Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Бъдещето на ЕС?
Аз за сайта на говоря, макар че е той е пълна плюнка.
Ами за въпросната "статия".
А манипулация и пропаганда може да има навсякъде ама нали "Когато човек има нещо между ушите си" , м?
А пък за точно това изсраното даже няма нужда да си много умен за да разбереш какво е.
Ами за въпросната "статия".
А манипулация и пропаганда може да има навсякъде ама нали "Когато човек има нещо между ушите си" , м?
А пък за точно това изсраното даже няма нужда да си много умен за да разбереш какво е.
Хм,хм...
Аз съм съгласен с тебе. Кажи, къде няма "манипулации и пропаганда" 

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Навсякъде където можеш фактите да ги провериш сам ..дали са факти или са измислици.
Да те светна например че никакъв срив на борсата не е предизвикал Ротшилд, ни Натан, ни брат му, ни дедо му. Мит, фейк нюз как искаш му викай.
Риа Новости- баш на дърбжавна руска медия ще вярвам за каквото и да е.
Каква беше оная писателката - 20 години живяла във Франция, има френски паспорт и до преди 1 година е била точно на обратното мнение, в продължение на години, че от ЕС по убаво нема.
Още искаш ли или ти е достатъчно за това между ушите ?
Да те светна например че никакъв срив на борсата не е предизвикал Ротшилд, ни Натан, ни брат му, ни дедо му. Мит, фейк нюз как искаш му викай.
Каква беше оная писателката - 20 години живяла във Франция, има френски паспорт и до преди 1 година е била точно на обратното мнение, в продължение на години, че от ЕС по убаво нема.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
За сайтът съм съгласен, че е меко казано... спорен
но Ротшийлд, че е въртял далавери и е почнал да продава тогава е вярно. Хората като го видяли решили, че знае нещо и почнали и те. Тогава той изкупва на безценица всичко продадено от него и другите.
Ама няма нищо мистично в това. Тръмп също бачка по такива схеми, особено като е на власт 
Ама Ротшийлд специално не е правел схемите цялата война, а там дали не беше при битката при Ватерло когато умело ползвал пощенските гълъби и разбрал новината за изхода на битката от тях и решил да действа преди другите.
Имал е и някаква мрежа от частни куриери. Тогава новините са пътували със скоростта на кон. Той е знаел за победата на Англия над Наполеон, но почнал да продава и всички решили, че с Англия е свършено. Някакви негови лица почват пък да изкупуват тихомълком през това време и малко преди новините да стигнат до хората, той изкупил всичко и после айде бам.
Ама Ротшийлд специално не е правел схемите цялата война, а там дали не беше при битката при Ватерло когато умело ползвал пощенските гълъби и разбрал новината за изхода на битката от тях и решил да действа преди другите.
Последна промяна Top Gun Maverick на 15 Фев 2026, 17:32, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Моджо написа:Навсякъде където можеш фактите да ги провериш сам ..дали са факти или са измислици.
Втори път ти пиша, че съм съгласен с теб.
Трети път те питам, къде има информация без "манупулации и пропаганда"?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Е, нема ги с Рокфелер как са седнали да обсъждат сриването на Тутраканската селищна система, ама може пък някой да му е интересно да научи нещо.
Хм,хм...
Моджо написа:
Виждам само "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: C0wn38E47F2Idmb5)"
Learn More
и
This video isn't available anymore
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Моджо написа:Навсякъде където можеш фактите да ги провериш сам ..дали са факти или са измислици.
Втори път ти пиша, че съм съгласен с теб.
Трети път те питам, къде има информация без "манупулации и пропаганда"?
Отговорих ,ако не можеш да четеш - съжалявам.А ако беше съласен шеше поне малко да се срамуваш...което не е така.
Хм,хм...
Даде някакво видео, което според Ютюб не съществува, това е 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
https://youtu.be/dDSTkge-pNc?si=rdmxrwYH_MDjFQS7
Видеото е това и е за обша култура. Отговора е по нагоре.
Хм,хм...
Моджо написа:https://youtu.be/dDSTkge-pNc?si=rdmxrwYH_MDjFQS7
Историята на банкерите и нищо по същество. Да, даденият от мен сайт си е яко в едната посока, ама няма смисъл да те питам четвърти път, къде има инфо без "манипулации и пропаганда".
Къда да прочетем истината за ставащото в ЕС 1:1, без литературни измислици.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
За трети и последен път казвам, че отговорих.
Като лесносмилаемо просто попитай джемини, чатгпт или копилот.
За по сложни работи нямаш капацитет.
Хм,хм...
Моджо написа:За трети и последен път казвам, че отговорих.
Поисках ти сайт, където няма пропаганда и ти зацикли. Ето ти още един пропаганден
https://apnews.com/article/hungary-orba ... 785bf14a2d
Според теб истината е на
https://commission.europa.eu/index_bg
ли?
Сайт няма да дадеш, само се зъбиш, защо? Единствената логика е, че всичко извън споменатите от теб
Моджо написа:... джемини, чатгпт или копилот...
ти е непознато и затова като защитна реакция плюеш.
- ildivvy
- старши ентусиаст

-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
То, по тази логика следва и въпроса, кога ще се разпаднат СЪЕДИНЕНИТЕ американски щати? Вярно, че има разлика в 'строежа' на двете 'съединения', но и общото е супер много? В интерес на истината, писал съм го и друг път, аз съм ЗА още по-голямата федерализация на ЕС . Така ги виждам нещата просто...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Между отделните Щати в САЩ и отделните страни в ЕС няма нищо общо. Дори Канада е Федерална държава. Разликата е, че ЕС е една изкуствена организация, в която "реда" и "законите" се поддържат с административни мерки. Звучи много грубо, но това е като секта. Правиш каквото ти казват и е най-добре да си затваряш устата. Националните интереси не значат нищо. САЩ са така от колко, 200 години? Там всичко се е нагласило, наредило и т.н. в отношенията между Щатите. В ЕС .....
Това си е личино мнение
Това си е личино мнение