Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво ви е мнението за "подарените" таблети пльоснати на таблото

Изключително много ме дразни!
21
32%
Не ми прави впечатление.
8
12%
Много по-удобно ми е.
10
15%
Трябва да върнат стария дизайн на таблата като при Е39/Е38
26
40%

Общо гласове : 65
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Re: Дизайнерите ли са олигофрени, или на мен ми има нещо?

Мнение от kasho » 28 Ное 2019, 11:50

vicho написа:Алфата нали я видях вътре на автосалона... пълен потрес, чуек... по-евтинджос не можаха да го направят :lol:

Аз никога не съм разбирал хората, които толкова се захласват по Алфа Умрело. Нито дизайна им е чак кой знае какво, нито качеството, за надежност изобщо да не отваряме дума. Там разни Жулиети-мулиети, ламаринети, пълна скръб. Това е като да си вземеш някоя drama-queen за жена и да се радваш, че никога не ти е скучно, понеже постоянно ти прави скандали и те вкарва във филми :kuku: Не че няма и такива хора де, просто не ги разбирам

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Ное 2019, 11:57

https://www.youtube.com/watch?v=HbVgJZy-N84
Поне в тва не виждам нищо лошо (в пъти е по-"чисто" от бугати, бентли, ламборгини, мкларен ит.н.)...може би само тва, че звука идва от колонките..ама айде ся :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Ное 2019, 19:47

Аз харесвам Алфа Ромео! Особено дизайна им... Имат и отлични попадения с някои от двигателите си от по-предни години. Джулия-та им сега също я харесвам! Между другото,на някой не му ли се струва,че с БМВ става това,което вече е ставало с Алфа,като изключим,че са доста по-голям производител? Това,което пише колегата по-горе за 'драмите' май е точно така и с нашите коли от 10-тина години насам...
По темата: От доста време не харесвам това,което се предлага от автомобило-производителите,като дизайн и техника, с някои малки изключения,но май нищо не може да се направи!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 29 Ное 2019, 0:15

Това е търсенето в момента. Шарени таблети / телевизори, амбиентно осветление... Освен това на едно такова електронно табло, тип таблет, много лесно му се прави фейслифт. Не е нужно да се изготвя ново такова, просто се пише нов софтуер и таблото вече изглежда по различен начин. Евтино е за понататъшна разработка. А че не се чете при директна слънчева светлина - е, карай. Те ще свикнат. Клиентите де.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Дек 2019, 22:13

Нещо напоследък доста се зарибих по Субару Аутбек. Едни от малкото автомобили, които ми харесват като дизайн на таблата :bchug:
Какво им пречи на BMW да направят нещо подобно, а не изклецани таблети навсякъде. Нали уж удоволствие от шофирането, а не от кликането по таблети... :banghead: :banghead: :banghead: Аз кола ли ще карам, или ще ловя покемони :banghead: :( :no:

Изображение
Последна промяна zAcK на 13 Дек 2019, 22:17, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Дек 2019, 22:16

zAcK написа:Нещо напоследък доста се зарибих по Субару Аутбек. Едни от малкото автомобили, които ми харесват като дизайн на таблата :bchug:
Какво им пречи на BMW да направят нещо подобно, а не изклецани таблети навсякъде. Нали уж удоволствие от шофирането, а не от кликането по еб.ния таблет... :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение
Това дизайн от 2020 ли е. Прилича на мерц от 2002..

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Дек 2019, 22:19

bioz написа:Това дизайн от 2020 ли е. Прилича на мерц от 2002..

На кой точно Мерцедес от 2002 прилича, ако не е тайна? :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 13 Дек 2019, 22:39

а
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:12, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Дек 2019, 23:03

То колегата е дал друго за пример и надали го интересува "айфона".

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 13 Дек 2019, 23:09

Трябва да спра да пиша в Извън темата, явно :mhihi: Първо, това на клипа е различно от това на снимката. Второ, не ми е до кликане като карам. Трето, това на което съм пуснал снимка има CarPlay, та ми дреме за всичко останало. Пък и цял цен съм на разни компютри и т.н. и колата е последното място, в което ми се клика. Искам просто да си пусна тихо музика и да шофирам. Но както и да е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щом ви харесва, значи скоро ще сте в рая на автомобилите, като пуснат такива интериори!
Изображение

аЛди са се запътили в тая посока. Миналия ден тествахме новия Таурег, или както там се води, ебасиму и джамците, и таблетите, и фугата между тях :mhihi: :mhihi: :mhihi: 190 000 лева GPL и таблети с фуга... Ай сиктир :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе на снимките не се вижда фуга, сигурно са ползвали маджун преди фотосесията :mhihi: И с този лост от тир и тия врътки, дето постоянно се чудиш коя за какво е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тия VWаЛди съм ги признал за най-големите дървари от гледна точка интериори :mhihi: :mhihi: :mhihi: А новите им табла, които са електронни, но в краищата им има аналогоподобни уреди от рециклирана пластмаса, дори на А7 и т.н. са направо покъртителни :mhihi: :mhihi: :mhihi: Дизайнерите работещи там сигурно мразят компанията :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 14 Дек 2019, 10:07

Мен па ми харесват таблети ) Ако съм дрът или пък може би затова :)) А иначе таблото на шкодичката ми си ме кефи както и на октавията и супърба. Олд скул са си отсекъде + че си имат и таблет. На много хора обаче тоя дизайн не им харесва..дялан бил, не знам къе бил... А според мен всичко нещо си е на правилното място ама на вкус и на цвет.... Е60 също ми харесва ама то се води от по-старите.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Дек 2019, 12:12

А помните ли откъде почна всичко това ? Ето от тук , дядото на всички дигитални табла .. :mhihi:
https://www.google.com/search?q=fiat+te ... 80&bih=551
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 14 Дек 2019, 13:17

Мен пък ме дразнеше увеличения размер на предното табло. Таблото на Шкода Октавия 4 си е крачка в правилна посока, въпреки че и то е масивно. Предпочитам по-отворено пространство. С масивните табла и централни конзоли все едно не пътуваш в една кола с някой, който седи до тебе.

https://youtu.be/0_VljKO-HF4

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 14 Дек 2019, 19:05

Май месец си взех Пежо 3008, тези с подарените таблети. Този таблет се оказа произведен от Бош с i5, 8g ram, ssd и Suse Linux.

Първата ми работа като влеза в колата е да си раздвоя айфона, да си пусна Waze и Spotify.
Докато карам за работа си проверявам календара и задачите за деня, проверявам си пощата с помощта на Siri и всичко е точно.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Дек 2019, 15:56

Още на "Пежо" ме изгуби :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата