Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 2 част
Модератор: Общи модератори
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
А някой от вас дали се сети, че паркинга на Лук Ойл-а нощно време се ползва от чуждестранните тирове за почивка. Едва ли някой ще позволи на група ентусиасти да си дрифтят между паркиралите камиони докато шофьорите им спят в кабините 

X-citer написа:...
Евала Юбчо поне някои се сети че е ТИР паркинг .
Пичове няма да е толко лесно колкото го изкарвате.
Да намериме в двумилионен град място където да се съберат ХХХ
автомобила и да се лудее на същото място и да не се пречи на околните
забравете бензиностанции, центъра изобщо не го коментираме.
По скоро някое местенце като бившия полигона на СБА в Горубляне
обаче и там не става, просто трябва нещо подобно.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
bobi_maxo написа:А какво ще кажете за булеварда(улицата) м/у кръговото на Надежда и централния вход на Централни гробища?
Място широко, достъпно от всеки, няма живущи на около(промишлена зона), две бензиностанций(ОМВ от едната страна и Шел от другата).
На средата и от Източната и от Западната част на София.
Бе не е баш на средата и комбинацията с мангали+липса на осветление(май)+гробища+ушеви(често са там) не е най-удачна според мен.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:bobi_maxo написа:А какво ще кажете за булеварда(улицата) м/у кръговото на Надежда и централния вход на Централни гробища?
Място широко, достъпно от всеки, няма живущи на около(промишлена зона), две бензиностанций(ОМВ от едната страна и Шел от другата).
На средата и от Източната и от Западната част на София.
Бе не е баш на средата и комбинацията с мангали+липса на осветление(май)+гробища+ушеви(често са там) не е най-удачна според мен.
Ушевите ще ги черпим редовно, мангалите ще изгоним, за осветлението не знам! От гробищата ли те е страх?
Споко, само в клиповете на Майкъл Джаксън излизат да танцуват по улиците!

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
bobi_maxo написа:Ушевите ще ги черпим редовно, мангалите ще изгоним, за осветлението не знам! От гробищата ли те е страх?
Не,просто ми се струва подтискащо...кой знае...некви веселяци се събрали и се кефят...пред гробищата

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:bobi_maxo написа:Ушевите ще ги черпим редовно, мангалите ще изгоним, за осветлението не знам! От гробищата ли те е страх?
Не,просто ми се струва подтискащо...кой знае...некви веселяци се събрали и се кефят...пред гробищата![]()
абе споко бе нали си "Архангел" Господ Бог ще ни пази щом си с нас

bobi_maxo написа:Ушевите ще ги черпим редовно, мангалите ще изгоним, за осветлението не знам!
И к'во вадиш магическата пръчка и всичко е ток и жица

Я по добре ходи си легни и премисли как ше свързваш жиците за осветлението

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
bobi_maxo написа:Ушевите ще ги черпим редовно, мангалите ще изгоним, за осветлението не знам! От гробищата ли те е страх?
Хах, работил съм на това ОМВ там и знам, че куките, които ходят там са неподатливи на почерпка (а са и стиснати, на всичкото отгоре) и само ще си навлечеш неприятности така. Мангалите не можеш да ги изгониш, защото ще се върнат двойно повече, въоръжени с тесли и кокали, изровени от гробищата, а осветлението... след като преди година и нещо един бакшиш падна с половината си такси в една непокрита дупка не мисля, че е добра идея да се събирате точно там, освен ако не искате всички да се изредите на тази или някоя подобна дупка - а там ги има по много и все са където не очакваш да ги има...

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
X-citer написа:А някой от вас дали се сети, че паркинга на Лук Ойл-а нощно време се ползва от чуждестранните тирове за почивка. Едва ли някой ще позволи на група ентусиасти да си дрифтят между паркиралите камиони докато шофьорите им спят в кабините
ми паркинга е много голям а тирове много рядко съм виждал там, + тва ние няма да дрифтим посред нощ там