КОЛКО ОТ ВАС....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 09 Мар 2004, 17:04

la написа:Моето лично мнение за казармата:
В казармата се учи как се държи конкретно оръжие и каде ти е мястото при евентуално военно положение....

Да бе аз съм съгласен с теб и пак не мисля да ходя в казарма , защото наистина е загуба на време . Въпреки че няма да е лошо да се поразкърша малко :) Но ми отговори на тоя въпрос . Нима недай си боже ако някой реши да стори нещо на БГ ,та дори това да е страна не от 3-тия ,а от 8-мия Свят ние можем да и попречим с нещо като техника , а за жива сила не ми се говори пък изобщо.

П.С. Сори че съм малко оф топик :|
Най-мразя да съм прав!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Мар 2004, 17:18

bravo написа:
la написа:Нима недай си боже ако някой реши да стори нещо на БГ ,та дори това да е страна не от 3-тия ,а от 8-мия Свят ние можем да и попречим с нещо като техника , а за жива сила не ми се говори пък изобщо.

Ми дай като не можем никой да не ходи войник и който ни нападне все да му се дупим, а?
Ще прощават тия, които го правят ама да се скатаваш от казармата още повече сега както е нищо време е пълна измекярщина.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от la » 09 Мар 2004, 17:39

Не мога да кажа кое е по-вярно. Изразих мнение. Само да не излезем много офтопик а май натам подкарах нещата :(
Извинявам се на човека постнал темата.

Предишна

Назад към Извън Темата