BMW до 20 000 лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: BMW до 20 000 лв

Мнение от barty » 09 Ное 2017, 18:08

Чудесна Новогодишна спам тема се оказа :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Ное 2017, 19:48

Z4 coupe?

Потребител
Аватар
Кара: E270 CDI W211
Мечтае да кара: Самолет
Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp

Мнение от SlackLine` » 09 Ное 2017, 20:05

Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
Не е БМВ, една такава живот и здраве ще си взема и аз, уникална кола е.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Ное 2017, 21:18

SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229

Това ми се вижда прекаленооо скъпо, по-добре 750-ката на Вичо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 09 Ное 2017, 21:22

Едно ей такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56o0tb
:mhihi: Поне няма да даваме пари на чужд да ни вади от калта :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Ное 2017, 21:46

madafaka_donkele написа:Едно ей такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56o0tb

Ilkov? Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 09 Ное 2017, 23:12

K_Ilkov написа:Баш :yes:

bioz написа:e30 :mhihi:

Отказвам се :ok:

Базик да става, 318ка май е, нищо особенно като повечето е30ки в бг...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Ное 2017, 0:54

Не знам....за 20К., бимбарици, 'дето да си заслужават - нЕма. Търси другаде :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 10 Ное 2017, 8:49

Bogat-Beden написа:
madafaka_donkele написа:Едно ей такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56o0tb

Ilkov? Изображение

Днес е празник. ПРостено да му е :mhihi:

bioz написа:Базик да става, 318ка май е, нищо особенно като повечето е30ки в бг...

Много ясно :yes: Като слезне под 1к пиши пак :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 10 Ное 2017, 9:05

acho.rs написа:Z4 coupe?

Ако не е семеен това е прекрасен избор и според мен. В противен случай бих се ориентирал към Е90/Е60 за около 70% от бюджета, а с другите да я направя перфектна. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 10 Ное 2017, 9:59

Само искам да спомена за тези от вас, които гледате и обмисляте американски BMW-та на българския пазар... Една част от тях, според мен немалка, са коли пострадали от бури, урагани и т.н. в САЩ - наводнени коли, които са вкарани тук, разглобени, подсушени със сменено окабеляване и се пускат в продажба... Всякакви петици, шестици и седмици v8, X3, Х5, Х6 с големи мотори - всичко се взима за по 10-15к долара, оправя се по някакъв начин и се пуска тука за 50к+ лева - знам, че не е много релеватно за автора и неговия бюджет, но го имайте предвид - информацията е 100% вярна.
c04 написа:
SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229

И какво е уникалното в тази кола, освен проблемите, които може да създаде в парично изражение, сравнено с... BMW, което авторът иска? :)
make bitches make me sandwiches!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F

Мнение от Е.Димитров » 10 Ное 2017, 11:02

SASquach написа:Само искам да спомена за тези от вас, които гледате и обмисляте американски BMW-та на българския пазар... Една част от тях, според мен немалка, са коли пострадали от бури, урагани и т.н. в САЩ - наводнени коли, които са вкарани тук, разглобени, подсушени със сменено окабеляване и се пускат в продажба... Всякакви петици, шестици и седмици v8, X3, Х5, Х6 с големи мотори - всичко се взима за по 10-15к долара, оправя се по някакъв начин и се пуска тука за 50к+ лева - знам, че не е много релеватно за автора и неговия бюджет, но го имайте предвид - информацията е 100% вярна.
c04 написа:

И какво е уникалното в тази кола, освен проблемите, които може да създаде в парично изражение, сравнено с... BMW, което авторът иска? :)

А, понеже от Австрия и Германия не се прави същата схема с наводнени и ремонтирани коли.
След скорошните проблеми там, очакваме партида "нови на малко километри" коли, внос от Австрия и Германия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 10 Ное 2017, 15:17

Изобщо не е лоша кола, но трябва да се има предвид, че ако колегата напуска България в посока Запад, има определен етикет за управление на такъв автомобил. Ето например изискванията за Германия:
- шоферът на Мерч Очиларка трябва винаги да бъде леко мургав и с мустаци.
- спътницата на шофера на Мерч Очиларка винаги трябва да е забулена, ако не пълно, то поне със забрадка.
- като спре собственикът на Мерч Очиларка на бензиностанция, освен гориво абсолютно нищо не трябва да си купи и по възможност трябва да направи колкото се може повече боклук и мизерия докато чаветата му преобръщат рафтовете със сувенири.
- Всяко лято собственикът на Мерч Очиларка е длъжен да отиде до родното си място в Азия или Африка, обикновено в група с още няколко семейства като неговото. За да накарат собствениците на Мерч Очиларка да се чувстват комфортно и като у дома си, персоналът на бензиностанциите по пътя на потока от Мерчове Очиларки монтират химически тоалетни, които биват засрани за минути от посетителите с мустаци и посетителките със забрадки.
-Допуска се Мерч Очиларка да се кара и от човек без мустаци в два случая:
а) Ако се казва Зоран, Неманя, Мирко или нещо подобно.
б) Ако е от България и е облечен от горе до долу с дрехи брандирани от Адидас(само Адидас, не Пума и разни други педалски марки) и се занимава с внос и препродажба на стари автомобили и битова техника от Западна Европа. Тогава обаче винаги като се заговори за колата, трябва да се спомене поне три пъти фразата "много здрав, нема чупене" и задължително да се препсува БМВ.

Допуска се Мерч Очиларка да се управлява и да се притежава от български земеделци, които по някаква субективна причина не са се докопали до субсидии. За тях също важат задължителните фрази.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Ное 2017, 15:30

:mhihi: :mhihi: има нещо вярно
иначе по темата човека си търси сравнително малка градска кола :idea: кви 7ци 6ци и тн.параходи
за мен Х3 най читавата до 20к ще е перфектната за целта кола
или пък https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56vrou

Потребител
Аватар
Кара: E270 CDI W211
Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp

Мнение от SlackLine` » 10 Ное 2017, 16:20

ukelichko написа:

Изобщо не е лоша кола, но трябва да се има предвид, че ако колегата напуска България в посока Запад, има определен етикет за управление на такъв автомобил. Ето например изискванията за Германия:
- шоферът на Мерч Очиларка трябва винаги да бъде леко мургав и с мустаци.
- спътницата на шофера на Мерч Очиларка винаги трябва да е забулена, ако не пълно, то поне със забрадка.
- като спре собственикът на Мерч Очиларка на бензиностанция, освен гориво абсолютно нищо не трябва да си купи и по възможност трябва да направи колкото се може повече боклук и мизерия докато чаветата му преобръщат рафтовете със сувенири.
- Всяко лято собственикът на Мерч Очиларка е длъжен да отиде до родното си място в Азия или Африка, обикновено в група с още няколко семейства като неговото. За да накарат собствениците на Мерч Очиларка да се чувстват комфортно и като у дома си, персоналът на бензиностанциите по пътя на потока от Мерчове Очиларки монтират химически тоалетни, които биват засрани за минути от посетителите с мустаци и посетителките със забрадки.
-Допуска се Мерч Очиларка да се кара и от човек без мустаци в два случая:
а) Ако се казва Зоран, Неманя, Мирко или нещо подобно.
б) Ако е от България и е облечен от горе до долу с дрехи брандирани от Адидас(само Адидас, не Пума и разни други педалски марки) и се занимава с внос и препродажба на стари автомобили и битова техника от Западна Европа. Тогава обаче винаги като се заговори за колата, трябва да се спомене поне три пъти фразата "много здрав, нема чупене" и задължително да се препсува БМВ.

Допуска се Мерч Очиларка да се управлява и да се притежава от български земеделци, които по някаква субективна причина не са се докопали до субсидии. За тях също важат задължителните фрази.

:mhihi: :mhihi: Ама май е точно обратното, за карачите на е36 :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата