Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от nickstorm » 17 Авг 2014, 18:43

Пичове, не му обръщайте внимание на този олигофрен, не му четете простотиите и сам ще си увехне. Просто няма смисъл да се дразните, а като го игнорираме ще го оставим и без работа, няма да има какво да отчете пред началството :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Авг 2014, 18:48

И вече казах - тогава ще се съглася каквато и да е истината, дори че украинци са виновните. Аз проблем с това нямам.
Но вече се наслушахме на какви ли не хем абсурдни , хем "категорично доказани" версии, само за извънземни е нямало намесени ?
Лично аз си оставам на моето лично скромно и неангажиращо мнение - че е свален по погрешка от руските сепаратисти.

Да ,ти няма си miro20 ако имаш проблем с това защото не те интересува истината важно е да върви лафа за всемирното зло .Ама ще си доста смешен след 40 страници словоизлияния за лошия Путин .Не мислиш ли че рано даваш заден с тия уговорки ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 17 Авг 2014, 18:55

Din написа:
6inlinepower написа: , за да сме най-изостаналите, даже не изостанали ами спрели.

Я ми обясни като на дете кога изостанахме .спряхме и даже аз ща допълня че тръгнахме и назад.
10 г можело да трябват за самолет....бях останал с впечатление че знаят още на същия ден,Нали са сещаш че колкото протакат толкова си го ползват за предлог
като био оръжието на Садам, ко ще кажат извинявайте ама сгрешихме .....

9 септември 1944 г. до днес.
Преход....несъстоял се.
Ама пак няма да го разбереш или признаеш, защото червените очила тежат приятно.

Ако приемаш, че ЕС и Сащ са в заговор, ок, имаш право на мнение.

Lenco
Елементарното възпитание и христянски ценности, учат че когато искаш да научиш нещо за някого, е прието първо ти да се представиш, но те разбирам.Не ме вълнуваш, не си прави труда.

Един път се зарекох да не пиша за друго освен за инцидента, но се убедих че сгреших, след предварителните присъди и прокарването на конспирации.
За мен, а и Миро го написа, което му прави чест след всичките ф*калии сипещи се върху него, са важни резултатите от разследването, независимо от виновната страна накрая.

Jordana
Путьо и деийствията на рф си остават долни и престъпни, независимо от резултатите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 17 Авг 2014, 19:22

На колко си год е важно,защото ако си на 25 само чувал че тогава нямаше бедни,болни,неграмотни,гладни РАБОТЕЩИ бедни ...... да не ги изброявам.
По темата не ми отговори след като детински не съм разбрал че са нужни 10 и повече год за едно такова разследване защо твоите и миро западни образци на демокрация .използваха този недоказан инцидент за акцентиране в/у кризата ?
ами ако разследването докаже друго ?!!! ко праим
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Авг 2014, 19:38

Jordana
Путьо и деийствията на рф си остават долни и престъпни, независимо от резултатите.

Нали това написах - всемирното зло по дефолт е заровено там някъде.Или и ти като miro20 си ляляте репертоара щом прочетете някъде РФ ?
Още от начало подозирах че истинския виновник за всички нещастия на земята е Русия ,сега вече след тая тема съм сигурен че е така .
Според мен действията на EU са долни и престъпни защото поставиха условие на украйна - пълен отказ от Русия и тогава ще имате покана за присъединяване ?! Като това случайно съвпадна с подема на десен сектор ,случайно съвпадна с антируските изстъпления ,случайно съвпадна с обтегнатите отношения между САЩ и РФ ...
Май много случайности им се случиха на тия хора в украйна, даже самолети случайно взеха да падат над Донецк.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 17 Авг 2014, 19:40

Din написа:
6inlinepower написа: , за да сме най-изостаналите, даже не изостанали ами спрели.

Я ми обясни като на дете кога изостанахме .спряхме и даже аз ща допълня че тръгнахме и назад.
10 г можело да трябват за самолет....бях останал с впечатление че знаят още на същия ден,Нали са сещаш че колкото протакат толкова си го ползват за предлог
като био оръжието на Садам, ко ще кажат извинявайте ама сгрешихме .....

На доста повече от 25 съм.
Да те цитирам повторно, защото изопачаваш нарочно, точно какво ме попита.
Явно пишеш на изуст и/или манипулативно, в предишното си мнение обясних, че ще се съглася с разследването независимо от резултатите.

Jordana
Това е моето мнение за управлението на г-н П. още от средата на първия му мандат, уважавам твоето различно мнение.Не ме карай да влизам в подробности, нито ми се занимава, нито ще възприемеш моята гледна точка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 17 Авг 2014, 19:58

Ни най малко манипулатор :no: .Имам си собствена гледна точка и си хоратуваме тука.Във всеки един конфликт до сега е винаги непряко и било му УСА и Русия.Ирак Виетнам Сърбия...... винаги е било АК 47 vs M16
САмо че този път решиха да си подсолят пържолата и със санкции. е няма да им са получи.
пс нали имаш в предвид че ако това не беше Русия отдавана храбрите им задници да беха са настанили по тези земи :bang: ама нямат гащи щот доводи и инциденти колкото щеш пак ко няма са изфабрикуват
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 17 Авг 2014, 20:15

:yes:
На мен също не ми харесват, някои от игрите на щатите, нека е ясно.
Като цяло не ми харесват политическите, икономическите и сякакъв род игри, не само на супер силите и развитите страни.За съжаление в такъв свят живеем, такъв сме го направили и допускаме да е, но няма как явно алчната, самоизтребваща и рушаща природа в хората е по силна от всичко друго.
После се питаме, защо има войни, болести и бедствия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 17 Авг 2014, 20:26

Както каза един руснак като си приказвахме "на някой не му е изгодно да живеем мирно" визираше мирно с Украйна.Никога не са се харесвали особено много имат си история там.....но до такива изстъпления.както някой по горе спомена никога това няма да са забрави.такава омраза се насади че няма и на къде повече
имам една фланелка(подарък) на Зенит Санкт Петербург с голямо лого на газпром Украинците ма гледат на нож :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 21:14

Jordana написа:
И вече казах - тогава ще се съглася каквато и да е истината, дори че украинци са виновните. Аз проблем с това нямам.
Но вече се наслушахме на какви ли не хем абсурдни , хем "категорично доказани" версии, само за извънземни е нямало намесени ?
Лично аз си оставам на моето лично скромно и неангажиращо мнение - че е свален по погрешка от руските сепаратисти.

Да ,ти няма си miro20 ако имаш проблем с това защото не те интересува истината важно е да върви лафа за всемирното зло .Ама ще си доста смешен след 40 страници словоизлияния за лошия Путин .Не мислиш ли че рано даваш заден с тия уговорки ?

Чакай малко .. сега пък какво "всемирно зло " ми вкарвате в устата ?
Кога съм казвал че "не ме интересува истината" ????
Кога и къде съм казвал друга моя версия освен споменатата , и че чакам международна експертиза ? неколкократно съм го казвал.
дори направих уговорка за моята версия - че това е "мое скромно лично неангажиращо никого с нищо мнение" .

Абе писна ми да ви оборвам измислиците и лъжите, после аз съм ви бил виновен :)
:)
Когато ви натривам яко устата и лъжите, а това е във 99% /допускам да съм пропуснал нещо/ - ама дай без линкове, ама като дам линкове - ама що с линкове... бла бла бла..
Кой от нас "плямпа" и си "пее простотиите" ??
Май не съм аз а :)
На мен също не ми харесват, някои от игрите на щатите, нека е ясно.

Ами на много места и почти винаги се споменава "дежурното" за намесата на САЩ.

Само едно ще кажа - САЩ и НАТО и ЕС проспаха незаконното анексиране на Крим, и до момента обективно погледнато , са напълно неадекватни в ситуацията, т.е. визирам липсата на отношение .
Представям си какво бихте зейнали ако ИМАШЕ пък пряка или косвена намеса на НАТО или САЩ.
Такъв вой щеше да има.. .ама уви... то нема такова, колкото и да изсмуквате и ревете за "дългата ръка" на всевластните хамериканци.
Имат само някакви мижави "декларации" и официални политически изявления, в повечето случаи ненавременни и неадекватни. :)
Това е истината и фактологията, друга няма.
Гледате сламчицата в западните реакции , а сте слепи когато хиляди руски воени спецназовци , колони тежка военна техника и всякакви наемници влизат планирано през руската граница

Затова и има толкова фантасмагории, със същите аргументи може да оправдавате професионалната си некадърност или неизпълнение на съпружеските задължения под завивките... - виновни са по дефоулт САЩ :) ще сте също толкова убедителни :)
а истината е очевидна - западните служби тотално проспаха широкомащабната руска агресия, подплатена кораво със разузнаване, диверсия, и доста добра предварителна подготовка.
Санкциите са закъсняла и мисля пак неадекватна реакция.. в стил .. след дъжд качулка...

Нали това написах - всемирното зло по дефолт е заровено там някъде.Или и ти като miro20 си ляляте репертоара щом прочетете някъде РФ ?

Аз "лялям" аргументирано , за разлика от твоето /и на други/ с нищо неподкрепени откровенни простотии и беззъба руска пропаганда.
Греша ли ?

пс
вече съм абсолютно сигурен че никой не е гледал нито въпросното филмче :
https://www.youtube.com/watch?v=J8AIE7e ... page#t=291
Където очевидно историята се повтаря,
нито четете отговорите , нито линкове, нито аргументи , а си плямпате руската сток- пропаганда в стил "чукча не читтель, чукча писатель"...

Сега очаквам поредния цитат " "миро бла бла бла бла шитс " и .. ти тъп ли си , щото аз съм тъп и не ми се четат чаршафи , дай ми линкове...
:lol: :lol:
Последна промяна miro20 на 17 Авг 2014, 21:29, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Авг 2014, 21:27

Какво са проспали САЩ и НАТО не що не разбрах ? Нито една страна в тоя конфликт не е член на нато за да имат правна хипотеза за намеса !
Можеш да им напомниш че са проспали и намесата на Израел в ливан и куп други регионални конфликти, като окупирането на Тибет примерно или окупирането на Кашмир и да не изброявам че са доста.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 21:33

Ахааа.. значи от руска гледна точка - тогава всеки може да се намесва където си иска щом не са НАТО , а НАТО и ЕС да си гледат своите граници само и да обръщат гръб ?
Странна логика :)
Що да не вземем да излезем от НАТО и да си анексираме примерно... московска област ? :)
"проспали" визирах като отговор на това че винаги намесват еСАЩ като първоизточник и организатор на всички проблеми - затова споменах ч е и в кревата сигурно САЩ са ви виновни :)
Ама де толкова акъл да разбереш от 1 път какво имам предвид :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 17 Авг 2014, 21:49

miro20 написа:Ахааа.. значи от руска гледна точка - тогава всеки може да се намесва където си иска щом не са НАТО , а НАТО и ЕС да си гледат своите граници само и да обръщат гръб ?
Що да не вземем да излезем от НАТО и да си анексираме примерно... московска област ? :)
"проспали" визирах като отговор на това че винаги намесват еСАЩ като първоизточник и организатор на всички проблеми - затова споменах ч е и в кревата сигурно САЩ са ви виновни :)

Де толкова акъл да разбереш че едностраннотоизбирателно раздаване на шутове само там където ти е изгодно не е правосъдие а саморазправа !

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Авг 2014, 22:04

miro20 написа:........
Гледате сламчицата в западните реакции , а сте слепи когато хиляди руски воени спецназовци , колони тежка военна техника и всякакви наемници влизат планирано през руската граница

Тежка военна техника a, спецназовци, наемници?:
http://www.liveleak.com/view?i=26e_1408242077

Как не им дреме обаче :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 22:05

Jordana написа:
miro20 написа:Ахааа.. значи от руска гледна точка - тогава всеки може да се намесва където си иска щом не са НАТО , а НАТО и ЕС да си гледат своите граници само и да обръщат гръб ?

Де толкова акъл да разбереш че едностраннотоизбирателно раздаване на шутове само там където ти е изгодно не е правосъдие а саморазправа !

Анджък де.
ХАйде сега ако закостенелия ти едностранно промит мозък успее да се обърне някак си , дали ще види че това твое изречение е христоматично определение за това което прави Путлер спрямо Украйна ?

Хайде че мача почна, ето ти четиво за домашно :
http://www.examiner.com/list/russia-s-t ... ut-ukraine

Знам че ще го игнорираш , както и предишните ми препратки , защото ако беше прочел 10% от това което съм се аргументирал , и дай боже, осъзнал, то просто нямаше да продължаваш с абсолютните си отдавна опровергани тъпизми и руски лъжи .

ps
"сондьора" , какво трябваше да видя в това видео че не рзбрах ?
руснаци се кефят в селото , което ако не се лъжа, сега е под контрола пак на украинците.
т.е. видеото може да е прясно качено сега , но събитията май не са от днес/вчера.
само не ми цитирай следващо видео на украинци , кефещи се на изоставена руска техника :)
Не за друго , ами защото така до утре може да се замяраме с пропагандни клипове, в които "уж" руското опълчение все се подиграва и все печели , пък в момента са обградени в двата ключови града- Донецк и Луганск.
Не, аз не злорадствам и не искам такива елементарни субективни клипове... защото в крайна сметка е тъпо.
Това не дава отговори на глобалната картинка , и не са никакви аргументи.
Последна промяна miro20 на 17 Авг 2014, 22:27, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата