Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
sonny написа:Dr. Lektar написа:Penchev написа:Всеки един от вас,които ще дойдете за пръв път на ЕКОто ще попитате за Георги или Дилян Пенчеви ,те ще ви упътят а пък аз се надявам Мад Ваньо да е там на 100% за да събере всичко![]()
Звънях пак на него да го питам за операцията ,но все още не вдига телефона![]()
Пари продължават да се събират и ще се събират докато се достигнат така нужните 6000 лв![]()
Георги Пенчев
Пенчев,
Съмнявам се да мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... Има ли начин да предам сумата на някой, който да я донесе довечера на ЕКО? Мога да мина през ЕКО около 17:30 - 18:00, но за по-късно - май няма да мога. Освен Пенчев ако някой може да помогне с това (предаването на сумата в ЕКО) - работя в лозенец на Бигла... нека пише тук или звънне 0888 315691 - Светльо.
Искам да помогна, но не мога да дойда след 21:00 на ЕКО.... това е...
Аз мога да ги поема и да ги дам на Ванката, сега тръгвам към горен лозенец и мога да мина през теб
Готово, със Сони се разбрахме!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
В понеделник участвам,че сега видях темата да се еба....
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!
Успех с операцията!
noiseless написа:За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!
За теб и останалите мързеливци

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
аз
банка
Призовавам, всеки да се включи, дори и както каза Марто (май) с по 3, 5 лв.!
Темата е прегледана над 3000 пъти, писалите само около 60.
Активизирайте се, хора !

Призовавам, всеки да се включи, дори и както каза Марто (май) с по 3, 5 лв.!
Темата е прегледана над 3000 пъти, писалите само около 60.
Активизирайте се, хора !
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Дано се оправи колегата, стискам му палци
Много неприятен инцидент, който може да се случи на всеки.
Помогнах, макар и със скромна сума, ще се почувствам истински добре ако го видя на крака възможно най-скоро! Моля всеки да даде колкото може и желае, дори най-дребната сума е нещо, ако става дума за голям колектив.

Помогнах, макар и със скромна сума, ще се почувствам истински добре ако го видя на крака възможно най-скоро! Моля всеки да даде колкото може и желае, дори най-дребната сума е нещо, ако става дума за голям колектив.
BMW only!
Re: Моля ви за помощ
ще намина тази вечер на екото да видя и да дам на който тряааа, не познавам човека, но това няма значение в този случай.
караш внимателно печелиш обезателно!!!
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
sonny написа:noiseless написа:За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!
За теб и останалите мързеливцимога да се ангажирам аз да мина и да събера като цветарка, говориме за хората от София. Който иска ,д ами даде телефони адрес и аз ще го навестя
След което ще предам всичко на Ванката
Сонка ака можеш мини и през Дружба аз също искам да помогна но за жалост няма да имам възможност да мина през Екото днес

Ако не ще преведа утре или понеделник по банков път.
0889581905 оставям тел. ако случайно и някой друг ходи до Екото от Дружба.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
ИЛИЯН написа:sonny написа:noiseless написа:За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!
За теб и останалите мързеливцимога да се ангажирам аз да мина и да събера като цветарка, говориме за хората от София. Който иска ,д ами даде телефони адрес и аз ще го навестя
След което ще предам всичко на Ванката
Сонка ака можеш мини и през Дружба аз също искам да помогна но за жалост няма да имам възможност да мина през Екото днес![]()
Ако не ще преведа утре или понеделник по банков път.
0889581905 оставям тел. ако случайно и някой друг ходи до Екото от Дружба.

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Утре и аз отивам до банката, не че имам кой знае какви възможности, но трябва да се подкрепяме 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
sonny написа:...
Абе като си тръгнал да се прайш на пчеличка и да обикаляш по тук и там,що не минеш през нас да ме вземеш мен

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
само да вметна... така покрай другото. Момчета, не иска писане и морална подкрепа. Става въпрос за пари. Ако всеки даде по 1лв., проблема е решен. Нека не си говорим повече глупости и се "подкрепяме". Просто нека всеки помогне с каквото може.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то много трудно да се съберат тия пари..
представете си как човека е безпомощен на операционната,а ние неможем да съберем 6000лв
ами ако трябваше да се съберат колкото са похарчени досега,че милата ни родина много помага,къде са сега патриотчетата...
в такива моменти се разбира,що за народ сме...мамка му!
представете си как човека е безпомощен на операционната,а ние неможем да съберем 6000лв

ами ако трябваше да се съберат колкото са похарчени досега,че милата ни родина много помага,къде са сега патриотчетата...
в такива моменти се разбира,що за народ сме...мамка му!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче