Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
това с парламента звучи добре, но с каква цел, хулиганството не носи дивиденти
а да не говорим, че полицията там няма да ви прости в никакъв случай
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs
http://www.youtube.com/watch?v=tdk1zUQeevY&NR=1
а да не говорим, че полицията там няма да ви прости в никакъв случай
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs
http://www.youtube.com/watch?v=tdk1zUQeevY&NR=1
Последна промяна Хаос на 27 Сеп 2011, 9:09, променена общо 2 пъти
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Единственото което ми прави впечатление е ТОТАЛНАТА МЕДИИНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЗАТЪМНЕНИЕ. От ВСИЧКИ медии. Знаех за това, но не очаквах, че е в такъв мащаб. С изключение на Канал 3 където Сашо Диков се опитваше да направи нещо смислено без пари, без репортери и без техника.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
София: Никакви искания, никакви лозчунги, пълно с непълнолетни лекета, чиято единствена цел е бой с полицията! Същото като в поста на TNT за Пловдив!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Виена централна автогара въпрос към Българин:
Ти от каде си?
От България!
Не ти не си Българин! Ние Българите ги познаваме добре.
Ама как ето паспорта!
В този момент спира автобус от него слизат тумби цигани и австриеца сочи с пръст...
Ето това са Българите те са тук от 1990г....мургави и мръсни! Ти си бял не си Българин.
по действителен случай
действието се развива 2000 и некоя си година....
Ти от каде си?
От България!
Не ти не си Българин! Ние Българите ги познаваме добре.
Ама как ето паспорта!
В този момент спира автобус от него слизат тумби цигани и австриеца сочи с пръст...
Ето това са Българите те са тук от 1990г....мургави и мръсни! Ти си бял не си Българин.
по действителен случай
действието се развива 2000 и некоя си година....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Започна да се пише в нета, че до петък протестите ще са всеки ден във всеки град, а в събота всичко пред парламента... Ама кой ще се търси събота там... То през седмицата няма никой, а пък събота...

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"Протестиращине недоумявали защо протестите прераснали в етнически сблъсаци..."
Протестиращите тедо недоумяват или са бая тъпи или не живеят в прекрасната ни страна,просто това нещо дето стана в катуница преля чашата на иначе толерантният български гражданин,щото на повечето протестиращи изглежда им е писнало да са дискриминирани в собствената си държава,значи ако някой българин се покаже по телевизията и каже че "ще реже мангасарски глави" то веднага ше го праснат за дискриминация на малцинствата,обаче един мангал като го каже това-няма никаква реакция
Аз лично съм потърпевш от мангали-2 пъти са ми обирали апартамента,как разбрах че са мангали ли,2 рия път спях на леглото като се надвесил мангала да краде от ношното шкафче,светнах лампата и го видях,подгоних но ония изчезна,в милицията обясних и нищо не са направили до тоя момент...Освен това аз не желая да плащам осигуровки и данъци и после некой гнусен мангал да размахва нож по телевизията и да заплашва,баси гнусната паплач...
Протестиращите тедо недоумяват или са бая тъпи или не живеят в прекрасната ни страна,просто това нещо дето стана в катуница преля чашата на иначе толерантният български гражданин,щото на повечето протестиращи изглежда им е писнало да са дискриминирани в собствената си държава,значи ако някой българин се покаже по телевизията и каже че "ще реже мангасарски глави" то веднага ше го праснат за дискриминация на малцинствата,обаче един мангал като го каже това-няма никаква реакция

Аз лично съм потърпевш от мангали-2 пъти са ми обирали апартамента,как разбрах че са мангали ли,2 рия път спях на леглото като се надвесил мангала да краде от ношното шкафче,светнах лампата и го видях,подгоних но ония изчезна,в милицията обясних и нищо не са направили до тоя момент...Освен това аз не желая да плащам осигуровки и данъци и после некой гнусен мангал да размахва нож по телевизията и да заплашва,баси гнусната паплач...
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
spacepl написа:Единственото което ми прави впечатление е ТОТАЛНАТА МЕДИИНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЗАТЪМНЕНИЕ.
абсолютно си прав!
вчера за първи път видях на живо тоталната дезинформация защото:
1. бяха над 10 хиляди човека, казвам човека защото имаше майки, девойки прегърнати, групи с момичета които по всичко им личеше че не са пияни хулигани
2. хората като тръгнаха от ндк цялата витошка беше изпълнена с народ чак до св.неделя , толкова мащабно нещо аз не съм виждал. (къде бяха медиите тук да снимат цяла витошка?)
3. наистина имаше пияни непълнолетни които бяха по бурни но бяха 10-20 човека общо
4. Протеста беше мирен от 19 до 20:45 , без грам хулиганство. Хората на 3 пъти клякаха за по 2 мин. мълчание да почетат момчетата.(къде бяха медиите тук да снимат "хулиганите"?) Пример: бях се облегнал на една кола и група момчета съвсем учтиво ме питаха може ли да се облегнат и те.
5.след 21ч когато група младежи решиха да се отпратят към джамията полицията блокира прохода към цум и подгони тълпата тракайки по щитовете и бутайки хората към витошка .видях лично как влачеха една жена която не искаше да се мести а тя крещеше за помощ (къде бяха медиите тук ?)
6. всички репортери бяха маскирани без знак на телевизията. И снимаха най-големите изцепки и пияни хора не се интересуваха от мнението на нормалните хора и не снимаха когато малките събаряха преградните знаци и след това нормалните протестиращи я връщаха и събираше обратно.

можеш ли да намериш клип или снимки на маскираните медии?? веднага пращаме доказателствата в световните медии и в ес
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
tin написа:spacepl написа:Единственото което ми прави впечатление е ТОТАЛНАТА МЕДИИНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЗАТЪМНЕНИЕ.

what a helluva ride
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
tin написа:spacepl написа:Единственото което ми прави впечатление е ТОТАЛНАТА МЕДИИНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЗАТЪМНЕНИЕ.
абсолютно си прав!
вчера за първи път видях на живо тоталната дезинформация защото:
1. бяха над 10 хиляди човека, казвам човека защото имаше майки, девойки прегърнати, групи с момичета които по всичко им личеше че не са пияни хулигани
2. хората като тръгнаха от ндк цялата витошка беше изпълнена с народ чак до св.неделя , толкова мащабно нещо аз не съм виждал. (къде бяха медиите тук да снимат цяла витошка?)
3. наистина имаше пияни непълнолетни които бяха по бурни но бяха 10-20 човека общо
4. Протеста беше мирен от 19 до 20:45 , без грам хулиганство. Хората на 3 пъти клякаха за по 2 мин. мълчание да почетат момчетата.(къде бяха медиите тук да снимат "хулиганите"?) Пример: бях се облегнал на една кола и група момчета съвсем учтиво ме питаха може ли да се облегнат и те.
5.след 21ч когато група младежи решиха да се отпратят към джамията полицията блокира прохода към цум и подгони тълпата тракайки по щитовете и бутайки хората към витошка .видях лично как влачеха една жена която не искаше да се мести а тя крещеше за помощ (къде бяха медиите тук ?)
6. всички репортери бяха маскирани без знак на телевизията. И снимаха най-големите изцепки и пияни хора не се интересуваха от мнението на нормалните хора и не снимаха когато малките събаряха преградните знаци и след това нормалните протестиращи я връщаха и събираше обратно.

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Вчера в Плевен е било мазало... тълпа от над 500 човека... обикалят целия град и трошат цигански къщи и цигански глави на ред... полицаите стоят и гледат без да предприемат нищо... за което им правя евала... мисля че е време мангалите да се осетят че са в чужда държава и трябва да се държат като чужденци... не като царе
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Ogi написа:Вчера в Плевен е било мазало... тълпа от над 500 човека... обикалят целия град и трошат цигански къщи и цигански глави на ред... полицаите стоят и гледат без да предприемат нищо... за което им правя евала... мисля че е време мангалите да се осетят че са в чужда държава и трябва да се държат като чужденци... не като царе
Не мисля че трябва да обръщаме проблема в етнически !
По телевизиите масово трият мения и оставят само расиските и вулгарни мнения за да може да кажат после че и това са хулигани.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
tin написа:Не мисля че трябва да обръщаме проблема в етнически !...
няма какво да го обръщаме- той си е етнически проблема...
как може всички телевизии да се контролират от правителството и да има тотално медийно затъмнение??? намирайте доказателство и да се обърнем към ес! да не сме във война, баси!
проблема не е етнически, който го казва, значи иска кръв.. да сте видяли в последните 50г белите американци да бият по негрите-не. а ако медията (опс управляващите) си правеше такава тотална гавра щеше да стане 3-та световна..
проблема не е етнически, който го казва, значи иска кръв.. да сте видяли в последните 50г белите американци да бият по негрите-не. а ако медията (опс управляващите) си правеше такава тотална гавра щеше да стане 3-та световна..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд