Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Избори 2021
човек който го мързи да гласува, но ходи по протести...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мале, за Бошков има гласове, бан по айпи не може ли за тея?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ekalchev написа: Аз гласувам за ГЕРБ...
ekalchev написа:Българина трябва да се научи да не гледа какво му се подава от медиите и да гледа програмите на партиите, дали ги изпълняват в парламента и какви закони приемат, а не някакви дребни интриги.
тоест ти си впечатлен от програмата на ГЕРБ и нейното изпълнение? В смисъл не специфично за нещо от самата програма, а за всичко в нея, защото знаем за мостове, магистрала и работа, работа, работа ?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър

Казвам ви "Дуп. да ни е яко" че ни чакат още много години мъка

По-скоро не виждам светлина в тунела.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Excellent! Steven is my name!
- vicho
- старши ентусиаст
-
"… Да ти кажа ли правичката? И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!… Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…"
Изправи се! МУТРИ ВЪН!
Само самолетчик и тесни

Изправи се! МУТРИ ВЪН!
Само самолетчик и тесни

- TNT
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Мале, за Бошков има гласове, бан по айпи не може ли за тея?
А тези за БСП и ДПС какво ще ги правим тогава

Божков според мен е по-добър избор от ГЕРБ, БСП, ДСП

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Тази лелка май е единствената от кабинета на Бойко която говори що годе някакъв сносен английски макар и с доста дразнещ акцент.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не вярвам, че във форума има толкова мераклии за Слави. До изборите мисля ще си променят мнението. За ГЕРБ и СДС(да не се пропуска, че са коалиция със СДС или както там се наричат сега)ги разбирам, понеже като видиш всички останали и виждаш, че са от олигофрен нагоре, някои дори реални престъпници като Божков. Освен всичко останало предимството на ГЕРБ, че се оядоха, имат отдавна някаква срама пред Европа и ще крадат най-малко. Бойко му дреме на шлангата според мен за пари вече, пак ще лапа ако го изберат, но дойдат ли ДПС с БСП това ще е...абе виждали сме го вече не веднъж. От тях по-зле може да е само Славчо с Божков. Не се поддавайте на тая медийна пропаганда, която Слави е спретнал и от 20 години се кани да влиза в политиката като най-безогледно лъжеше, че няма да го направи. Откровено лизач на и с мутрите си е още от 90-те. За мен Слави в Парламента е като да вкараш вътре Радо Шишарката, само където втория дори се е мъчил да стане реализиран рокаджия преди да почне с чалгата на майтап. А Слави вкарва време и енергия в пропаганда като затова и шоуто му(което реално открадна от Тодор Колев ако някой е забравил)залезе, понеже се бе превърнало в предизборен щаб години преди да се реши да влезе усещайки, че е сега или никога работата поради липсата на алтернативи във властта. А защо липсват алтернативи? Ами големите не ги допускат. Правилно казват някои назад, че в големи държави нищо кардинално не се променя с изборите. И тука не е много по-различно, само нови гладни, които някой е назначил. Демокрацията просто залъгва, че с избори нещо се променя, та затова в Русия Путин им показа как се прави диктатура под формата на демокрация. В развитите страни пак е така, само театъра е пи-качествен.
Божков щял само да си върне неговото и да не инвестира в бг, хахаха, сериозно ли го мисли някой това? Ще върне не неговото, а това, което открадна за 30 години и ще върне билетчетата с по-голяма сила ще забрани пак на чужди и изобщо всякакви букмейкъри различни от него да предлагат залози в бг както направи и преди чрез сателита му БСП и край. Не искали ДПС и БСП, Божков био алтернатива. БСП, Божков и ДПС е едно нещо, не три различни.
Божков щял само да си върне неговото и да не инвестира в бг, хахаха, сериозно ли го мисли някой това? Ще върне не неговото, а това, което открадна за 30 години и ще върне билетчетата с по-голяма сила ще забрани пак на чужди и изобщо всякакви букмейкъри различни от него да предлагат залози в бг както направи и преди чрез сателита му БСП и край. Не искали ДПС и БСП, Божков био алтернатива. БСП, Божков и ДПС е едно нещо, не три различни.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Освен всичко останало предимството на ГЕРБ, че се оядоха, имат отдавна някаква срама пред Европа и ще крадат най-малко.
Аз оставам с впечатление, че е точно обратното. Че крадат все повече

- vicho
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Аз оставам с впечатление, че е точно обратното. Че крадат все повечеНяма наяждане, корема и гъза е станал по-голям - повече поема.
що сега така обиждаш каракачамбо?!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе може и повече да краде, знам ли го, ако баницата обаче е станала по-голяма. Тоест краденето е пропорционално на баницата. Но тия чакалещите в опозиция толкова време сега ако докопат власт ще крадат още повече това имам предвид. Да не говорим ако влезнат разни и разнообразни като Божков, те и да не влезнат пак са във властта ако БСП и ДПС някак направят мнозинство, понеже гласовете им ще се разпределят пропорционално. А сами ясно, че няма да могат, та направо Слави патриота го виждам с тях. Бойко пък не го виждам с никой май. Вероятно ще е първа сила и ще мине в опозиция за да може като почне голямото крадене и да вика "аз казах ли ви" и т.н. като след време да се опита да се качи пак на коня.
Общо взето ни чака най-лошото - правителство на малцинството и харчене на безумни пари за нови и нови избори ако някоя партия не събере бая гласове дотогава.
Общо взето ни чака най-лошото - правителство на малцинството и харчене на безумни пари за нови и нови избори ако някоя партия не събере бая гласове дотогава.
In God we trust, all others we track.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Ако политиците ни бяха нормални щяха да са се обединили в общ фронт срещу гербавите, както направиха в Унгария - цялата опозиция (леви, десни, център) ще излезе с общ кандидат срещу Орбан. Тука нашите убавци всички се надпреварват да вземат някой друг процент, та да станат патерица на тиквата, барем им подхвърли някоя огризка после.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.