.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Re: Да отслабнеш 40кг за 7 месеца.

Мнение от Мордехай » 30 Мар 2017, 20:46

Дразнител! Хората тука отслабват бе ей! Зарад тоя врачанин днеска само риба нагъвам. И като отворя хладилника, окото все у суджука...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Мар 2017, 20:55

Че суджука си е идеален. Въпроса е да няма 1 кило вино или бутилка ракия със суджука.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 30 Мар 2017, 23:24

Ти ся, ново БМВ, отслабна... някоя баба ше даде фира май...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 31 Мар 2017, 7:27

Vra4anin написа:Знам как мога да ви мотивирам с отслабването, ама....нека Боримечката и другите минали по този път да потвърдят :mhihi: ЖОКЕР: Като слабееш само един единствен орган става визуално по-голям (по-дълъг) :ok: А сетете се кой е.

Свещена истина, и то - не цялата... Органът не само изглежда по-голям (заради стопяването на сланината в долната част на корема), но и става по-работоспособен... Също и някои психически задръжки отпадат - вече не те е срам да се съблечеш пред някоя жена...

Хвърлиш двайсетина кила и нещата коренно се променят - колежките изведнъж стават много любезни и започват да се смеят на всичките ти майтапи, разни продавачки флиртуват и те закачат (дори и на годините на дъщерята и по-млади...), комшийките (след като години наред си бил невидим) започват да те поздравяват по стълбите и да се интересуват как си... Както казва тъщата - така се развалят семейства... :mhihi: :mhihi:

Е пичове, това ако не е положителна мотивация - не знам какво е... :yes: :yes:
Последна промяна Borymeckata на 31 Мар 2017, 8:37, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 31 Мар 2017, 7:37

acer написа:Тялото посяга към мазнините само в един единствен момент, когато инслуина падне на 0 - няма друг механизъм за разграждане на мазнини. Инсулин се сваля с вм-нвх и фастинг ;) Не ядеш въглехидрати, не качваш кръвна захар и инсулина стои на ниски нива, просто е. Ето тези линкове са от bum_bum , обяснено е подробно https://www.dietdoctor.com/wp-content/u ... ers_BG.pdf http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=5476

Това с мазнините и холестерола е много интересно - обръща на 180 градуса общоприетата и насаждана ни от медиите представа за "вредните" храни... Имам една кльощава колежка - нагъва пушена сланина и луканка, по половин кило изяжда, егати... Сега ми се изясняват нещата. Само за плодовете не съм съвсем съгласен - има разлика между плодовата захар (фруктозата) и обикновена бяла захар (захарозата). Не мога да приема, че сладките плодове (грозде, смокини, черници и др.) са толкова вредни за хората... Но ще прочета тези линкове много внимателно. Проблем (лично за мен) е, че не съм много по месото, може би просто ще спра въглехидратите, без да компенсирам с увеличен прием на протеини. Но след като мога да ям зеленчуци (домати, краставици, зеле и др.) със сирене и кашкавал - за какъв "глад" може да се говори? Никакъв проблем не виждам с този хранителен режим, мога да карам така с години... :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 31 Мар 2017, 8:13

Момчета, здравейте от мен, 3ти ден вече не съм помирисал ни тесто под никаква форма,нито газирано нито сладко, глад да си е*е мамата но посвикнах вече,и се движа добре, втория ден (по-точно снощи на вечеря) бях пред разреваване,депресия и нервен срив на масата имаше пържени картофи,торти но аз хапнах само пържола с салата и сиренце...устоях деа, един път кажеш ли не следващите ''не''-та са доста по-лесни, при мен явно е на психическа основа, пристрастен съм, защото съм наяден а пред очите ми постоянно дюнери, пици и т.н и си мисля как ще си ги зема.. ужас.. :help: Почти вече успях да избягам от този капан и нещата тръгнаха лееко на добре глад (почти не усещам през деня да ме припива корема и не мисля за шибаните боклуци ) ,обаче имам проблем, спуква се ме да ме боли главата,по цял ден... майка ми казва че е имала същия проблем при диети през първата седмица и каза че е свързано с инсулина и кръвната захар, нормално ли е да ме боли главата от ниска кръвна захар ?
Последна промяна daniel_e30 на 31 Мар 2017, 8:15, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 31 Мар 2017, 8:14

Айде зарибихме още една шапка хора по ВМ-НВХ! :)

Преди няколко години се бях избомбил от 62кг на 75 при ръст 173см. Бях наддал само на гъз, корем и бузи! Ужасна работа. И една Нова година с колега си казахме край! От зимата почнахме с разделно хранене, март месец включихме и тичане на открито на един стадион. От начало мъка, мъка, тегло. Едвам по 3 обиколки. Постепенно увеличавахме, стигнахме до 10-15-20! Лятото започнах да вкарвам и някакви силови тренировки - лост, лицеви упори. Първите набирания които можех да направя бяха 3. До есента от 75 кила бях станал 65. След това се увлякох по манията с фитнеса. 3 месеца яко тренировки доколкото мога, чисто хранене - протеин, креатин за три месеца стигнах до 70кг, но този път в гърдите, гърба и ръцете. Още няколко месеца продължих с фитнеса и добавките, но вече спрях да качвам, спрях и да ги пия. От 70 пак паднах на 65, т.е. това, което бях взимал го изпиках. 2013 измина с фитнес, но без добавки. В края й се запалих по ВМ-НВХ, голям кеф! Ядях сланина, кашкавал, масло, пържоли, заквасена сметана, за следобедна закуска си носех по 50гр масло и кашкавал като малък сандвич - няма по-вкусно нещо на света! Подкожните ми мазнини бях паднали под 8%.

Февруари месец 2014 направих херния, която като малък ми бяха зашили. Един месец болничен като не прекъснах начина на хранене, единствено намалих калориите, заради залежаването. 20 дни болничен и бях на крака. 3 месеца докато поукрепна и пак почнах фитнеса с леки тежести.

Края на юли катастрофирах и счупих бедрена кост. Операция с пирон, нови 4 месеца болничен. Отново не спрях този начин на хранене. Ноември месец си купих колело със сингъл предавка - във всеки удобен и топъл ден го карах дори и зимата. Когато поднових силовите упражнения, но вече в домашна обстановка с дъмбели. Със стопляне на времето започнах да ходя по лостовете. С малки забежки лятото и намалени тренировки поддържах едни и същи килограми.

Ноември 2015 извадих пирона от бедрото - пак един месец болничен, пак продължаване на режима - килограмите не мърдат, трениривките леко позанемарени след възстановяването.

Август 2016 - падане с АТВ и чупене на ключица! Пак болничен! От тоз момент нататък се поотпуснах малко и от 65кг в момента съм около 72, но този път наедряването ми се получи доста интересно. Петък, събота и неделя си развалям режима с въглехидрат, а през седмицата компенсирам с ВМ-НВХ, този път не надебелях на гъз, а качих малко мускулатура и шкембе.

В момента покрай вас пак мисля да стана стриктен - единствено бирата много ме проваля, защото като пийна 2-3 и ми се отваря банкетната клапа и мога да изям всичко, което ми е пред очите.

Да видим!

А-НО-РЕК-СИ-ЯЯЯ
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 31 Мар 2017, 8:33

Боримечка, забелязах едно грешно заключение в разсъжденията ти относно НВ-ВМХ. Въглехидратите не трябва да се компенсират с увеличен прием на протеин. Трябва да се увеличи приемът на мазнини. Отделно, че "компенсиране" на прием на въглехидрати въобще не е правилна гледна точка, защото не се лишаваш от нещо добро за теб, което трябва да компенсираш.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Мар 2017, 10:09

Borymeckata написа:
Vra4anin написа:Знам как мога да ви мотивирам с отслабването, ама....нека Боримечката и другите минали по този път да потвърдят :mhihi: ЖОКЕР: Като слабееш само един единствен орган става визуално по-голям (по-дълъг) :ok: А сетете се кой е.

Свещена истина, и то - не цялата... Органът не само изглежда по-голям (заради стопяването на сланината в долната част на корема), но и става по-работоспособен...
Верни са и двете.
Първото е заради намалените мазнини в основата му. Второто е ,че с отслабването се връщаш към нормалните за теб нива на тестостерон.При по-затлъстялите са занижени :yes:
Боримечката,фруктозата в големи количества е вредна,особено за черния дроб.За мен също беше изненада,но е факт..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 31 Мар 2017, 10:17

Изедох си сушената риба зарад вас, анорексици такива. Знаете ли анорексичката колко килограма трябва да стигне, за да се успокои? Отговорът е нула!

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 31 Мар 2017, 10:43

Под "компенсация" имах предвид да заситиш глада си с нещо различно от хляба, картофите и другите въглехидрати. Не че организмът ще бъде лишен от нещо толкова важно за него... Още не съм прочел всичко за тази система на хранене, че имам малко работа в момента. Но идеята определено ме грабна. Все пак всеки човек има различни предпочитания и метаболизъм, та за мен е нормално малко да "модифицираш" диетата за себе си. Аз като не обичам месо - какво, да се тъпча насила ли? Ще карам на домати, краставици и чушки от градината, със сирене... Вярно бе, знаете ли каква закуска става - късаш една зелена чушка от градината, махаш дръжката със семките и я пълниш със сирене. После береш и няколко домата и ... здравей, живот! Тъщата прави много хубави мекици и бухтички, със сладко от ягоди или череши - ще ми липсват в неделя сутрин... :wave: :wave:

От анорекцията съм още далеч, засега се радвам, че си влязох в дънковото яке, което не бях обличал от миналата есен. Имам и няколко дънки, които не ми стават и само ги подмятам из гардероба. Но това ще се промени, скоро!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Мар 2017, 11:19

Нормално е първоначално да цепи главата при вм-нвх. Лично за мен съм октрил че постигам значително по-добри резултати в комбинация с фастинг ;) ям или от 12 до 20:00 или от 9:00 до 17:00, т.е 16ч всеки ден никаква храна. Тва заедно с нв-вмх до 100гр въглехидрати ми дава енергия през целият ден, докато при чисто вм-нвх (до 50 въглехидрата) в 17:00 съм зомби и буквално имам нужда да поспя.

Комбинацията от двете + спорт за мен лично е много по-добрият вариант, а и си позволявам плод, шоколад или чийзкейк почти всеки ден и така не се чувства като диета.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 31 Мар 2017, 11:52

Точно това е и моята схема. Не се лишавам от сладкото, когато много ми се дояде (не съм голям любител така или иначе). Отделно, че тренирам вечер и вечерята в пропускам, ако окъснея много. При мен фастингът е на схема 13:00-21:00.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Мар 2017, 13:42

От вас разбирам, че почти всеки ден съм на фастинг :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Мар 2017, 13:53

Това фастинг да не е производно на фистинг, че ако е така е*ал съм ти и диетата, ще си седя пухкав :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата