откраднати джанти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Re: откраднати джанти

Мнение от toncho83 » 11 Апр 2019, 17:54

Колеги има развръзка!Благодаря на всички за подкрепата...
Благодарение на ФБ групи, форума, нет, полиция разнищихме случая...този и още други кражби случили се наскоро в квартала.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 11 Апр 2019, 19:38

Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Апр 2019, 19:59

И аз сега видях поста във Фейсбук. Дай повече информация как го хванахте? Сега за всяка кражба той да е виновен!

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Апр 2019, 20:53

alx написа:Факт е, че по родните пътища някой ако се държи като свиня на пътя често е с БМВ...

О, не само по родните. Това е едно от международните неща.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 11 Апр 2019, 20:54

Не мога да кача снимките....

"Бедни "студенти от техническия университет, които живеят от скоро над нас под наем.От Чирпан са.Благодарение на единия, че е достатъчно прост да обяви откраднатото във фейсбук група и то от личния си профил.От там уведомление в полицията, после цивилни пред блока и вече е за 24 часа в районното.

Разбити са няколко коли пред нашия блок (други входове), две от които са таксита.Откраднали са колело за 1000лв на комшия от 6 етаж.Доколкото разбрах се вижда на снимките с джантите.Имало и още кокошкарски неща...

Тече разследване още.Разбрах, че единия е с чисто минало и така...

Пишат ми хора, потърпевши готови на "Крумови" действия...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Апр 2019, 22:38

Ся в момента най ми е тъпо за родителите им.
Отделяш си от хляба, да го пратиш да учи в Пловдив, човек да стане ... той да ти намаже лицето с гомна :|

Джантите върнаха ли ти ги или ще трябва да си ги търсиш от 3ти лица ?
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Апр 2019, 23:21

toncho83 написа:Не мога да кача снимките....

"Бедни "студенти от техническия университет, които живеят от скоро над нас под наем.От Чирпан са.Благодарение на единия, че е достатъчно прост да обяви откраднатото във фейсбук група и то от личния си профил.От там уведомление в полицията, после цивилни пред блока и вече е за 24 часа в районното.

Разбити са няколко коли пред нашия блок (други входове), две от които са таксита.Откраднали са колело за 1000лв на комшия от 6 етаж.Доколкото разбрах се вижда на снимките с джантите.Имало и още кокошкарски неща...

Тече разследване още.Разбрах, че единия е с чисто минало и така...

Пишат ми хора, потърпевши готови на "Крумови" действия...

Разгеле хубави новини :bchug:

Тъпотията става все по-тотална. Как може да си толкова прост, за да крадеш пред блока си и да го пуснеш в интернет??? Не че тука са по-умни де. За пример само. Един тотален кухар разбил с огромно парче тротоарна плочка стъкло на една една служебна кола. Свалил компютъра и демонтирал две камери от покрива. Слава Богу не е срязал кабелите на камерите. Та това същество отишъл в друга фирма в града да им предлага оборудването :shock: Ще си плати всичко. Само стъклото на колата е малко над $500. Полицията го накара да дойде в офиса да се извинява ...

На един да му отрежат ръцете и всичко ще се умири. Не вярвам някой да изпее кой го е направил.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 12 Апр 2019, 6:59

Ей, имало полза и от фейсбука... Браво, радвам се как се развиват нещата! :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 12 Апр 2019, 7:51

ogata написа:Ся в момента най ми е тъпо за родителите им.
Отделяш си от хляба, да го пратиш да учи в Пловдив, човек да стане ... той да ти намаже лицето с гомна :|

Джантите върнаха ли ти ги или ще трябва да си ги търсиш от 3ти лица ?

Ще ги върнат.Ще пиша подробно как вървят нещата.

П.П.Сестра ми вчера отишла да си купува секрети за нейната кола.Трябвало с поръчка, че им свършили.За 2 дни продали над 100 бр, заради някаква бяло бмв останало по-дискове... :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 12 Апр 2019, 8:16

Нз кога е дошъл в Пловдив този типаж, но и аз съм в квартала и на камерите ми ме виждаше преди няколко месеца много сходен тип как влиза във входа на съседите и ги обира посред бял ден. Ще им спомена да видят.

Евала че е имало реакция по мрежите и сте успели да ги набарате тия гадове. Много е зле положението, на всеки месец-два идват от полицията вече да ми искат записи , а аз си купих офис в Хр. Смирненски мислейки си че квартала е спокоен ... ама покрай толкова "новопристигащи" явно доста брак също пристига.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toncho83 » 12 Апр 2019, 8:39

host написа:Нз кога е дошъл в Пловдив този типаж, но и аз съм в квартала и на камерите ми ме виждаше преди няколко месеца много сходен тип как влиза във входа на съседите и ги обира посред бял ден. Ще им спомена да видят.

Евала че е имало реакция по мрежите и сте успели да ги набарате тия гадове. Много е зле положението, на всеки месец-два идват от полицията вече да ми искат записи , а аз си купих офис в Хр. Смирненски мислейки си че квартала е спокоен ... ама покрай толкова "новопристигащи" явно доста брак също пристига.

От около половин година са в квартала...

Имаме и ние тук-таме някоя камера, но сега вече ще опасаме целия блок и улицата с паркингите.Съседите доста се ентусиазираха след случката.Малко е "след дъжд качулка", но пак е нещо.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 12 Апр 2019, 8:48

Да, тъпо е определено. Да бяха някакви наркоманчета - както и да е, но това са СТУДЕНТИ, предполага се - младежи с интелигентност над средната... А момчето явно е малоумно (да пусне откраднатите джанти на другия ден от личния си профил, че и снимка си сложил... :mhihi: :mhihi: ), и е тръгнало да става... какъв? Инженер? Не знам какво точно учи, ама смятайте какъв професионалист ще стане, с толкова мозък в главата... :kuku: :kuku:

Освен малоумен и алчен крадец, пичът е и вагаджия - такъв (както казваме по нашия край) с кеф да го прИбиеш, с правата лопата в главата. После ми хвалете "младите" - колко били печени... :dunno: :dunno:

Сега се загледах - в каква кола се е снимал, не е ли Е30 това? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Как само щяха да я отворят 19-ките, или не - сменява ги за 17-ки... Ей, не сте хора, така да спънете тунинга на момчето.
Последна промяна Borymeckata на 12 Апр 2019, 8:54, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 12 Апр 2019, 8:53

Полицията си оправи статистиката благодарение на тия джанти и общите усилия на фб групата и т н.Иначе Коцето миловидно гледа ,как да помисли човек ,че е крадец? Жалко млади хора ...
Няма вече BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Апр 2019, 8:54

Трябваше да се съберете ти,бакшишите и тн. да отидете дружно да си ги "купиш" джантите,после 2-3 дена в мазето да виси закопчан за някоя тръба,яко бой и хем ще върне всичко хем ще бъде трайно превъзпитан.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 12 Апр 2019, 10:21

Няма какво да ти е тъпо, ако има някой отговорен за провала на един млад човек, това са родителите му. Единствено тяхна е отговорността да направят от децата си хора, никой не се ражда "добър" или "лош", средата ни прави такива.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата