Море в Гърция 2020

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: Море в Гърция 2020

Мнение от grkv » 12 Май 2020, 21:08

2 страници тропане по масата как никой няма да иде на нашето черноморие и с пистолет опрян в главата.
А всъщност никой не ви е опрял пистолет и да ходите, та не виждам к'во е т'ва тръшкане...

Ако човек знае какво търси, често остава доволен.
Ако заведеш жената и децата на Слънчев бряг/Созопол, да, няма да ти хареса... но то и в Ибиза няма да ти хареса, а там не е лошо.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Май 2020, 21:15

N.Mihaylovski написа:.
На нащо море МЕРСИ ,няма да стъпя и да им дам 1 лев.

Не ви упреквам, но за жалост по този начин изнасяме парите си извън държавата, което не е добре като цяло. Както и, когато ядем турски домати и т.н. примери много. Като цяло отвсякъде ни източват и носят към трети страни.

Но те и с кофти услугите плажовете се пръскат пак по шевовете. Аз лично тайно се надявам тази година наистина да няма никой по черноморието, ще е доста по-чисто и приятно без руснаци и другите обичайни туристи.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Май 2020, 21:32

sub_eleven написа:
N.Mihaylovski написа:.
На нащо море МЕРСИ ,няма да стъпя и да им дам 1 лев.

Не ви упреквам, но за жалост по този начин изнасяме парите си извън държавата, което не е добре като цяло. Както и, когато ядем турски домати и т.н. примери много. Като цяло отвсякъде ни източват и носят към трети страни.

Но те и с кофти услугите плажовете се пръскат пак по шевовете. Аз лично тайно се надявам тази година наистина да няма никой по черноморието, ще е доста по-чисто и приятно без руснаци и другите обичайни туристи.

Съгласен съм, изнасяме парите, ама гръка си ги е заслужил, рибата като дойде в кръчмата е още живи, а не замръзена преди 5 години, носи ти от неговото ципуру, и нямам проблем с храната и после стомаха.
Българският бизнесмен с кръчма има 5 фризера всичко се размръзява в микровълновата, купува най евтините придукти, който са внос от Гърция и Турция, вместо да отгледа или да купи от местен производител, нещо което има вкус а не да има вкус на топче за пинкпонг.
Та сори ама за да получиш трябва да дадеш.

grkv

Мрънкам защото ми налагат карантина за да ме накарат да ида нашето, и единственото което постигат е да ни ядосат и да го бойкотираме още повече, ама то трябва да имаш и нещо в главата, ама те не са от тия.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 12 Май 2020, 21:35

Ако не си проститука, напомпала батка , загорял пубер или дърт пияндурник нямаш работа на лайноморието.
:ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 12 Май 2020, 21:36

N.Mihaylovski написа:Мрънкам защото ми налагат карантина за да ме накарат да ида нашето

Да бе, то това е целта на карантината... :kuku:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Май 2020, 21:49

Exclusive89 написа:
Ако не си проститука, напомпала батка , загорял пубер или дърт пияндурник нямаш работа на лайноморието.
:ok:

Има такива семейства със всичките изброени персонажи накуп :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Май 2020, 21:53

grkv написа:
N.Mihaylovski написа:Мрънкам защото ми налагат карантина за да ме накарат да ида нашето

Автобусите си идват с болни няма проблем, мангалите са по 200 на куп, няма проблем, но ако си здрав готов съм и тест да си направя и си плавам с яхтата 5 дена в гърция е проблем, и трябва 14 дена да вися карантина, кой ще вади пари ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 12 Май 2020, 22:07

N.Mihaylovski написа:
grkv написа:

Автобусите си идват с болни няма проблем, мангалите са по 200 на куп, няма проблем, но ако си здрав готов съм и тест да си направя и си плавам с яхтата 5 дена в гърция е проблем, и трябва 14 дена да вися карантина, кой ще вади пари ??

К'ва е връзката между тия неща въобще?
Всеки, който влезе в страната, без значение по въздух, земя или вода му се връчва предписание и е под карантина. Точка.
Относно пътуващите, нали сме наясно, че няма как да не прибереш в страната си гражданин. Чужденец - може, ама гражданин - тц.
Мангалите - циганските махали бяха затворени, е, набързо се отвориха пак, 'щото противно на очакванията, там реално нямаше повече болни на глава население от тези, дето щъкат свободно по тротоарите из София.
А на въпроса ти, ако щеш и 5 теста си направи като ходиш с яхтата в Гърция, това ги интересува калмарите, нас ни интересува здрав ли ще се върнеш от там. Затова, като влезеш - карантина, да е сигурно, че няма да пръскаш зарази тук. Ако имаш симптоми, имаш достатъчно време през тая карантина да сигнализираш и да потърсиш помощ за себе си.
Ако все още не е ясно, аз съм един от тия, дето покрай короната сме в центъра на купона, нищо, че не съм на първа линия. Та, тия мерки не са измислени специално да не идеш ти да мааш калмари с узо, а са съобразени с куп други неща, така че по-спокойно и най-вече малко по-рационално мислене вкарай.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Май 2020, 22:28

grkv написа:Всеки, който влезе в страната, без значение по въздух, земя или вода му се връчва предписание и е под карантина. Точка.

Говорим за след няколко месеца като се изсипят един самолет на летище варна, розови пъпчиви англичани,тва където си го написал ще важили за тях?
Май няма как а?
Ама оная скумрия министърката може да дрънка глупости за българите да са под карантина които ще се връщат в бг.летния сезон

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 12 Май 2020, 22:38

Обясних ви го и на предната страница, говорим как са нещата до момента.
Какво ще стане за напред не знае никой, ама наистина никой, тъй като нещата все още се променят не за дни, ами за часове, макар и медиите да дадоха малко задна.
Предположенията за в бъдеще ги оставям на вас, на мен ми е несериозно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 12 Май 2020, 22:48

Защо изобщо намесваме черноморието, като темата на колегата е за 'море в Гърция' :dunno: ? Имаше друга тема за караниците 'тук или там'... Не знам какъв туризъм или работа/командировки ще има в 'световен' мащаб докато има подобни карантини?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2020, 1:26

grkv написа:Обясних ви го и на предната страница, говорим как са нещата до момента.
Какво ще стане за напред не знае никой, ама наистина никой, тъй като нещата все още се променят не за дни, ами за часове, макар и медиите да дадоха малко задна.
Предположенията за в бъдеще ги оставям на вас, на мен ми е несериозно...

чакай да ти опростя ситуацията- който влезе в родината ако трябва да е 14 под карантина трябва да важи за всички. щото нали вируса не избира между българи и британци. един вид ако ни задължат да седиме 14 дена в къщи след като се прибереме от гърция, трябва да задължат и британците да седят 14 дена в хотела без да излизат никъде като дойдат тука на гето ол-инклузив по морето.

един вид, ако сложат такова изискване сезона го пиши бегал. всъщност той е заминал така или иначе независимо какво ще се приеме/ развие, но много хора просто не го осъзнават и си правят някакви илюзии.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grkv » 13 Май 2020, 6:29

Мерси, разбрах ви мъката отдавна.

grkv написа:Как си представяш да кацне самолет със сто човека, 50 нашенци и 50 чужденци и да се поставят под карантина само половината? Нали идват от едно място, в един самолет са се возили...

Никой не знае какво ще стане, но не виждам вариант да не е еднакво за всички влизащи в страната, граждани или чужденци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 13 Май 2020, 6:49

BMW_POWER написа:В Гръчко искат ли паспорт или само с лична карта се влиза? Защото не виждам проблем да се влезе през ... Македония. После оттам се връщаш и ни лук ял, ни лук мирисал :dunno:
О оу... пробив в системата:)

Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 13 Май 2020, 7:50

Наистина, как си представяте един голям хотел да отвори за този сезон, без значение, дали е България или Гърция? Нали един болен турист да дойде и веднага го затварят.
Не вярвам някой собственик да е толкова прост, че да инвестира в отварянето на хотела в тази ситуация.
Плажът на Слънчака е супер, ако няма навалица :)

А относно ходенето към Гърция, засега няма достатъчно информация. Уж щели да отварят от 1ви Юли, но не бих си правил предварителни резервации, те и местните не знаят, какво ще стане.
I love the sound of V8 in the morning...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата