Тема форумен-протест
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Тема форумен-протест
Spunky написа:BMW_POWER написа:Всички праведни са свободни да ме замерят с камъни оттук нататък.
Не можеш да схванеш, че не е нужно и никой не ти иска разрешение за това. Предното ти мнение потвърждава нуждата от тая тема. Идва ми да те питам, как не те е срам, но знам, че болезнено те е и всичките ти мнения и обяснения в темата са опит да го притъпиш и да контролираш наратива. Няма да се получи.
Ако кажеш сега "ДА", преотстъпвам ти моите права на секундата. Искам да те видя, как ще бъдеш ОК за всички и всички ще те харесват.
Приеми го като коледен подарък

Веднага ще помоля Светата Администрация да ме освободи и да ти даде всички позитиви от тази почетна зелена позиция

Ще ти подскажа нещо. Разрешения и забрани във форума има по две линии. Първата са правилата на форума. Има ги най-горе. За втората ще се свържеш с хората, които имат права. Те са с червени и оранжеви никове.
Аз нямам какво да "притъпявам" и "контролирам". Всеки има право на позиция, но не всеки според теб има право на отговор. Ти си крайна инстанция, която е по презумпция винаги права и мнението и не подлежи на коментар. Доказателство е определението ти, че съм "завистник". Това е най-малкото, за което се сещам.
Затова и абсолютно съм убеден, че ти ще се справиш страхотно на тази позиция
Приемаш ли?
Ще ти дам и пример. Не променяй изказвания като долното. Нека всеки да си вади изводи, пък и недоволните ще са с пъти по-малко.
Така между другото, колко правописни и граматически грешки има в тези три реда:
А - повече от 5
Б - повече от 10
В - повече от 15
Г - повече от 20
Сещам се нещо интересно. Двамата колеги, които са написали най-много доклади за мнение, че не отговарят на правилата не са писали тук
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
61 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5