РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Big Papi 34 написа:A може ли да говорим в тая тема кой кво е давал и на кого, че да отърве казармата??? Аз лично - $1,300 на двама различни доктори... те ми подаваха топката доста тарикатски и изобщо не можеха да бъдат уличени в нищо, дори и да съм им готвил куркапан... Иначе тряаше да служа 97-ма, ама не ми се ходеше хич.
Бе всички партии бяха доволни в края на краищата. Вашия опит?
Тук си пишим само такива без пари, дето сме блъскали чипика! А това дето си го написал е за друго място и друга институция!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Аз не знам, какъв човек трябва да си за да пишеш за казарма в 8 сутринта!!! ... така и така съм тук, да си кажа и за моята!
!990 - 1991, служих в София (не помня поделението, но сега има Кауфланд на негово място, пада се зад Централния Затвор)
Поделението беше КЕЧ, но аз бях в караулен взвод
Както се казва в един стар лаф: Казармата е голям к*р, но има и т*шаци
!990 - 1991, служих в София (не помня поделението, но сега има Кауфланд на негово място, пада се зад Централния Затвор)
Поделението беше КЕЧ, но аз бях в караулен взвод
Както се казва в един стар лаф: Казармата е голям к*р, но има и т*шаци

родната казарма
колега и аз там сьм служил 98-99 какво стана с поделението с всичките военни станахме приятели ако можех да ги видяbozukov_g написа:служил съм в понтонен батальон в град Сливен 1997-1998 година и бих се върнал пак за година със същите хора на същото място

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
За няколко часа изчетох темичката ви ... аз съм малък и я оттървах по други прични ....след като изчетох толкова "простотии" ако имах възможност да отида за някой друг месец и с някой от вас бих го направил без да се замисля 

Така..служил съм от 02.04.97. до 28.03.98г в под. 72345 "Вътрешни войски" или по-известно като "Враня", в 4ОХР. 3бат и последните 3м в КДВ. Ако има някой служил по това време там, с радост бих си
и припомнил старите дни
имам 136наряда от които 126 караула на Сирия докато беше до СУ (яко студентки)и на Франция............. и малко на Египет и Швейцария.

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
РОДНАТА КАЗАРМА
1983–85, служих в София (не помня номера на поделението, кв.Банишора, пада се зад Централния Затвор). Поделението беше централен КЕЧ, командир п/к Тодоров – Царя, ротният ни беше к-н Петров – 4. рота, ЗКПЧ то м-р Димов.
Бяха хубави времена, бях писаря на ротата. Поздрави!!!
Бяха хубави времена, бях писаря на ротата. Поздрави!!!
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
каде се скатавате вееееееее 10 дни ви няма на развод/ще се наказвамее 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- spas318
- Потребител
-
- Кара: E36 318i/M43--93г
от 27.09.93-школата за шофьор в Русе,на 08.03.94-разределен във втора мотоджагалска рота в Симеоновград до 13.03.95-шофьор на БТР.ротен-ст.л-т Стоянов/Пожарната/ и лафа от тогава-Спри Кашика да Почине Танка
- nitemare
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW M50 B20 VANOS
Служих в новобрански център в Долна митрополия преди 7 години.После дослужих в Божурище.Това беше през 2001г..
Последна промяна nitemare на 06 Май 2009, 22:27, променена общо 1 път
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ех как ме е яд,че я махнаха тая казарма..., с удоволствие бих служил колкото е нужно

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()