Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
за да стане нещо въобще, трябва да се създаде инициативен орган който да защитава интересите на протестиращите, и да организира цялото мероприятие. Вие как мислите, че стана стачката на таксиджийте? Писали са във форума си ли? ДА БЕ ДА!
Истината е да има 10-15 човека от всички АВТО-форуми, на които да се повери задачата да организират протеста и да формулират исканията на стачкуващите. Да поискат среща с управляващите органи и цивилизовано да представят исканията на всички автомобилни шофьори. И не само автомобилните, трябва да съберем и колегите от мото-форумите (аз съм и моторист, освен че карам BMW), всички заедно да направим една законна (до колкото е възможно) протесна стачка. По принцип съм съгласен с много неща в системата ни, но и с още толкова не съм съгласен, както има и АДСКИ МНОГО "нарочно" оставени "вратички" за да ги ползват тези, които ги знаят. За да сме равни на пътя, да стават по-малко инциденти, тази каша трябва да се оправи. Като начало, всеки може да напише с точки това, което иска да се промени, и автора на темата да обобщи исканията в първия пост, за да стане един хубав и нагледен списък, примерно:
1. еди-какво-си искаме да стане еди-как-си
2. това нещо да отпадне
3. солени глоби за...., а глобите за ... за безсмислени
ПОМНЕТЕ: БЕЗ ОРГАНИЗАЦИЯ СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!
Истината е да има 10-15 човека от всички АВТО-форуми, на които да се повери задачата да организират протеста и да формулират исканията на стачкуващите. Да поискат среща с управляващите органи и цивилизовано да представят исканията на всички автомобилни шофьори. И не само автомобилните, трябва да съберем и колегите от мото-форумите (аз съм и моторист, освен че карам BMW), всички заедно да направим една законна (до колкото е възможно) протесна стачка. По принцип съм съгласен с много неща в системата ни, но и с още толкова не съм съгласен, както има и АДСКИ МНОГО "нарочно" оставени "вратички" за да ги ползват тези, които ги знаят. За да сме равни на пътя, да стават по-малко инциденти, тази каша трябва да се оправи. Като начало, всеки може да напише с точки това, което иска да се промени, и автора на темата да обобщи исканията в първия пост, за да стане един хубав и нагледен списък, примерно:
1. еди-какво-си искаме да стане еди-как-си
2. това нещо да отпадне
3. солени глоби за...., а глобите за ... за безсмислени
ПОМНЕТЕ: БЕЗ ОРГАНИЗАЦИЯ СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!
Аз си мисля че първо трябва законите да важат за всички ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ.
Добри - лоши закони са да се спазват, а след това да видим кое може и трябва да се промени.
Ама как да стане тая работа като не сме нито таксиджии, нито маршруткаджии, нито от грАДСКИЯ транспорт. Щото те пръднат ли и правителство и община и полиция се насират. А голяма част от батака по улиците го създават те.
Иначе почина е добър и като гледам се подкрепя. Дано да го бъде
Добри - лоши закони са да се спазват, а след това да видим кое може и трябва да се промени.
Ама как да стане тая работа като не сме нито таксиджии, нито маршруткаджии, нито от грАДСКИЯ транспорт. Щото те пръднат ли и правителство и община и полиция се насират. А голяма част от батака по улиците го създават те.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
tsb_bg написа:Аз си мисля че първо трябва законите да важат за всички ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ.
да видим нещата към септември как ще са

И Септември да дойде и 13 месеца да я направят годината се тая. Ще почнат еди акции светлина, зимнина, гуми, светотразителни жилетки..... ще почнат едни писания по вестниците, едни репортажи по TV-то, едни статистики и цифри и накрая както МВР демонстрира "засилено присъствие" в Красна поляна така и КАТ ще си демонстрира "присъствието" не че ако отсъстват ще се усети нещо да липсва.
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5