Организация за снежното рали в гр.Ловеч
Модератор: Общи модератори
Спокойно всички са добре няма никой в болница, просто един двама минаха от там, за прегледи. Едното момче което е било в компакта е със счупена ключица. Сивия компакт се е движел нормално с 90-100, когато отзад го връхлита синьото купе, което се е движело с около 180! Компакта със сигурност е тоталка, най-вероятно и купето, но ще видим.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ами общо взето това е добра новина... жалко че по този начин завършва един иначе уникален ден... имам 50-60 снимки , но ще качвам утре
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
кво е станало с м-3 на шаро
аз съм у Врачанско вече и още не мога да се стопля и съм прегърнал радятора,щот жената спи вече

аз съм у Врачанско вече и още не мога да се стопля и съм прегърнал радятора,щот жената спи вече

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
err0r написа:БОРКО-ЧИПА написа:...
Баце, колко правят 2 х 360 градуса?![]()
просто с тая газ дето давах в този завой и двата пъти а и с тия уж зимни гуми немаше какво по различно да се получи

а и толко си мога ама и 325 не се кара хич лесно в тоя сняг и лед

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Изтръпнах като прочетох какво е станало ... Радвам се, че всичко се е разминало сравнително леко и само с размазани ламарини.
Борко - Би мама му, весело ли беше - весело беше => няма проблеми
Ама и ти доста и подаваше в завоя, нямаше как да не тръгне толкова 
Борко - Би мама му, весело ли беше - весело беше => няма проблеми

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
err0r написа:БОРКО-ЧИПА написа:...
Баце, колко правят 2 х 360 градуса?![]()
Грешка, друга е ситуацията с Шаро

Момчетата ме оставиха преди 30мин на Ботевградско

Уникално изживяване, въпреки лошия завършек.

Голямо БЛАГОДАРЯ на любезните домакини от Ловеч

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Първо огромни благодарности за зимния празник край гр.Ловеч на организаторите Росен Врачански и Ивелин Йончев
Когато отидохме колоната от БМВ-та в с.Баховица, просто останахме като онемяли - толкова много коли и хора имаше около и на пистата ,че даже се поуплашихме малко дали ще можем да караме
Като се направи аналогия с мероприятието от календара "Рали-крос" гр.Ловеч се оказа,че и коли имаше около поне 4 пъти повече участници,както и публика
Всякакви машини ... Имаше разделение на автомобили с един двигателен мост и такива с пълноприводно задвижване.
Трасето беше подготвено страхотно,голяма красота, аз лично не съм виждал снежно състезателно трасе досега и направо полудях като пристигнахме
Какво направи БМВ отбора , класиране в първата 20-ска от 70 участници
Аз, Косата и Виктор Газар-а дадохме времена от съответно 3,37:97 , 3,38:48 и 3,39:08
Първите 16 влязоха с времена под 3,34 мин
Малко ни трябваше ,но уви
Имаше хора доста добре подготвени за такъв род състезания с ултра тънки гуми с шипове,няколко бегачки, поне 6 души професионални състезатели,които показаха наистина зрелищни неща
Наш Ивелин показа с "чука" (Фиат Мултипла) с предни гуми Мишлен с шипове страшно каране и завърши трети в генералното класиране
"Чука" се носеше със страшна скорост по трасето
Субарото на Лъчо Ландикар беше култовата машина на трасето, много ми хареса миризмата от ауспуха - имам предложение да започне производството на този нов аромат в стъклена бутилка с формата на бясната Импреса
Страшна машина ...
Макграбър защити честа на задното и стигна далеч на финалите
Браво на него и култовата АЕ86
Няколко думи за Митко Ловъра - той човека дойде с тренирачката от Пловдив, задни летни гуми
и показа такова невероятно пързаляне с астрата ,че направо ни напълни душата
За съжаление спорта изисква жертви - роко не можа да кара ,защото беше зает с голямата лудница по трасето
Аз мисля ,че на един зимен лагер-сбор на Беклемето ще си откара и за тогава
Лошата новина я разбрахте с Плевенската група с катастрофата, добре ,че са живи и здрави момчетата ,майната на другото
Вечерта завърши в механа "Вароша" в старата част на Ловеч, маса от 25 души ядене, пиенбе и голям смях
Прекрасни хора, много ви уважавам всичките
п.с.Много скоро, днес предполагам,ще се качат много материали от камери и апарати и ще имате възможност да сетите поне част от атмосферата на трасето
Георги Пенчев

Когато отидохме колоната от БМВ-та в с.Баховица, просто останахме като онемяли - толкова много коли и хора имаше около и на пистата ,че даже се поуплашихме малко дали ще можем да караме

Всякакви машини ... Имаше разделение на автомобили с един двигателен мост и такива с пълноприводно задвижване.
Трасето беше подготвено страхотно,голяма красота, аз лично не съм виждал снежно състезателно трасе досега и направо полудях като пристигнахме

Какво направи БМВ отбора , класиране в първата 20-ска от 70 участници

Първите 16 влязоха с времена под 3,34 мин

Имаше хора доста добре подготвени за такъв род състезания с ултра тънки гуми с шипове,няколко бегачки, поне 6 души професионални състезатели,които показаха наистина зрелищни неща

Наш Ивелин показа с "чука" (Фиат Мултипла) с предни гуми Мишлен с шипове страшно каране и завърши трети в генералното класиране

"Чука" се носеше със страшна скорост по трасето

Субарото на Лъчо Ландикар беше култовата машина на трасето, много ми хареса миризмата от ауспуха - имам предложение да започне производството на този нов аромат в стъклена бутилка с формата на бясната Импреса

Макграбър защити честа на задното и стигна далеч на финалите

Няколко думи за Митко Ловъра - той човека дойде с тренирачката от Пловдив, задни летни гуми

За съжаление спорта изисква жертви - роко не можа да кара ,защото беше зает с голямата лудница по трасето

Лошата новина я разбрахте с Плевенската група с катастрофата, добре ,че са живи и здрави момчетата ,майната на другото

Вечерта завърши в механа "Вароша" в старата част на Ловеч, маса от 25 души ядене, пиенбе и голям смях

п.с.Много скоро, днес предполагам,ще се качат много материали от камери и апарати и ще имате възможност да сетите поне част от атмосферата на трасето

Георги Пенчев
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Едва ли мога да го кажа по добре от Жорката...
Мероприятието беше уникално по рода си в БГ и протече по възможно най-перфектния начин...Колите бяха много...Конкуренцията беше надъхана и способна на победи...Трасето беше страхотно подготвено и карането по него беше истинско удоволствие...Мисля че показахме отлични времена...Е малко поразорахме пистата за ламерите
Ама какво да се прави...Имайки предвид че не бяхме подготвени за толкова силно от към конкуренция състезание се представихме подобаващо и очаквам бъдещи успехи в подобен род състезания...
Освен самото мероприятие вечерта в компанията на толкова хора направо ме зареди с ток
И настроението беше страхотно...За съжаление се случиха малко кофти неща на прибиране и при нас и при колегите от Плевен...Колата на Шаро беше дотеглена до София успешно и съм сигурен че съвсем скоро ще бъде излекувана и ще ни радва както преди...
Искрени благодарности на организаторите за страхотното изживяване и се надявам такъв тип мероприятия да станат традиция през зимния сезон у нас...
Мероприятието беше уникално по рода си в БГ и протече по възможно най-перфектния начин...Колите бяха много...Конкуренцията беше надъхана и способна на победи...Трасето беше страхотно подготвено и карането по него беше истинско удоволствие...Мисля че показахме отлични времена...Е малко поразорахме пистата за ламерите

Освен самото мероприятие вечерта в компанията на толкова хора направо ме зареди с ток

Искрени благодарности на организаторите за страхотното изживяване и се надявам такъв тип мероприятия да станат традиция през зимния сезон у нас...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
2009- - '92 BMW E36 320i
Monkey написа: ... за изораването на пистата аз се погрижих![]()
![]()
![]()
![]()

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Имаше един пич, с едно Рено, дето само вървеше след Влади Мамуняка и зариваше, крещейки "Молим те ба, стига си ришкал!"

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
2009- - '92 BMW E36 320i
Явор написа:ко да се ръгам сред батките
Абе позьорщина бате...мани...ти не си такъв...ние поседяхме малко да ни видят...поснимахме се и се прибрахме...ако видиш снимки в движение да знаеш че са фотошопски...ние не можем да караме...