Лесни пари
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Лесни пари
Бързи и лесни пари без вътрешна информация (ако говорим за търговия с акции и крипто) - няма. Или ако има трябва да си някакъв гений за да предвидиш нещата и последствията на пазара от различни външни въздействия.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Лесни... ама наистина лесни пари... не са много възможностите да изкараш, дори чисто хипотетично.
Примерно да намериш някъде злато или направо пари, но без да търсиш и ровиш с години, някак случайно така... Или съвсем неочаквано да се окажеш единствен наследник на някакъв печеливш имот. Всякакъв друг вариант, свързан с години наред очакване, надежди и разочарования, съдебни дела и делби с наследници, пазарлъци и продажби... не ми изглежда никак "лесен"...
Знам за напълно действителен случай с продажба на наследствен имот - години наред влачене по съдилища, събиране на документи, пазарлъци с купувачи и всякакви неприятни обрати - от (почти) готова сделка до пълна загуба на имота... Накрая - уж хепиенд, взеха се едни пари, ама след толкова години нерви, разочарования и разходи... човек просто се отвращава. Освен да ги пропиеш тия левове и да ги профукаш по... леки жени, че к**ва ми го криптира нещо... даже и затова нямаш желание...
Примерно да намериш някъде злато или направо пари, но без да търсиш и ровиш с години, някак случайно така... Или съвсем неочаквано да се окажеш единствен наследник на някакъв печеливш имот. Всякакъв друг вариант, свързан с години наред очакване, надежди и разочарования, съдебни дела и делби с наследници, пазарлъци и продажби... не ми изглежда никак "лесен"...

Знам за напълно действителен случай с продажба на наследствен имот - години наред влачене по съдилища, събиране на документи, пазарлъци с купувачи и всякакви неприятни обрати - от (почти) готова сделка до пълна загуба на имота... Накрая - уж хепиенд, взеха се едни пари, ама след толкова години нерви, разочарования и разходи... човек просто се отвращава. Освен да ги пропиеш тия левове и да ги профукаш по... леки жени, че к**ва ми го криптира нещо... даже и затова нямаш желание...
Excellent! Steven is my name!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Borymeckata написа:Лесни... ама наистина лесни пари... не са много възможностите да изкараш, дори чисто хипотетично.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Е явно аз не съм "правилният" човек - никога не съм бил и с годините все по "неправилен" ставам...
Аз даже и не познавам "правилни" хора...
Всъщност, ако тези, дето ги дават по новините, са "правилни"... може би така съм по-добре...

Аз даже и не познавам "правилни" хора...

Всъщност, ако тези, дето ги дават по новините, са "правилни"... може би така съм по-добре...

Borymeckata написа:... Или съвсем неочаквано да се окажеш единствен наследник на някакъв печеливш имот....
Мечо, принц Чарлз също е единствен (по-скоро първи) наследник, пък стария рептил не ще да мре.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
BMW_POWER написа:Borymeckata написа:... Или съвсем неочаквано да се окажеш единствен наследник на някакъв печеливш имот....
Мечо, принц Чарлз също е единствен (по-скоро първи) наследник, пък стария рептил не ще да мре.
Горкия Чарлз, умрял от глад

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
///M Power написа:BMW_POWER написа:Borymeckata написа:... Или съвсем неочаквано да се окажеш единствен наследник на някакъв печеливш имот....
Горкия Чарлз, умрял от глад
Какво смешно има? 72 години чака да го назначат на работа

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_POWER написа:Borymeckata написа:... Или съвсем неочаквано да се окажеш единствен наследник на някакъв печеливш имот....
Имам предвид реално да придобиеш имота, а не с години да чакаш някой да пукне...
Примерно звънят ти на вратата: Вие ли сте еди-кой си? Според завещанието на покойната си леля получавате тоя магазин на Раковска (нещо такова).
Принц Чарлз му е през дедовия, не го мисли... Преди него нямаше ли един, дето доброволно се беше отказал от трона? Заради някаква мацка беше... То пък голяма далавера да си крал - ще има да дреме по разни официални събития, ще го дебнат папараците - не може и да се напие човек...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Що му се подигравате на Чарлса бре ? Човека чака 70 години да го назначат ама получава заплатата и му върви все на пари , обаче нещастен в любовта . Питате ли го какво му било с лейди Даяна толкоз години и да е влюбен в тая Камила ? Брак по сметка в полза на короната , едва на стари години се ожени за ученическата си любов ...Камилата и спретна семейно огнище като хората . Майка му още си скубе короната като я види тая ..Камилата . Ама пуста любов .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Що му се подигравате на Чарлса бре ? Човека чака 70 години да го назначат ама получава заплатата и му върви все на пари , обаче нещастен в любовта . Питате ли го какво му било с лейди Даяна толкоз години и да е влюбен в тая Камила ? Брак по сметка в полза на короната , едва на стари години се ожени за ученическата си любов ...Камилата и спретна семейно огнище като хората . Майка му още си скубе короната като я види тая ..Камилата . Ама пуста любов ..
Заеби Чарлито. Един нигерийски принц ми е оставил 3 милиона $ и днес превеждам само $5К, за уреждане на документите. Следващото обаждане ще е от Дубай

- Jordana
- старши ентусиаст
-
5К$....? Ти си богат човек и без чичо ти от нигерия 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Е това са лесни пари https://www.dnes-bg.org/bez+komentar%2B ... ebIFebIVKD Всичко друго е майтап
После Божков какъв бил. Ми ти къв си?
После Божков какъв бил. Ми ти къв си?
Jordana написа:5К$....? Ти си богат човек и без чичо ти от нигерия
Аз ще ги платя от кредитната карта (да взема точките). Пък като ми преведат кайметата и ще ги върна

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Няма се оплаквате , да сте тренирали за премиери като е требвало да учите . 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Jordana написа:Няма се оплаквате , да сте тренирали за премиери като е требвало да учите .
Ема той даже не е учил. Сам си казва
-Мен ми е лесно щот съм прост.