BMW до 20 000 лв
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BMW до 20 000 лв
Z4 coupe?
- SlackLine`
- Потребител
-
- Кара: E270 CDI W211
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp
Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
Не е БМВ, една такава живот и здраве ще си взема и аз, уникална кола е.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
Това ми се вижда прекаленооо скъпо, по-добре 750-ката на Вичо

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Едно ей такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56o0tb
Поне няма да даваме пари на чужд да ни вади от калта 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
madafaka_donkele написа:Едно ей такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56o0tb
Ilkov?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
K_Ilkov написа:Баш
bioz написа:e30
Отказвам се
Базик да става, 318ка май е, нищо особенно като повечето е30ки в бг...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Не знам....за 20К., бимбарици, 'дето да си заслужават - нЕма. Търси другаде

Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:madafaka_donkele написа:Едно ей такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56o0tb
Ilkov?
Днес е празник. ПРостено да му е

bioz написа:Базик да става, 318ка май е, нищо особенно като повечето е30ки в бг...
Много ясно

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
acho.rs написа:Z4 coupe?
Ако не е семеен това е прекрасен избор и според мен. В противен случай бих се ориентирал към Е90/Е60 за около 70% от бюджета, а с другите да я направя перфектна.

Само искам да спомена за тези от вас, които гледате и обмисляте американски BMW-та на българския пазар... Една част от тях, според мен немалка, са коли пострадали от бури, урагани и т.н. в САЩ - наводнени коли, които са вкарани тук, разглобени, подсушени със сменено окабеляване и се пускат в продажба... Всякакви петици, шестици и седмици v8, X3, Х5, Х6 с големи мотори - всичко се взима за по 10-15к долара, оправя се по някакъв начин и се пуска тука за 50к+ лева - знам, че не е много релеватно за автора и неговия бюджет, но го имайте предвид - информацията е 100% вярна.
И какво е уникалното в тази кола, освен проблемите, които може да създаде в парично изражение, сравнено с... BMW, което авторът иска?
c04 написа:SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
И какво е уникалното в тази кола, освен проблемите, които може да създаде в парично изражение, сравнено с... BMW, което авторът иска?

make bitches make me sandwiches!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
SASquach написа:Само искам да спомена за тези от вас, които гледате и обмисляте американски BMW-та на българския пазар... Една част от тях, според мен немалка, са коли пострадали от бури, урагани и т.н. в САЩ - наводнени коли, които са вкарани тук, разглобени, подсушени със сменено окабеляване и се пускат в продажба... Всякакви петици, шестици и седмици v8, X3, Х5, Х6 с големи мотори - всичко се взима за по 10-15к долара, оправя се по някакъв начин и се пуска тука за 50к+ лева - знам, че не е много релеватно за автора и неговия бюджет, но го имайте предвид - информацията е 100% вярна.c04 написа:SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
А, понеже от Австрия и Германия не се прави същата схема с наводнени и ремонтирани коли.
След скорошните проблеми там, очакваме партида "нови на малко километри" коли, внос от Австрия и Германия

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
Изобщо не е лоша кола, но трябва да се има предвид, че ако колегата напуска България в посока Запад, има определен етикет за управление на такъв автомобил. Ето например изискванията за Германия:
- шоферът на Мерч Очиларка трябва винаги да бъде леко мургав и с мустаци.
- спътницата на шофера на Мерч Очиларка винаги трябва да е забулена, ако не пълно, то поне със забрадка.
- като спре собственикът на Мерч Очиларка на бензиностанция, освен гориво абсолютно нищо не трябва да си купи и по възможност трябва да направи колкото се може повече боклук и мизерия докато чаветата му преобръщат рафтовете със сувенири.
- Всяко лято собственикът на Мерч Очиларка е длъжен да отиде до родното си място в Азия или Африка, обикновено в група с още няколко семейства като неговото. За да накарат собствениците на Мерч Очиларка да се чувстват комфортно и като у дома си, персоналът на бензиностанциите по пътя на потока от Мерчове Очиларки монтират химически тоалетни, които биват засрани за минути от посетителите с мустаци и посетителките със забрадки.
-Допуска се Мерч Очиларка да се кара и от човек без мустаци в два случая:
а) Ако се казва Зоран, Неманя, Мирко или нещо подобно.
б) Ако е от България и е облечен от горе до долу с дрехи брандирани от Адидас(само Адидас, не Пума и разни други педалски марки) и се занимава с внос и препродажба на стари автомобили и битова техника от Западна Европа. Тогава обаче винаги като се заговори за колата, трябва да се спомене поне три пъти фразата "много здрав, нема чупене" и задължително да се препсува БМВ.
Допуска се Мерч Очиларка да се управлява и да се притежава от български земеделци, които по някаква субективна причина не са се докопали до субсидии. За тях също важат задължителните фрази.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

иначе по темата човека си търси сравнително малка градска кола

за мен Х3 най читавата до 20к ще е перфектната за целта кола
или пък https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=56vrou
- SlackLine`
- Потребител
-
- Кара: E270 CDI W211
- Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp
ukelichko написа:SlackLine` написа:Аз пък ще предложа на колегата това - https://www.mobile.bg/11439882072857229
Изобщо не е лоша кола, но трябва да се има предвид, че ако колегата напуска България в посока Запад, има определен етикет за управление на такъв автомобил. Ето например изискванията за Германия:
- шоферът на Мерч Очиларка трябва винаги да бъде леко мургав и с мустаци.
- спътницата на шофера на Мерч Очиларка винаги трябва да е забулена, ако не пълно, то поне със забрадка.
- като спре собственикът на Мерч Очиларка на бензиностанция, освен гориво абсолютно нищо не трябва да си купи и по възможност трябва да направи колкото се може повече боклук и мизерия докато чаветата му преобръщат рафтовете със сувенири.
- Всяко лято собственикът на Мерч Очиларка е длъжен да отиде до родното си място в Азия или Африка, обикновено в група с още няколко семейства като неговото. За да накарат собствениците на Мерч Очиларка да се чувстват комфортно и като у дома си, персоналът на бензиностанциите по пътя на потока от Мерчове Очиларки монтират химически тоалетни, които биват засрани за минути от посетителите с мустаци и посетителките със забрадки.
-Допуска се Мерч Очиларка да се кара и от човек без мустаци в два случая:
а) Ако се казва Зоран, Неманя, Мирко или нещо подобно.
б) Ако е от България и е облечен от горе до долу с дрехи брандирани от Адидас(само Адидас, не Пума и разни други педалски марки) и се занимава с внос и препродажба на стари автомобили и битова техника от Западна Европа. Тогава обаче винаги като се заговори за колата, трябва да се спомене поне три пъти фразата "много здрав, нема чупене" и задължително да се препсува БМВ.
Допуска се Мерч Очиларка да се управлява и да се притежава от български земеделци, които по някаква субективна причина не са се докопали до субсидии. За тях също важат задължителните фрази.