Как Ви се струва новата 5-ца?
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Как Ви се струва новата 5-ца?
@Bum_bum: определено има какво да се желае от интериора и здравината на ролсовете, най-вече заради цената му. Действително са минали доста тънко с някои елементи от интериора, не всичко разбира се, но успяват да развалят ефекта WOW от цялото излъчване на колата. Здравината също ама там да приемем, че е заради многото електроника в колата и е нормално нещо да сбъгясва от време на време
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вътре не съм ги заглеждал, че не са ми съвсем по джоба, нито се интересувам от здравината им по същата причина. За това нямам и идея колко коня или кубика е последната 5-ца, 7-ца, 8-ца и т.н. Нито дали Додж Вайпър е по-бърз от последното М3 или какво е моделното означение на новата 4-ка. Или пък какво означават всичките там съкращения- дсц, вгз, дгд и т.н.
Но последния път, когато видях Ролс Ройс в движение беше под моста на НДК и така се падна, че караше редом до последната S класа. Ми S класата, въпреки че ми харесва около 1 милион пъти повече от 7-цата изглеждаше жалко до него. Това е бахти и ненормалната кола!
Но последния път, когато видях Ролс Ройс в движение беше под моста на НДК и така се падна, че караше редом до последната S класа. Ми S класата, въпреки че ми харесва около 1 милион пъти повече от 7-цата изглеждаше жалко до него. Това е бахти и ненормалната кола!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Никой не отрича присъствието и излъчването на ролсовете - наистина са брутални с размерите и дизайна си, но ъочно заради огромните суми, които им искат при покупка е редно дори най-малките детайли да са като произведение на изкуството. Не може да предлагаш стелки от австралийска девствена овца за 1к паунда, а копчетата в колата да са от пластмаса от рециклирани прибори за хранене. Относно здравината: колата я продават с убеждението, че ще надживее купувача си, а в действителност на 4к км хидравлика, скорости и окачване се предават едновременно или пък на 7к км да не работят фаровете....не е сериозно.
Пп: много се отклонихме от темата вече. Някой знае ли дали използват карбоновото купе като в 7ма серия. Ако да, то това ще е доста голямо предимство пред останалите марки
Пп: много се отклонихме от темата вече. Някой знае ли дали използват карбоновото купе като в 7ма серия. Ако да, то това ще е доста голямо предимство пред останалите марки
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови

По темата доколкото знам, ще използват алуминии и др. такива, но не карбон кора

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
До скоро в паркинг в Дружба под моста ,имаше 2 кабриолета- Бентли и Ролс Ройс, никаква идея коя година производство,но около 80 то или 70те, ебаси яките машини
. (А не харесвам ретро коли..)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Безкрайната електроника за мен е единствено в полза на производителя. Екранчета, дисплейчета, електронни сензори, датчици и не знам си какво още
И всичкото това е подложено на влага, студ, жега, сол, удари и всякаква подобна стресова ситуация ежедневно. Вземете един калкулатор и го замръзете до -18С в камерата, после го нагрейте за 10 мин до +80С. Това се случва зимата с електрониката в колата ви два пъти дневно. Който може да си позволи да си сменя колата след изтичане на гаранцията е ОК. Но съм свидетел как кола с електрически проблем (на външен вид като Слънце) отива директно на скраб. На един познат с изгорял компютър (ML) му дилъра му поиска $3800 авансово, без гаранция, че ще я оправят. Отделно не може да свалиш алтернатор от скраб и да си го качиш на друга кола. "Новият внос" крие много сексуални изненади за бъдещите собственици.
Ето затова мразя електрониката и кичозността. Една скъпа и качествена кожена изработка е много по-луксозна от пластмасови кори и дисплеи.
Поне така мисля аз де. Всеки си има собствен вкус и това е факт

Ето затова мразя електрониката и кичозността. Една скъпа и качествена кожена изработка е много по-луксозна от пластмасови кори и дисплеи.
Поне така мисля аз де. Всеки си има собствен вкус и това е факт

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Bogat-Beden написа:До скоро в паркинг в Дружба под моста ,имаше 2 кабриолета- Бентли и Ролс Ройс, никаква идея коя година производство,но около 80 то или 70те, ебаси яките машини![]()
. (А не харесвам ретро коли..)

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
nqmam_bmw написа:Вече има завиващи задни колела, като при рендетата.
BMW имат задни завиващи колелета от средата на 90-те още

Vra4anin написа: но би могла да се сбърка с новата 7-ца.
което не е лошо всъщност
и като габарити растат всяка година...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
F10 ми хареса от първата снимка. Това новото е грозно. ВПечатляващо ще е на живо, убеден съм, но е грозно. Дизайнът залитна в посока, в която се шегувахме с корейците преди 5-6 години. Ще му свикна и на G-то като плъзнат по улиците, но не вярвамд а ми хареса. Така или иначе не съм купувач на тоя клас нито от магазина, нито от Горубляне.
Never mistake motion for action...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Хубава е, като се има предвид на къде върви съвременното автомобилостроене. А и не забравяйте отрочетата на Кристофър Бенгъл 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
alX3m написа:https://youtu.be/xHp2wYmu5Qc
Може и да ми хареса
Никой не е казал, че няма да върви или да е приятна за каране

Never mistake motion for action...
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
На мен ми харесва по това което се вижда и показва.
Аз също не съм от групата таргет купувачи...
Има неща които ме дразнят.
Факта че около камерата отпред е черно а не в цвета на купето - създава асоциация за нещо счупено.
Големия кръг в решетката на бронята ( като "сърцето" на Тони Старк - Iron Man).
Спомням си малко след като излезе М5цата при F10 имах невероятното щастие да минавам през Мюнхен и да имам времето и възможността да остана и да разгледам завода и шоурума. Тогава беше изкарана една страхотна синя М5ца с бял салон. Седнах вътре и тая кола все едно беше правена по мой калъп - нищо не беше на необичайно и неудобно място. Усещането беше ТОР въпреки дреболийте които тогава ме дразнеха в модела чисто визуално. Предполагам че и с тази ще е така. Видиш ли я на живо, или ако имаш възможнстта да седнеш в нея - Ще е друго.
Преди време когато си търсех е34ка, много хора казваха че Е39 е последната истинска петица. Интересно ми е дали ще се измести това твърдение когато е39ката остарее и достигне цените на е34 - не че сме много далече от тоя етап ама все пак за да стане това - е60 трябва да стане доста по-достъпна, апък е модел който поражда дста спорове около себе си ....
Аз също не съм от групата таргет купувачи...
Има неща които ме дразнят.
Факта че около камерата отпред е черно а не в цвета на купето - създава асоциация за нещо счупено.
Големия кръг в решетката на бронята ( като "сърцето" на Тони Старк - Iron Man).
Спомням си малко след като излезе М5цата при F10 имах невероятното щастие да минавам през Мюнхен и да имам времето и възможността да остана и да разгледам завода и шоурума. Тогава беше изкарана една страхотна синя М5ца с бял салон. Седнах вътре и тая кола все едно беше правена по мой калъп - нищо не беше на необичайно и неудобно място. Усещането беше ТОР въпреки дреболийте които тогава ме дразнеха в модела чисто визуално. Предполагам че и с тази ще е така. Видиш ли я на живо, или ако имаш възможнстта да седнеш в нея - Ще е друго.
Преди време когато си търсех е34ка, много хора казваха че Е39 е последната истинска петица. Интересно ми е дали ще се измести това твърдение когато е39ката остарее и достигне цените на е34 - не че сме много далече от тоя етап ама все пак за да стане това - е60 трябва да стане доста по-достъпна, апък е модел който поражда дста спорове около себе си ....
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .