Промени в годишния преглед

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Промени в годишния преглед

Мнение от BMW_POWER » 01 Май 2019, 16:49

steeN написа:
BMW_POWER написа:
steeN написа:Трябва да е под 36-7, за да не са учили по-време на соц-а. Реално там някъде е cut off за различно поколение.
Тъй наречените millennials... ама не може да се твърди, че манталитета е по-добър... просто различен.

А-ха, тия под 36-7 са тотално чисти и святи, тия нагоре нищо не стават. Ми ти закла половината си фенове във форума. Знаем сега къде е престъпността в страната и кой е виновен за това :bowdown:

Чети повече, пиши по-малко.

Чети това което пишеш. И се забавлявай сам със себе си. Има тема за образованието, прочети я. Накратко, с какво един един "завършил вишу" в киевския свободен университет у Левуново е по-читав от друг, явявал се на кандидатстудентски изпити и борил се с още 5-10 човека за едно място. Не забравяй, че първият дори не е ходил на лекции. Попитай Гугъл откъде и каква диплома можеш да си купиш и пак говори за качество. И когато идеш при завършил сега доктор, пак говори кои кога и какво е учил.
Манталитет? Преди се крадеше всичко. Сега се крадат дори капачки за вентили. Справка бмвпауър тире бг точка нет

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Май 2019, 22:47

Напротив продължаваш със свободните съчинения. Май си за очен лекар също.

ама не може да се твърди, че манталитета е по-добър... просто различен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 02 Май 2019, 7:29

Като гледам, че и затова искаме да слеваме западняците, се замислям, че сигурно и аз няма да минавам преглед, ако го направят толкова драконовски. А си имам и катализатори, и гумите ми са нови, че даже не са и китайци. Окачването ми е здраво в общи линии, имам една биалета за смяна, поне до колкото ми е известно. Имам и някакво тропане, което уж било от рейка, но нямам потвърдена диагноза за това :D Фаровете ми не светят перфектно, но пък и не заслепяват, а вероятно имам крив диск на някое колело, защото усещам понякога леки вибрации. Вероятно с тия забележки някъде на запад ще ме върнат. Но тук където минавам преглед питам винаги кое как е, ходя на места, за които знам, че поне малко от малко си вършат работата и преглеждат колата, така и така плащам 30лв, поне ако има забележка да ми я кажат да знам, че имам нещо за смяна. Тук още малко и за неработещ парктроник ще се иска спиране от движение на колата.

За мен трябва да се затегнат техническите проверки - окачване, спирачки, емисии, както и състоянието на гумите. Че имало тук там ръжда, голям праз..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 02 Май 2019, 7:36

drifty написа:Като гледам, че и затова искаме да слеваме западняците, се замислям, че сигурно и аз няма да минавам преглед, ако го направят толкова драконовски. А си имам и катализатори, и гумите ми са нови, че даже не са и китайци. Окачването ми е здраво в общи линии, имам една биалета за смяна, поне до колкото ми е известно. Имам и някакво тропане, което уж било от рейка, но нямам потвърдена диагноза за това :D Фаровете ми не светят перфектно, но пък и не заслепяват, а вероятно имам крив диск на някое колело, защото усещам понякога леки вибрации. Вероятно с тия забележки някъде на запад ще ме върнат. Но тук където минавам преглед питам винаги кое как е, ходя на места, за които знам, че поне малко от малко си вършат работата и преглеждат колата, така и така плащам 30лв, поне ако има забележка да ми я кажат да знам, че имам нещо за смяна. Тук още малко и за неработещ парктроник ще се иска спиране от движение на колата.

За мен трябва да се затегнат техническите проверки - окачване, спирачки, емисии, както и състоянието на гумите. Че имало тук там ръжда, голям праз..

Има решение на тегобите ти:
Не купуваш за 15 к кола на 10 г с ръжди и дертове които те тормозят и мрънкаш , че трябва да оправиш.. Купуваш нова”Дачия” от шоурума им и няма ръжди. Не може само спирачки и светлини да се гледат на тия гтп -та.

Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 02 Май 2019, 8:05

Тая дачия след 5 години ще е по-изгнила от моята близо 20 годишна кола сигурно. Да не говорим за пътно поведение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 02 Май 2019, 8:18

На кой е нужно да се хвърлят толкова излишни пари за нещо, което ползваш по 1 час на ден? Защото личните автомобили са точно това... съвсем различен е въпроса с фирмените.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Май 2019, 18:34

steeN написа:Напротив продължаваш със свободните съчинения. ]

Ужким можеше да използваш гугъл :mhihi:

ИЗДАВАМ ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ

Цена: 100.00 BGN

Продавам дипломи от всяко учебно заведение в страната с успех по ваш избор. Цената на документите за средно образование е 100 лв., а за висше - 500 и 1000 лв. съответно за степен бакалавър и магистър. сертификати за завършен курс по даден език -

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 02 Май 2019, 19:04

Начи не знам дали са новини за теб, но на никой работодател в България не му пука за дипломата ти... освен за да стигнеш до интервю, а не да ти отиде CV в кофата. В чужбина не е по-различно освен няколко елитни университета. Както казах измисляш си нещо и си го оборваш сам. Успех.

Единственото място където тези тоалетни хартии важат са държавните служители.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 02 Май 2019, 19:22

drifty написа:Тая дачия след 5 години ще е по-изгнила от моята близо 20 годишна кола сигурно. Да не говорим за пътно поведение

Те още от нови не стават, натискаш спирачка дърпа на дясно, даваш газ дърпа в ляво. Мъка голяма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 02 Май 2019, 19:22

steeN написа:Начи не знам дали са новини за теб, но на никой работодател в България не му пука за дипломата ти... освен за да стигнеш до интервю, а не да ти отиде CV в кофата. В чужбина не е по-различно освен няколко елитни университета. Както казах измисляш си нещо и си го оборваш сам. Успех.

Единственото място където тези тоалетни хартии важат са държавните служители.

Това не е вярно и ще ти дам пример. Бившата фирма когато тъси някой за моята позиция, търси с 10 години стаж, више строително и пълна проектантска. За авторски/строителен надзор за обекти от национално значение има опредлени критерии за човека който ще заема поста, също така и за обекти от по нисък клас но с двойно финансиране също инженера трябва да е с пълна проектантска правоспособност. Просто и да те назначат, като подадът листа с екипа към АПИ, не отговаряш ли няма да те одобрят и няма как да изпълняваш функцията за която са те наели фирмата и общо взето трябва да те освободят.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 02 Май 2019, 19:30

Да се върнем на темата, не знам колко е стар клипа, но ми изскочи вчера.
https://www.facebook.com/pustinyacite/v ... 0506082826

Самото заснемане е доста забавно, но съм със смесени чувства дали е смешно, защото най-вероятно ежедневно се разминаваме с такива автомобили. Каквото и да си говорим, според мен за такава брутална ръжда, за сериозни луфтове в окачването, спирачки и течове трябва да не се пуска автомобила да мине преглед докато не се оправи.
Дори сега се сетих, че преди няколко години като регистрирахме една кола ни върнаха от каналите, че едната крушка на късите беше изгоряла. Ама това, че после имаше един куп неща по окачването да се правят, предните дискове бяха криви, а задните спирачки ги нямаше никакви и апаратите имаха нужда от рециклиране не ги трогна особено :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 02 Май 2019, 20:43

Nukem написа:...

Е как това не е вярно? Нека да се четем повече :) За да стигнеш до интервюто искат диплома... после почват да те питат какво си правил и какво знаеш и дипломата я забравят от момента, в който са те поканили на интервю.

Та ще се повторя, дипломи купуват почти изключително парашутисти, които трябва да бъдат назначени на държавна работа... ако зависи от мен, такова нещо като държавна работа няма да съществува поради тази и много други причини... бай Тошо едно време и без да е купувал диплома цяла държава управляваше със средно? :mhihi: така, че паурката с неговото ново поколение не знам какво иска да ми каже, същото като старото в това от отношение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cerberus » 02 Май 2019, 21:29

steeN написа:
Nukem написа:...
бай Тошо едно време и без да е купувал диплома цяла държава управляваше със средно? :mhihi:

То да беше само бай Тошо :mhihi: Нали половината от властта се оказаха без дипломи за вишу, а другата половина се оказаха с купени дипломи. И то само някакви фотошопирани, даже не са се задълбочили да ги заведат в книжата на съответното вишу училище. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата