Колко дългове имате?
Модератор: Общи модератори
Re: Колко дългове имате?
Това е много основателна причина.
Виж жената почна пак в градината като лелка.
Взима минимална заплата да гледа една тумба деца.
Там имат нужда от още 4 като нея.
Дали има наплив от желаещи според вас?

Виж жената почна пак в градината като лелка.
Взима минимална заплата да гледа една тумба деца.
Там имат нужда от още 4 като нея.
Дали има наплив от желаещи според вас?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На мен не ми звучи като основателна причина. Знам един такъв случай и момичето взима по-малко от майка й, касиерка във Фантастико
И може да взима лихва 1%, ама реално може да си позволи гараж. Ебати схемата 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Заплащането в банките е трагедия. Поне от примерите, които имам аз.
Наистина се надявам да има и други по-добри примери.
Приятелско семейство по линия на жена ми. Живеят в къща в Драгалевци.
Предполагах, че и двамата са с хубави доходи.
Жената, много висока позиция в клон на една голяма банка.
Като ми каза колко взима сумарно, не можах да повярвам и й казах да не ме базика.
После много се смяхме с нея на тая тема, щото сигурно 20 пъти й казах, да не ми говори вицове и глупости.
Ама наистина не можех да повярвам на ниските доходи за такава позиция в банка.
После излезе в майчинство и сега не иска да се връща, ама щото мъжа й, бачка като изоглавен да покрива всички разходи
Наистина се надявам да има и други по-добри примери.
Приятелско семейство по линия на жена ми. Живеят в къща в Драгалевци.
Предполагах, че и двамата са с хубави доходи.
Жената, много висока позиция в клон на една голяма банка.
Като ми каза колко взима сумарно, не можах да повярвам и й казах да не ме базика.
После много се смяхме с нея на тая тема, щото сигурно 20 пъти й казах, да не ми говори вицове и глупости.
Ама наистина не можех да повярвам на ниските доходи за такава позиция в банка.
После излезе в майчинство и сега не иска да се връща, ама щото мъжа й, бачка като изоглавен да покрива всички разходи

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
немо написа:acho.rs написа:Тук съм за да уточня, че 90% от хората които дават кръвна клетва
как няма "да пълнят гушата " на банките, всъщност ще си спазят клетвата, защото и да искат да я нарушат, няма кой да им даде и 500лв "дълг" . Живи и здрави
Банкерите понякога са особено "умно" племеПри последният потребителски , който теглих ( 4 цифрена сума ) само в г_з@ ми не бръкнаха, само щото съм самоосигуряващ се. Питам : добре, ако съм някъде на заплата по-лесно ли се случват нещата ? О, да господине , ако сте на заплата и трудов договор е много по-лесно.
![]()
![]()
![]()
И казвам на шефката на банката: що не ми погледнеш оборота и кредитната история ?
Ау, не съм се сетила , ще измислим нещо....
Предполагам е било "Нищо лично- просто бизнес" Самоосигуряващите и особено пък ако е ЕООДта с обороти под 100к са мега рискови. Не мисли че всички банки в България и по света са тъпи, защото ти искат повече документи

ПС: кредитна история по подразбиране трябва да е "чиста". Никой не му се е занимавало да събира документи за 5к кредит. Натам ...не искам да те дразня ама ...ако си със сериозна фирма с големи обороти...и търсиш няколко к кредит ....
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Нямам заеми и го отчитам като грешка.
Смятам скоро да си "напазарувам", за да мога по-смело да инвестирам в проектите, които правя.
Смятам скоро да си "напазарувам", за да мога по-смело да инвестирам в проектите, които правя.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
zAcK написа:Примерно в нашето семейство не държим да караме чисто нови коли и да ги сменяме постоянно.
Избираме повече време стари, но после им се радваме и ако няма истинска нужда, дори не се замисляме да ги сменим.
Чудил съм се защо човек като теб с толкова стаж в ИТ сферата кара Е60 и не е минал на някой нов модел, а обяснението е много просто. И аз съм на тоя принцип с техниката, карам си 39ката и ми дреме, че е на 22, всичко си има.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
drifty написа:zAcK написа:Примерно в нашето семейство не държим да караме чисто нови коли и да ги сменяме постоянно.
Избираме повече време стари, но после им се радваме и ако няма истинска нужда, дори не се замисляме да ги сменим.
Чудил съм се защо човек като теб с толкова стаж в ИТ сферата кара Е60 и не е минал на някой нов модел, а обяснението е много просто. И аз съм на тоя принцип с техниката, карам си 39ката и ми дреме, че е на 22, всичко си има
Мдам

Примерно двойни стъкла, както ми беше и 540-ката

Иначе сме разглеждали за нова стара, нещо приятно ако изпадне, дори исках да взимам на един приятел 740-ката като разбрах, че я продава.
Ама осъзнах, че няма ISOFIX, а точно с това компромис не бих направил

Ето я 740-ката на тоя приятел, да видите какво имам предвид.
Искам да ми намерите нова кола за под 200 000 лева с такива екстри

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11653577423780315&slink=oztu07
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не може да няма ISOFIX, просто липсват капачките на задните седалки защото се доплаща за тях, при Audi е по същия начин, капачките не ти трябват реално, направени са просто за да ти е по удобно, но предвид че слагаш стола и забравяш не е проблем, освен ако не си мазхоист да го слагаш/махаш постоянно. 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
DigitalExile написа:Не може да няма ISOFIX, просто липсват капачките на задните седалки защото се доплаща за тях, при Audi е по същия начин, капачките не ти трябват реално, направени са просто за да ти е по удобно, но предвид че слагаш стола и забравяш не е проблем, освен ако не си мазхоист да го слагаш/махаш постоянно.
Да, добре

Имам снимка точно от задната седалка, кажи ми къде трябва да са

По принцип ако има ISOFIX на тия седмици трябва да има цип и под него да е

Ей това има горе

Последна промяна zAcK на 17 Юли 2022, 20:23, променена общо 1 път

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не, не вярвам,че няма ISOFIX е задължителен стандарт мисля,че след 2012г. на Аудито ми бъркаш между седалките точно където си снимал и е вътре. За капачките се доплаща гледал съм го и съм питал в Ауди.
Имаме и друга кола 2003г. от VAG групата, също има ISOFIX, даже е със столче в момента, пак е скрит по същия начин.
Имаме и друга кола 2003г. от VAG групата, също има ISOFIX, даже е със столче в момента, пак е скрит по същия начин.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
DigitalExile написа:Не, не вярвам,че няма ISOFIX е задължителен стандарт мисля,че след 2012г. на Аудито ми бъркаш между седалките точно където си снимал и е вътре. За капачките се доплаща гледал съм го и съм питал в Ауди.
И аз не бях виждал, ама

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
zAcK написа:
Ето я 740-ката на тоя приятел, да видите какво имам предвид.
Искам да ми намерите нова кола за под 200 000 лева с такива екстри![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11653577423780315&slink=oztu07
Пс: Много е готина тази ако имах парите я отнасях

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Petrolhead
- Потребител
-
Аз избягвам такива коли.
8 години - 200к километра - 50 бона.
След 2-3 години ще струва наполовина, а поддръжката не е евтина. Надяваш се да не се счупи нещо сериозно, защото си остава вечно твоя.
8 години - 200к километра - 50 бона.
След 2-3 години ще струва наполовина, а поддръжката не е евтина. Надяваш се да не се счупи нещо сериозно, защото си остава вечно твоя.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Нещо сериозно...имаш да смениш биелни лагери и верига съвсем скоро и няма да счупи нищо сериозно. Проблемът е с многото електроника, а всички тези екстри като нова са били предимство, сега стават недостатък защото малко хора ги искат, а всякакви модули почват да дават фира. Колата е в края на модела, трудно някой би му дал над 30 ако знае какво купува. Иначе колата е супер да, нека в пусне в Немското мобиле, съвет от мен, тука няма кой да я вземе на тия пари или е равносилно на чудо.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:
Ей това има горе![]()
Нямам идея какво е?
![]()
Това е top tether-a за Isofix-a. Няма начин да няма, щом го има това.
Взимай я тая седмица, изглежда супер.
Волана обаче е претапициран … но ако ти е близък човека, ще ти каже всичко. Което си е супер.