40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
Е, то най-прекрасният живот започва около 40-те
Само че, първо трябва да се разведеш, което е много скъпо
Майтап/шега
Наслаждаваш се на децата си, обгрижваш ги около теб с любов, възпитаваш ги, инвестираш в образованието им, подсигурил си ги вече финансово и/или с наследство, за да имат хубав старт в живота
И, е време за теб
Радваш се на живота - свобода, нови жени, почивки, пътувания, заведения, барове, неразумни разходи за коли - кой, 'квот му е кеф
Редовно осъмваме с приятелката ми по пиано барове и след това разходки по изгрев слънце.
Този вторник, пък осъмнахме в едно джакузи навън, гледайки изгрева – кеф, наслада, свобода
Разликите спрямо 20-тина години по-рано са:
- знаеш как наистина да взимаш всичкото щастие от живота
- вече не си толкова глупав – или поне така си мислиш
- можеш да си позволиш мноооооого повече неща, отколкото преди.
ПП. Пример от снощи: Приятелката ми, ми се хили и вика: „ся знам, че ще ме пратиш на майните си, ама аз да си кажа. Хайде помисли за тая кола, преди да хвърляш пари. Имаш кола, карай и моята. Защо ти е сега още една кола. Дай ги тия пари за имот, за децата ти“.
Амиииии ..., казах й, че вече достатъчно съм подсигурил децата си с имоти и други, и че сега е мой ред
И, естествено, пратих я на майните й
Обърнете внимание: „сега е мой ред“. Без егоизъм и пренебрегване на децата разбира се.

Само че, първо трябва да се разведеш, което е много скъпо

Наслаждаваш се на децата си, обгрижваш ги около теб с любов, възпитаваш ги, инвестираш в образованието им, подсигурил си ги вече финансово и/или с наследство, за да имат хубав старт в живота

И, е време за теб

Радваш се на живота - свобода, нови жени, почивки, пътувания, заведения, барове, неразумни разходи за коли - кой, 'квот му е кеф

Редовно осъмваме с приятелката ми по пиано барове и след това разходки по изгрев слънце.
Този вторник, пък осъмнахме в едно джакузи навън, гледайки изгрева – кеф, наслада, свобода

ПП. Пример от снощи: Приятелката ми, ми се хили и вика: „ся знам, че ще ме пратиш на майните си, ама аз да си кажа. Хайде помисли за тая кола, преди да хвърляш пари. Имаш кола, карай и моята. Защо ти е сега още една кола. Дай ги тия пари за имот, за децата ти“.
Амиииии ..., казах й, че вече достатъчно съм подсигурил децата си с имоти и други, и че сега е мой ред

Обърнете внимание: „сега е мой ред“. Без егоизъм и пренебрегване на децата разбира се.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Абе, да не се заяждам, ама по спомен бяха малки децата...та нещо осъмваме ката ден, нема ме по цели нощи, барове, коври...не ми прилича като обгрижвам си децата.
Ма ся...заяждам се
)
Ма ся...заяждам се

Хм,хм...
- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
Аз съм на 45, като младеж тренирах много, бях в "топ форма", но след 30-така се разпуснах, станах нервак (жилища, кредити, ремонти, работа на две места, болни родители, смърт на родители и близки - след 30те тези неща започват да ни идват на главата, и колкото и да се правим на корави - те си вземат своето), и понеже не пия (бирата не се брои), и не пуша - като съм ядосан - си угаждам с храна... Е резултата не е ок, с наднормено тегло съм, до съвсем скоро не ми тежеше, но вече си влияе... Доста често се получава така че наднорменото тегло пречи да се лекуват заболявания, които не са пряко следствие от него...
Та, искам да кажа на по младите - пичове, не се запускайте, до 40-45 години много много не тежи, но в един момент - нещата загрубяват.
И още нещо - ходете на профилактични прегледи. Не се правете на безсмъртни. Обръщайте внимание на тялото си, че ако то започне да ви обръща внимание - не е добре.
Та, искам да кажа на по младите - пичове, не се запускайте, до 40-45 години много много не тежи, но в един момент - нещата загрубяват.
И още нещо - ходете на профилактични прегледи. Не се правете на безсмъртни. Обръщайте внимание на тялото си, че ако то започне да ви обръща внимание - не е добре.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
carmanf1 написа:.....Редовно осъмваме с приятелката ми по пиано барове и след това разходки по изгрев слънце.
Този вторник, пък осъмнахме в едно джакузи навън, гледайки изгрева – кеф, наслада, свобода![]()
- вече не си толкова глупав – или поне така си мислиш![]()
........

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Не ,просто човека живее!А не живурка 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
kiko написа:Не ,просто човека живее!А не живурка
За тоя активен живот , дето го живее ( пък и работни ангажименти има все пак ) като че ли прекалено много време отделя да споделя що-годе интимни неща пред 20000 анонимници, ама пък ако го кефи....лошо няма. На мен лично не ми пречи.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тоест тъкмо живота ти станал по хубав , гепил си господа за чакрите така да се каже ....и той взел че свършил ! Понеже сме автомобилен форум , можем да приложим този факт за пред памперсната възраст при хората взет от автомобилите - има една стара максима че колата "върви" най много преди да се развали ....

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13

Последна промяна Tsureto на 29 Ное 2024, 9:32, променена общо 3 пъти
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Дали ще намериш - да спокойно не са свършили жените .Tsureto написа:А как процедираме, когато си на 35 и жена ти те остави след 10 годишна връзка (4-та поред сериозна връзка)? 3 месеца опити, рев, молене да остане да се оправите, а тя 20 пъти ти казва в прав текст, че не те обича и не те иска. Отделно през тези 3 месеца опити, живеете като съквартиранти, които не си говорят...Накрая оставаш сам, като призрак вкъщи, не може да спиш и всяка клечка и предмет свързваш с този човек. Не го желая това чувство и на най-големия си враг!
Да, аз съм в тази позиция. Ужасно гадно е, защото дойде малко изневиделица. Боли много и реално не виждаш как да продължиш и светлината в тунела. Да, времето ще излекува нещата, но на 35.....вече почваш да се чудиш, ще намериш ли другата - истинската любов или ще си умреш сам чичак...............
(Всякакви съвети, как да се справя по-леко със ситуацията ще ми е от помощ...)
Запълни си времето с тренировки , яко бачкане и тренировки за да си вдигнеш “пазарната стойност “ а и за да станеш по добър за себе си , майката му е действие в началото непрестанно действие !
Спокойно хубавото като се случат лоши неща че имаш много поле за изява в положителна посока ,успех и не намирай утеха в алкохола и …
На 35 имаш време , не си на 60 стегни се!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
На 35г живота е пред теб! Не се отчайвай!
Моят съвет е: спри контакта с жената, няма смисъл! Само ще те натоварва.
Разсейвай се с тренировки, за тонус и добър вид,
върши любимите си неща. Скоро ще видиш че жените сами ще ти се лепят. А колко сами жени има не е истина.
Моят съвет е: спри контакта с жената, няма смисъл! Само ще те натоварва.
Разсейвай се с тренировки, за тонус и добър вид,
върши любимите си неща. Скоро ще видиш че жените сами ще ти се лепят. А колко сами жени има не е истина.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То сега е модерно жените да заебават семейството, за да к*рвеят 

Последна промяна TNT на 26 Ное 2024, 12:12, променена общо 1 път

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
1. Ако няма деца - прекратяваш абсолютно всякакви контакти с въпросната дама. Никакво връщане назад! Ей така от нищото не те е разлюбила.
2. Смени местоживеенето, ако е възможно.
3. Спорт, работа и ВЪНШНО хоби(колело, планина, ски, лов, дронове). Идеята на всичко това е да не оставаш сам и неангажиран за много време, защото веднага почваш да го мислиш и изпадаш "в състояние".
4. Много внимавай с женорята на първо време, защото си уязвим!

2. Смени местоживеенето, ако е възможно.
3. Спорт, работа и ВЪНШНО хоби(колело, планина, ски, лов, дронове). Идеята на всичко това е да не оставаш сам и неангажиран за много време, защото веднага почваш да го мислиш и изпадаш "в състояние".
4. Много внимавай с женорята на първо време, защото си уязвим!
Последна промяна empar на 26 Ное 2024, 12:14, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Както казаха колегите, правиш пълна промяна!
Да почнем от там, че 35 години за един мъж са едва ли не началото на живота.
Почваш да посещаваш фитнес, не си стой в къщи.
Купи си нещо интересно и ново, купи си нови дрехи.
Ако имаш време и възможност, запиши екскурзия на някаква интересна дестинация с внимателен анализ какви хора посещават тази дестинация. Да не са някакви пенЦионери.
При малко късмет, може да се запознаеш с интересни хора. Важно е да си сред хората в тези моменти.
Никакви сълзливи филми, пълна забрана да се смисли за "кучката" по какъвто и да е повод.
Изхвърляш без никакви сантименталности нещата, дето ти напомнят за въпросната!
Посети някой курс за танци , каквито и да е, народни, модерни- там има доста матРеал , пък и ще научиш танците , което винаги е от полза.
Посещавай средно добри ресторанти - и там има самотен маТреал
И пак се връщаме на организирани екскурзии с повече хора- добра терапия е!
Да почнем от там, че 35 години за един мъж са едва ли не началото на живота.
Почваш да посещаваш фитнес, не си стой в къщи.
Купи си нещо интересно и ново, купи си нови дрехи.
Ако имаш време и възможност, запиши екскурзия на някаква интересна дестинация с внимателен анализ какви хора посещават тази дестинация. Да не са някакви пенЦионери.
При малко късмет, може да се запознаеш с интересни хора. Важно е да си сред хората в тези моменти.
Никакви сълзливи филми, пълна забрана да се смисли за "кучката" по какъвто и да е повод.
Изхвърляш без никакви сантименталности нещата, дето ти напомнят за въпросната!
Посети някой курс за танци , каквито и да е, народни, модерни- там има доста матРеал , пък и ще научиш танците , което винаги е от полза.
Посещавай средно добри ресторанти - и там има самотен маТреал

И пак се връщаме на организирани екскурзии с повече хора- добра терапия е!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
A забравих да питам ако си ИТ (нали тука половината ИТ-та
, другите милионери), и ако ти се коди като фрийланс пиши на лично имам доста неща по които може да се включиш да допълниш бюджета и да не ти е скучно

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
TNT написа:То сега е модерно жените да заебават семейството, за да к*рвеят
Тва си е от край време така, ако не се лъжа статистиката е че 80% от разводите са инициирани от жените. Просто са по-склонни да куитнат, основно защото имат усещане за повече опции. Мъжете пък сме по-склонни да се борим за връзката...балъци общо взето.
За колегата, ако нямате деца значи си извадил късмет общо взето, че е станала тая работа. На 35 си баш в разцвета на силите си и ако приликите с Карлсон са до тук и не си приятно закръглен те чака хубави времна с много жени докато си готов за нова връзка