Моля ви за помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 15 Ное 2007, 17:00

sonny написа:
Dr. Lektar написа:
Penchev написа:Всеки един от вас,които ще дойдете за пръв път на ЕКОто ще попитате за Георги или Дилян Пенчеви ,те ще ви упътят а пък аз се надявам Мад Ваньо да е там на 100% за да събере всичко :!:

Звънях пак на него да го питам за операцията ,но все още не вдига телефона :roll:

Пари продължават да се събират и ще се събират докато се достигнат така нужните 6000 лв :roll:

Георги Пенчев

Пенчев,

Съмнявам се да мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... Има ли начин да предам сумата на някой, който да я донесе довечера на ЕКО? Мога да мина през ЕКО около 17:30 - 18:00, но за по-късно - май няма да мога. Освен Пенчев ако някой може да помогне с това (предаването на сумата в ЕКО) - работя в лозенец на Бигла... нека пише тук или звънне 0888 315691 - Светльо.
Искам да помогна, но не мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... това е...

Аз мога да ги поема и да ги дам на Ванката, сега тръгвам към горен лозенец и мога да мина през теб ;)

Готово, със Сони се разбрахме!

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 15 Ное 2007, 17:39

В понеделник участвам,че сега видях темата да се еба....
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 15 Ное 2007, 18:04

За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Ное 2007, 18:19

noiseless написа:За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!

За теб и останалите мързеливци ;) мога да се ангажирам аз да мина и да събера като цветарка, говориме за хората от София. Който иска ,д ами даде телефони адрес и аз ще го навестя :D След което ще предам всичко на Ванката

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 15 Ное 2007, 18:43

аз :arrow: банка
Призовавам, всеки да се включи, дори и както каза Марто (май) с по 3, 5 лв.!
Темата е прегледана над 3000 пъти, писалите само около 60.
Активизирайте се, хора !
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 15 Ное 2007, 18:45

Дано се оправи колегата, стискам му палци :!: Много неприятен инцидент, който може да се случи на всеки.
Помогнах, макар и със скромна сума, ще се почувствам истински добре ако го видя на крака възможно най-скоро! Моля всеки да даде колкото може и желае, дори най-дребната сума е нещо, ако става дума за голям колектив.
BMW only!

Потребител
Аватар

Re: Моля ви за помощ

Мнение от Panik_r » 15 Ное 2007, 19:04

ще намина тази вечер на екото да видя и да дам на който тряааа, не познавам човека, но това няма значение в този случай.
караш внимателно печелиш обезателно!!!
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 15 Ное 2007, 19:12

sonny написа:
noiseless написа:За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!

За теб и останалите мързеливци ;) мога да се ангажирам аз да мина и да събера като цветарка, говориме за хората от София. Който иска ,д ами даде телефони адрес и аз ще го навестя :D След което ще предам всичко на Ванката

Сонка ака можеш мини и през Дружба аз също искам да помогна но за жалост няма да имам възможност да мина през Екото днес :(
Ако не ще преведа утре или понеделник по банков път.
0889581905 оставям тел. ако случайно и някой друг ходи до Екото от Дружба.
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Аватар

Мнение от sonny » 15 Ное 2007, 19:36

ИЛИЯН написа:
sonny написа:
Успех с операцията!

Сонка ака можеш мини и през Дружба аз също искам да помогна но за жалост няма да имам възможност да мина през Екото днес :(
Ако не ще преведа утре или понеделник по банков път.
0889581905 оставям тел. ако случайно и някой друг ходи до Екото от Дружба.

;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 15 Ное 2007, 19:52

Утре и аз отивам до банката, не че имам кой знае какви възможности, но трябва да се подкрепяме :!:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Ное 2007, 19:55

sonny написа:...

Абе като си тръгнал да се прайш на пчеличка и да обикаляш по тук и там,що не минеш през нас да ме вземеш мен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар

Мнение от sonny » 15 Ное 2007, 20:47

///MapTo написа:
sonny написа:...

Абе като си тръгнал да се прайш на пчеличка и да обикаляш по тук и там,що не минеш през нас да ме вземеш мен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 15 Ное 2007, 20:55

И аз съм вътре.Утре ще мина през банката.Айде пичове ,не се стискайте всеки от нас можеше да е на това положение.Нека един ден ако трябва да походим пеш и парите за бензина да ги дадем.
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 15 Ное 2007, 21:33

само да вметна... така покрай другото. Момчета, не иска писане и морална подкрепа. Става въпрос за пари. Ако всеки даде по 1лв., проблема е решен. Нека не си говорим повече глупости и се "подкрепяме". Просто нека всеки помогне с каквото може.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Ное 2007, 21:37

то много трудно да се съберат тия пари..
представете си как човека е безпомощен на операционната,а ние неможем да съберем 6000лв :twisted:
ами ако трябваше да се съберат колкото са похарчени досега,че милата ни родина много помага,къде са сега патриотчетата...
в такива моменти се разбира,що за народ сме...мамка му!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата