Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?
Мисля че ще ми е трудно да си сложа такъв лимит - 1к 2 к 3....10к ! Безделието само по себе си е скучно занимание , вервайте ми няма нищо интересно в това да не правиш нищо . Човешката амбиция и фантазии са безгранични , откъде да знам какво ще ми щукне да правя утре , след месец , след година ? Ако си слагам лимит още в началото - вече съм загубил битката за извисяване на личноста
Каквото и да си изберете , робуване на сексуални страсти , бохемски живот , мания по скъпи коли , пътешествия или да сте първа цигулка в хайлайфа - стремете се към непостижимото , искайте винаги повече от това което може да получите . Та затова си мисля че една отворена кредитна линия с 20 млн евра плюс 500 к месечно и опция за предоговаряне на месечната премия ще бъде достатъчно на първо време докато реша с какво да си убивам времето .

Каквото и да си изберете , робуване на сексуални страсти , бохемски живот , мания по скъпи коли , пътешествия или да сте първа цигулка в хайлайфа - стремете се към непостижимото , искайте винаги повече от това което може да получите . Та затова си мисля че една отворена кредитна линия с 20 млн евра плюс 500 к месечно и опция за предоговаряне на месечната премия ще бъде достатъчно на първо време докато реша с какво да си убивам времето .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Говорите че ще умрете от скука и безделието не си е работа, да така е, но не си говорим за колко пари бихте лежали по леглата и диваните, говорим за колко пари бихме спрели всякакви действия които не ни носят удоволствие и ги правим само за финанси... Та реално аз ако ги имам тия 10к на месец, ще се движа 100 пъти повече от сега и ще бездействам 100 пъти по-малко (if you know what I mean
)...

Tires are evil - destroy them all ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То това добре , но не се връзва с определението "безделник "
Ако е въпроса да си безделник , то примери има много . Всеки един клошар примерно е безделник по принуда или не .
Ако е въпроса да си безделник , то примери има много . Всеки един клошар примерно е безделник по принуда или не .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
То и да безделничиш не е лесно според мен. Няма как да си седиш вкъщи и да бездействаш до края на живота си, поне аз бих се побъркал и все ще искаш да правиш нещо. Да пътуваш, да се возиш,да обикаляш, да излизаш и тн. Сами по себе си тези неща ще изискват много пари. Докато си на работа времето върви и реално не харчиш толкова пари, колкото ако цял ден си свободен да харчиш
Много ми е интересно кифлите по интаграм и фейсбуук, които всяка вечер на дискотека след цял ден на фризьори, наргиленца, кафета, молчета, хотели, пътувания и тн. колко точно им излиза този начин на живот. Возят ги (лични шофьори или понякога те карат) в скъпи коли и тн. Не говоря за меркантилните к**ва, които ги возят в мл-и и и х6тици, а реално живеят под наем в дружба 2 и не са виждали роднините си от дълбоката провинция с години, а за множество момичета/дами, които идват от богати семейства, през живота си няма да имат 1 ден трудов стаж, парите на родителите им не се пита от къде са и тн. Те точно колко им струва един месец. ( фризьорите при които ходят само дневната прическа там с миенето на косата е 100лв, следва кафенце някъд екажи го 10-20лв ако има някаква здравословна закуска, обяд в някой ресторант го виждам като поне 50лв, следобяд наргиленца нещо слжи ги едни 50лв, че в това новото във военния клуб май толкова беше само наргилето, вечеря пак някой хубав ресторант и вечерта дискотека). Може би това е сумата която ще ти стига да си безделник и да не умреш от скука

Много ми е интересно кифлите по интаграм и фейсбуук, които всяка вечер на дискотека след цял ден на фризьори, наргиленца, кафета, молчета, хотели, пътувания и тн. колко точно им излиза този начин на живот. Возят ги (лични шофьори или понякога те карат) в скъпи коли и тн. Не говоря за меркантилните к**ва, които ги возят в мл-и и и х6тици, а реално живеят под наем в дружба 2 и не са виждали роднините си от дълбоката провинция с години, а за множество момичета/дами, които идват от богати семейства, през живота си няма да имат 1 ден трудов стаж, парите на родителите им не се пита от къде са и тн. Те точно колко им струва един месец. ( фризьорите при които ходят само дневната прическа там с миенето на косата е 100лв, следва кафенце някъд екажи го 10-20лв ако има някаква здравословна закуска, обяд в някой ресторант го виждам като поне 50лв, следобяд наргиленца нещо слжи ги едни 50лв, че в това новото във военния клуб май толкова беше само наргилето, вечеря пак някой хубав ресторант и вечерта дискотека). Може би това е сумата която ще ти стига да си безделник и да не умреш от скука

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
efren написа:По 30 лв/ден на човек ли е или за семейство? Защото ако храня и жена и 2 деца, трябва само за ядене да бачкам. Сега като се замисля, децата и жената ще ги храня по-малко, дет се вика не е нужно всички да сме тюфлеци
За мен, жената и детето, което е на 3 г.
Ако храниш двама по на 15 г., дето ядат като глигани сметката ще е друга

k.milanov написа:То и да безделничиш не е лесно според мен. Няма как да си седиш вкъщи и да бездействаш до края на живота си, поне аз бих се побъркал и все ще искаш да правиш нещо.
То идеята на темата не е да си седиш вкъщи, а да не ходиш на работа заради заплатата. С какво ще си запълваш времето е друг въпрос със различен отговор за всеки и от там различните суми, които се цитират.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Докато бях студент го бяхме изчислявали с моя съквартирант - около 5500-5600 на месец.
В момента обаче мисля другояче... Сумата е по-висока!
В момента обаче мисля другояче... Сумата е по-висока!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Между 3 и 4 лв на месец. Не искам повече. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Kroki написа:Между 3 и 4 лв на месец. Не искам повече.
Няма да искаш, ама първите няколко месеца, после се качва стандарта и почват да не ти стигат

- Kroki
- Дон Кроки
-
Не съм от тия хора с генералните промени. Знам какво, как и къде ще отида и правя. Най-много храната ще променя, от другото съм доволен и не смятам да се променям.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Що ли не ти вярвам
Това да го каже някой на 50+ ще е по-приемливо, ама от 20+ годишен си е направо невероятно

Това да го каже някой на 50+ ще е по-приемливо, ама от 20+ годишен си е направо невероятно

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Човек може да вярва в каквото си иска.
Чакаме са някой да ги даде ххахаха :Д

Чакаме са някой да ги даде ххахаха :Д
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Kroki написа:Не съм от тия хора с генералните промени. Знам какво, как и къде ще отида и правя. Най-много храната ще променя, от другото съм доволен и не смятам да се променям.
Как ще я промениш, че ми стана интересно.

- Kroki
- Дон Кроки
-
Ще купувам голяма част от селото, дето ще живея.
Имаше разни ферми, дето отглеждат диви прасета - от там ще е свинското.
Разни други а у, по-малко влизане в кауфланд и тва е.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Ще купувам голяма част от селото, дето ще живея.
То дивото прасе ако го хранят с фураж от магазина му се губи "дивото".
В Испания бут (хамон) от домашно прасе, хранено с фураж е 20 евро. Бут от диво прасе хранено с лешници или жълъди е 250-400 евро.
А бабите по селата вече са магистър фармацевти... Бъркат здраво химии в пръскачките...
Най си е оферта да имаш ранчо и няколко роби (опа, работници) да ти гледат зеленчуци и гадинки, да знеш как ги гледат и с какво ги хранят.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Точно и аз това щях да кажа Кроки, най-важно е с какво го храниш. Днес тъкмо имало някаквъ съвет относно пестицидите и как доказано влияят зле върху човека и 200 000 годишно умирали точно от това. Гадни са и за околната среда, а световните производители обясняват(заблуждават)пред света, че само така можели да произвеждат достатъчно за да изхранват постоянно увеличаващото световно население. Чичо ми гледа фуражи, бая неща знам за неговото гледане, за това на хората по принцип и за някои други, които се интересуват САМО и единствено от печалбата.
Животното храниш ли го с каквото трябва, месото му никога не може да го объркаш с това от магазина, поне аз не мога. Същото е и с разни домати, краставици, млечни продукти и да не изреждам нататък, че няма край.
Животното храниш ли го с каквото трябва, месото му никога не може да го объркаш с това от магазина, поне аз не мога. Същото е и с разни домати, краставици, млечни продукти и да не изреждам нататък, че няма край.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.