода е, че българите са прости, а не педали щото един хитър мангал
така ги извъртя нещата та да стане мегазвездата на държавата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
K_Ilkov написа:На мен ми се чини, че Азис е повече клоун отколкото педал ...

Този азис е меко казано доста странен тип.
Първо, говори по правилно от повечето българи, като използва доста по-сложни думи в изказа си, от колкото повечето използваме.
Педал или незнам какъв, ама май ще се окаже ( в което аз лично имам съмнения) че не бил точно педал, а било някакво шоу...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Е здрасти,
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
'драстииии 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
zdr, kopr? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Тормози ме един въпрос, щом лезбийките харесвали жени, а и аз харесвам жени, значи ли че и аз съм лезбийка?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

...