Как Ви се струва новата 5-ца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как Ви се струва новата 5-ца?

Харесва ми много ! Излежда по-добра от Ф10!
62
33%
Харесва ми . Ще видим наживо
64
34%
Средна Хубост ...
27
15%
Разочарован съм ...
15
8%
Трагична е ...
4
2%
Какво е 5-ца?
14
8%

Общо гласове : 186
ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Как Ви се струва новата 5-ца?

Мнение от Don_Diego » 16 Окт 2016, 8:28

@Bum_bum: определено има какво да се желае от интериора и здравината на ролсовете, най-вече заради цената му. Действително са минали доста тънко с някои елементи от интериора, не всичко разбира се, но успяват да развалят ефекта WOW от цялото излъчване на колата. Здравината също ама там да приемем, че е заради многото електроника в колата и е нормално нещо да сбъгясва от време на време
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2016, 11:50

Вътре не съм ги заглеждал, че не са ми съвсем по джоба, нито се интересувам от здравината им по същата причина. За това нямам и идея колко коня или кубика е последната 5-ца, 7-ца, 8-ца и т.н. Нито дали Додж Вайпър е по-бърз от последното М3 или какво е моделното означение на новата 4-ка. Или пък какво означават всичките там съкращения- дсц, вгз, дгд и т.н.

Но последния път, когато видях Ролс Ройс в движение беше под моста на НДК и така се падна, че караше редом до последната S класа. Ми S класата, въпреки че ми харесва около 1 милион пъти повече от 7-цата изглеждаше жалко до него. Това е бахти и ненормалната кола!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Окт 2016, 13:17

Никой не отрича присъствието и излъчването на ролсовете - наистина са брутални с размерите и дизайна си, но ъочно заради огромните суми, които им искат при покупка е редно дори най-малките детайли да са като произведение на изкуството. Не може да предлагаш стелки от австралийска девствена овца за 1к паунда, а копчетата в колата да са от пластмаса от рециклирани прибори за хранене. Относно здравината: колата я продават с убеждението, че ще надживее купувача си, а в действителност на 4к км хидравлика, скорости и окачване се предават едновременно или пък на 7к км да не работят фаровете....не е сериозно.

Пп: много се отклонихме от темата вече. Някой знае ли дали използват карбоновото купе като в 7ма серия. Ако да, то това ще е доста голямо предимство пред останалите марки
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 16 Окт 2016, 13:34

:OT: Аз лично предпочитам С-класа пред Ролса, не знам кое му е толкова хубавото, отвътре особено ме е грозен направо.Старите Ролсове са наистина уникални, тези от `70,`80, но новите не ги поглеждам пред W222 :mhihi:

По темата доколкото знам, ще използват алуминии и др. такива, но не карбон кора :mrgreen:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Окт 2016, 14:43

До скоро в паркинг в Дружба под моста ,имаше 2 кабриолета- Бентли и Ролс Ройс, никаква идея коя година производство,но около 80 то или 70те, ебаси яките машини :shock: :shock: . (А не харесвам ретро коли..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Окт 2016, 14:55

Безкрайната електроника за мен е единствено в полза на производителя. Екранчета, дисплейчета, електронни сензори, датчици и не знам си какво още :driving: И всичкото това е подложено на влага, студ, жега, сол, удари и всякаква подобна стресова ситуация ежедневно. Вземете един калкулатор и го замръзете до -18С в камерата, после го нагрейте за 10 мин до +80С. Това се случва зимата с електрониката в колата ви два пъти дневно. Който може да си позволи да си сменя колата след изтичане на гаранцията е ОК. Но съм свидетел как кола с електрически проблем (на външен вид като Слънце) отива директно на скраб. На един познат с изгорял компютър (ML) му дилъра му поиска $3800 авансово, без гаранция, че ще я оправят. Отделно не може да свалиш алтернатор от скраб и да си го качиш на друга кола. "Новият внос" крие много сексуални изненади за бъдещите собственици.

Ето затова мразя електрониката и кичозността. Една скъпа и качествена кожена изработка е много по-луксозна от пластмасови кори и дисплеи.

Поне така мисля аз де. Всеки си има собствен вкус и това е факт :ok:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 16 Окт 2016, 16:20

Bogat-Beden написа:До скоро в паркинг в Дружба под моста ,имаше 2 кабриолета- Бентли и Ролс Ройс, никаква идея коя година производство,но около 80 то или 70те, ебаси яките машини :shock: :shock: . (А не харесвам ретро коли..)

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 16 Окт 2016, 18:15

Вече има завиващи задни колела, като при рендетата. :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Окт 2016, 19:37

nqmam_bmw написа:Вече има завиващи задни колела, като при рендетата. :P

BMW имат задни завиващи колелета от средата на 90-те още :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 16 Окт 2016, 21:43

Vra4anin написа: но би могла да се сбърка с новата 7-ца.

което не е лошо всъщност
и като габарити растат всяка година...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Окт 2016, 12:11

F10 ми хареса от първата снимка. Това новото е грозно. ВПечатляващо ще е на живо, убеден съм, но е грозно. Дизайнът залитна в посока, в която се шегувахме с корейците преди 5-6 години. Ще му свикна и на G-то като плъзнат по улиците, но не вярвамд а ми хареса. Така или иначе не съм купувач на тоя клас нито от магазина, нито от Горубляне.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 17 Окт 2016, 16:47

https://youtu.be/xHp2wYmu5Qc
Може и да ми хареса :smoke:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Окт 2016, 22:18

Хубава е, като се има предвид на къде върви съвременното автомобилостроене. А и не забравяйте отрочетата на Кристофър Бенгъл :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Окт 2016, 10:26

alX3m написа:https://youtu.be/xHp2wYmu5Qc
Може и да ми хареса :smoke:

Никой не е казал, че няма да върви или да е приятна за каране :winky: Чакам с нетърпение възраждането на филмите, предполагам, че няма да е само един.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 18 Окт 2016, 13:22

На мен ми харесва по това което се вижда и показва.
Аз също не съм от групата таргет купувачи...

Има неща които ме дразнят.
Факта че около камерата отпред е черно а не в цвета на купето - създава асоциация за нещо счупено.
Големия кръг в решетката на бронята ( като "сърцето" на Тони Старк - Iron Man).
Спомням си малко след като излезе М5цата при F10 имах невероятното щастие да минавам през Мюнхен и да имам времето и възможността да остана и да разгледам завода и шоурума. Тогава беше изкарана една страхотна синя М5ца с бял салон. Седнах вътре и тая кола все едно беше правена по мой калъп - нищо не беше на необичайно и неудобно място. Усещането беше ТОР въпреки дреболийте които тогава ме дразнеха в модела чисто визуално. Предполагам че и с тази ще е така. Видиш ли я на живо, или ако имаш възможнстта да седнеш в нея - Ще е друго.

Преди време когато си търсех е34ка, много хора казваха че Е39 е последната истинска петица. Интересно ми е дали ще се измести това твърдение когато е39ката остарее и достигне цените на е34 - не че сме много далече от тоя етап ама все пак за да стане това - е60 трябва да стане доста по-достъпна, апък е модел който поражда дста спорове около себе си ....
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата