новото робство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Май 2007, 14:49

ако има протест и сме повече хора и сичко си бъде организирано с ясни мотиви и искания с радост бих се включил :bgflag:
и според мен защо това не го организиаме ние :idea: вижда се по съборите кои са наи организирани и многоброини и все си мисля че едни да повлекат крак ще има доста други които ще се присъединят

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 24 Май 2007, 14:50

1.Чакърв си позволява подобно нещо,защото онези стари и неуки хора няма да го разберът на Български език,но се надявам че от нашето поколение за напред всички в България ще знаят Български език.
2. Влизаш в сайта на ДПС прегледай какви са законодателните инициативи и ми покажи коя вреди на България?

Към vld "Ти си резан май :?: " Аз съм Мюсюлманин и общо взето живея според мирогледа на Исляма.И по този повод се старая да бъда толерантен към съгражданите ми които изповядват друга религия и немисля,че трябва да се бъркам в личният им живот и да задавам подобни въпроси.Мислех,че и ти имаш малко достойнство и не би се бъркал в моя личен живот.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Май 2007, 18:34

Апсолютно нищо против нямам религията ти още по малко искам да се бъркам в живота ти ;)
Имам против методите действията и начина на водената политика от ДПС.
На теб може и да не ти пречи това,че има новини на турски,това,че в кърджали е немислимо да пратиш женати на пазар сама облечена с блузка с голи рамене примерно.
Аз не се чувствам комфортно когато около мен в едно заведени било то селския хоремак,говорят на неразбираем за мен език.
Още повече ,че това е език на държава ,която ни е поробила за 500г.
А и да спомена,че тез дето са най наперени дори и езика им не знаят.
Ти като Българин (без значени че исповядваш исляма)би трябвало да нямаш нищо против в училищата да се учи на Български,и да не те притеснява факта че съученичките на твоята дъщеря не ходят с забратки.
Казвам последното ,защото от мой близък знам,че дори българчетата ги принуждават по кърджалийско да ходят със забрадки на училище.
Е не е задължително ма като ти пишат само двойки и ти се принуждаваш ,това бяха думите му.

Най-лошото от цялата работа,е че обикновенните хора не са виновни за това,те от години си живеят мирно и тихо в районите със смесено население,НО в последните години има активисти които насаждат етническа омраза и за всичко са виновни те :!:
Такива хора са съд те са фанатици :!:

П.С. road666 Сега би трябвало да си разбрал защо реагирам така.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 24 Май 2007, 18:42

Road666, сега искам с чиста съвест да отречеш, че твоето добро ДПС не тормози по много гаден начин електората из бая райони, особено по-отдалечените! Искам да кажеш как хората, ако не гласуват за ДПС, ги гонят от работа.

Нямам нищо против българските турци (мюсюлмани)! За мен в голямата си част това са едни смирени, работливи хора. Имам против ДПС, която работи за насаждането на етническа омраза и е виновна за всички поразии.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 24 Май 2007, 20:00

Аз турски също незнам и като сам ходил в Кърджали в заведенията на Бългаски гледам че ме разбират.
Специално в Рудозем,в училищата всеки си ходи както иска облечен,нито оценките зависят от начина на обличане.Так че незнам какво да кажа за това което твърдите.Поне в нашия район не съм чувал за подобно нещо - със забрадките и оценките.
ДПС не тормози електората си ,а колкото може допринася за благото на електората си.Ако ДПС тормозеше електората си,мисля че нямаше да има успехи на изборите си.А и не забравяите че изборите се провеждат тайно. ;)
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 24 Май 2007, 21:05

Я изгледай тия клипчета, от първия пост :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 24 Май 2007, 22:50

боже мили колко е прост народа те се мислят за турци а даже турски не знаят ееехх мъка мъка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Май 2007, 23:33

:shock: :help:
а леле .. то не протест ами едно ново клане траа извършим за да има няква ефективност

а тия па отворените .."не сме Българи" да си ходят в турция ..

нищо против мюсолманите ... но против хората родени в България и отричащи, че са Българи имам ... било то мислещи се за турци гърци и сие ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 24 Май 2007, 23:38

европа не позволява баце

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 24 Май 2007, 23:42

Тия са кво разпраат щом си мюсюлманин траа си турчин ...ако ги чуят тия малко по на запад ще полудеят
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 24 Май 2007, 23:43

t_andonov написа:европа не позволява баце

не дава тя ... ебал съм я в европата ...
да дойде да земе малко "Турци" от България тогава ... то такиа на нас не ни трябват

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Май 2007, 0:08

road666 написа:2. Влизаш в сайта на ДПС прегледай какви са законодателните инициативи и ми покажи коя вреди на България?

Извини ме, не ще опитам да няма нищо обидно в поста ми... Не го приемай лично.

Но, аз ако отида в друг град, около Кърджали... (не Кърджали, защото в града наистина има цивилицзация)... аз сама жена, по дънки и яке, с цигара в ръка ще бъда направо извън "закона". Плаши ме това. Аз не видях в Момчилград сама жена, в Звездец, Елхово - също. Брат ми служи в Елхово. Не се шегувам. Била съм Кърджали,... друго място е, наистина.

Не обиждам религия, напротив... религията е религия, езика и националността са друго нещо... ужасявам се, че в България има много места, където турския език се учи в училищата, едва ли не като майчин... а не е добре това. Ние сме родени, живеем и растем в България, на територията на България. Официалния език е български. Знаеш, за какво говоря. Втори език може да е друг, но официалния е нещо съвсем друго.

На официалния език си купуваш мляко, захар, брашно, хляб... А, има градове, в които освен по десетопръстната система, не можеш да се разбереш с персонала в Супермаркетите, камо ли на някакъв език (освен турски), да не говорим за български - ми те просто не го знаят, и не го учат в училище? Че, дори и циганите знаят български...

Това... не ми харесва. Българка съм и се гордея, че от Кирилицата на братята Кирил и Методий са произлезли половината писменост и езици не само на Балканите, а в Европа въобще, да не говорим за Велика Русия. Всички славянски племена са приели кирилицата.. Затова и в Сърбия, Македония (днешна) и другаде се разбираме, а руския ни е като втори майчин... защото излиза от Българския език.

А в България се изучава основен - турски, а втори - български и се изучава кирилица по желание в повечето градове, извън София, Пловдив, Бургас и другите областни градове.

Че, дори в Европейския Съюз, че и Папата я прие за официална писменост и език!!! и на бъргарски Евро се пише Евро, а не Euro! Католицизма се съгласи с писменоста ни и езика ни, че става дума за разлики в изповядването на религията... само ДПС - НЕ... респективно управниците ни.

Не може да претопяваш нацията, като им втълпяваш, че те са Турци и от невръстни да ги учиш на турски език, при условие, че едва 0,01% са виждали Турция и Истанбул на картинка!
Последна промяна Eva* на 25 Май 2007, 0:14, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BarniPPP » 25 Май 2007, 0:14

Не мога да проумея повече от тея неща които казвате дали ги казвате сериозно!Ако е така положението е много жалко и трагично.Ей БЪЛГАРИ живеем в 21 век бе пичове,а 90% от вас разсъждават с поне век назад.
Етническо напрежение има и то не идва от ДПС и представителите им а от "КРАСИВИТЕ" партии като Атака.
Ми ние и под гръцко робство сме били ве 200-300 год. и кво и тях ли ги мразите?И те ли ви заплашват с нещо?
Уволнявали хората ако не гласуват за ДПС, здрасри.Ми то тва си е така от Бай тошо още бе.Бе много имам да кажа.
Просто мислех,че живеем в 21век,а не в 19в.Явно всички си живеете с расизма във вас и никога няма да се примирите.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Май 2007, 0:19

не е разсизъм... в училищата езика, за изучаване е един.

Я, кажи - в Англия учат ли Български от учебник в английско училище? А във Франция..., а в Унгария и Полша, които са луди шовинисти и треперят нат националноста си. А в Румъния? Има ли дете, в първи клас, което да учи език, отделен от този, който е националния? В Германия какъв език учат първокласниците? В Австрия? Холандия? Финландия? ... Да изреждам ли още?

А тогава идва въпроса.... А в България?

Учат по региони... в София, Пловдив, Буркас, Стара Загора, Варна, Русе и други - учат Български. В редица други региони около облъстните гладове - учат Турски. Първокласниците. :) Онези, малките, които тепърва изграждат самосъзнание. Езика, на всяка народност е свързан с Историята на държавата!

Циганчетата - учат български. За справка. Учат и историята на България. А в къщи, ги учат на цигански... ама като език, та да се разбират в общността им (вътре, между тях си). Като арменците, арабите и другите общности и националности тука.

Била съм на гости в циганско семейство ... Закон!

Госта, докато е в къщи... - с ГОСТА и пред него, се разговаря на неговия език!!! Евала просто!

Имам позната арабка, от дете, учи български... тук е родена. Знае езика едва ли не по-добре от мен, както и историята на страната ни. Уважава държавата. Тук е родена и се чувства българка. Ако да е мюсълманка, да изповядва различна религия и да живее съгласно Корана. Обичам я... уважавам я. Тя, би дала живота си дори за тази държава. Е, така са нещата, ако ги гледаме от истинската страна.
Последна промяна Eva* на 25 Май 2007, 0:27, променена общо 3 пъти
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 25 Май 2007, 0:20

BarniPPP написа:Не мога да проумея повече от тея неща които казвате дали ги казвате сериозно!Ако е така положението е много жалко и трагично.Ей БЪЛГАРИ живеем в 21 век бе пичове,а 90% от вас разсъждават с поне век назад.
Етническо напрежение има и то не идва от ДПС и представителите им а от "КРАСИВИТЕ" партии като Атака.
Ми ние и под гръцко робство сме били ве 200-300 год. и кво и тях ли ги мразите?И те ли ви заплашват с нещо?
Уволнявали хората ако не гласуват за ДПС, здрасри.Ми то тва си е така от Бай тошо още бе.Бе много имам да кажа.
Просто мислех,че живеем в 21век,а не в 19в.Явно всички си живеете с расизма във вас и никога няма да се примирите.

да ве само дето византийците не са изтребили две трети от населението с единствената цел да му сменят вярата бал съм ти и 21вия век ако трябва да пренебрегна събития като батак и еничерството :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата