Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Кличко-Пулев FINISH

Мнение от ukelichko » 16 Ное 2014, 18:43

Е да де, ама и това не е спорт а стратегия и маркетинг. И винаги в спорта побеждават парите. За да са с равни възможности трябва да ги затворят двамата в някой замък далече от стратезите и от всякакви пари, на нормална храна и тогава да видим кой кого. При такива условия бих признал машината Кличко. Сега виждам маркетинговия продукт Кличко и евтиното му и недодялано копие Пулев. И стига сте го въздигали тоя Кличко, какъв джентълмен бил. Лесно е да си джентълмен когато си милионер и победител или когато си уверен, било заради парите или заради други фактори, че ще си победител. Ако е такъв джентълмен, защо като по негова вина се отложи мача не си предаде коланите на Пулев и сега да чака да си ги спечели. Айде стига сме величали ту единия ту другия, а да вземем да погледнем реално на нещата. И като толкова много Кличко обича Украйна, дали като си отпочине, ще отиде да се бие в Донецк(нали е бойна машина) или петте милиона ще ги дари за възстановяване на родината си.
Аз това което разбрах от този мач е, че има фирма по-добра от Адидас за боксови ръкавици. Ама не я помня, явно грешка на маркетинговия отдел на фирмата. Второ разбрах че най-добрите кредити са във Фибанк. В началото за малко ми се прииска да изтегля и ипотечен кредит от Уникредит, после се сетих, че вече имам такъв. Другото си беше режисиран театър с предвиден край за много пари.
Относно публиката, нищо ново. Виждали сме доста по-големи изцепки от много по цивилизовани държави, не се филмирайте излишно и не се правете чак на такива големи моралисти. Убеден съм че ако в залата имаше равен брой укри, нямаше да простят нито на знамето ни, нито на химна ни.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Ное 2014, 18:51

zAcK написа:Не знам какво още има да се обсъжда. Кличко още първата минута с няква небрежна левачка го прати да лежи на пода,

Не беше много небрежна лява, Кубрат го удари в тила и веднъж в ухото докато се клинчат .. и след съдията като ги раздели, Кличко направи само 3 движения: Шаг напред, наведе се и изпраска с лявата с все сила и доооста злоба :mhihi: Гледах го сируно 10 пъти, не е правилно, ама мен ми стана смешно, все едно казваше "в ухото ли ще ме удряш ве, докато съдията ни разделя, НА ти ся " :ok: и наказанието всеки път се повтаряше, когато Кубрат мърсуваше.. наистина можеше доста по-рано да приключи мача ако Кличко искаше.

Приказките на Кубрат май имаха отрицателен ефект, като показване червено на бик, Кличко можеше да му пусне повече рундове :mhihi:
Бях сигурен че Владимир ще победи, ама такава доминация и наказание не бях очаквал, от всичките приказки на Кубрат чак последно и аз повярвах, че на Владимир няма да му е толкова лесно и има заплаха за него.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 16 Ное 2014, 19:19

bum_bum написа:http://e-vestnik.bg/21689/urokat-ot-nyakolko-nokdauna-i-edin-nokaut/

https://www.facebook.com/ol.karpova/pos ... 5986133901

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 19:36

Какво за публиката че не разбрах? явно май не сте гледали футбол.. или бързо забравихме как някои световни величини във футбола си свалиха медалите на световното от уважение към победителите.. айде стига с тия изказвания. Кличковица му спогоди 1000 номера от какъв зор като защитата на колана е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и е нещо съвсем нормално в този спорт. Кубрат си беше в правото да е претендент и правилата трябваше да са уж еднакви за всички нали? какво стана с допинга ве маняци защитници на Кличко? защо единия го проверяват 10 пъти преди мача а другия нито веднъж? ТОВА СПОРТСМЕНСКО ЛИ Е ПИТАМ АЗ? Мога само да ви кажа, че украинеца беше се напомпал зверски и това му беше тактиката да разбие Кубрат със силни удари в първите рундове щото после щеше да види много зор с издръжливоста на Българина! Кобрата разчиташе да го понабие след 7/8мия рунд..

ДА Кобрата направи някои грешки,
Да Кобрата подцени Кличко,
ДА Кобрата не се раздаде на ринга,
И още много да-та но какво от това? да преживееш такава загуба с толкова тежък нокаут и да продължиш напред си е шампионско качество!

За изказванията преди мачовете между претендентите не забравяме легендата Али какво е дрънкал преди всеки мач и т.н. простотии.. това си е нещо нормлано и даже Кличко и Кубрат бяха доста пестеливи един към друг! Та какво не ви е наред тук на няколко човека не разбирам и защо наистина се радвате на загубата на Кобрата? аз я преживявам още и мисля, че повечето НОРМАЛНИ българи са така..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 16 Ное 2014, 19:38

Слабо представяне и доста лошо отразено по ТВ. За пореден път да гредам боксова игра и да нямам търпиние да свърши, без значение кой ще е с вдигнати ръце.
Не мога да си обясня отворения гард на Кубрат (дори след нокдауните), изключителния мускулен релеф на Кличко при тоя ръст и тая възраст (без коктейли). Приключването на мача към края на петия рунд (точно петия рунд бе обсъждан от треньора на украинеца). Има и четвърто, след три нокдауна и един нокаут (в тази категория), Кубрат изглеждаше изключително свеж и с не размътено съзнание. А с такива поети тупалки за ~15 минути...
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 16 Ное 2014, 19:39

acer написа:
zAcK написа:Не знам какво още има да се обсъжда. Кличко още първата минута с няква небрежна левачка го прати да лежи на пода,

Не беше много небрежна лява, Кубрат го удари в тила и веднъж в ухото докато се клинчат .. и след съдията като ги раздели, Кличко направи само 3 движения: Шаг напред, наведе се и изпраска с лявата с все сила и доооста злоба :mhihi: Гледах го сируно 10 пъти, не е правилно, ама мен ми стана смешно, все едно казваше "в ухото ли ще ме удряш ве, докато съдията ни разделя, НА ти ся " :ok: и наказанието всеки път се повтаряше, когато Кубрат мърсуваше.. наистина можеше доста по-рано да приключи мача ако Кличко искаше.

Приказките на Кубрат май имаха отрицателен ефект, като показване червено на бик, Кличко можеше да му пусне повече рундове :mhihi:
Бях сигурен че Владимир ще победи, ама такава доминация и наказание не бях очаквал, от всичките приказки на Кубрат чак последно и аз повярвах, че на Владимир няма да му е толкова лесно и има заплаха за него.

Още в първата минута след клинча и когато съдията поднови боя Кубрат не беше нащрек и Кличко го изненада.Виждал съм и други такива ситуации в профи бокса включително и приключващи удари.От там нататък нещо му прещрака на нашия и започна да реагира неадекватно , което е напълно нормално след като понесеш такъв удар.Не беше подготвен за двубоя Кубрат и вината не е само негова а и на щаба.Нищо чудно изказванията му да са провокирани от самите негови хора ,имам предвид какво са му наговорили и каква нагласа е получил преди този важен двубой.За жалост той късно осъзна и каза след края "мафия".Имам чуството че се почуства излъган от някого.
Възхищавам му се на желанието и амбицията , но са много малко хората във този спорт които са самородни таланти .Дано се въстанови без сериозни поражения и ако продължи напред тази обица на ухото ще си а има завинаги.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Ное 2014, 19:50

Витанов написа:Какво за публиката че не разбрах? явно май не сте гледали футбол.. или бързо забравихме как някои световни величини във футбола си свалиха медалите на световното от уважение към победителите.. айде стига с тия изказвания. Кличковица му спогоди 1000 номера от какъв зор като защитата на колана е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и е нещо съвсем нормално в този спорт. Кубрат си беше в правото да е претендент и правилата трябваше да са уж еднакви за всички нали? какво стана с допинга ве маняци защитници на Кличко? защо единия го проверяват 10 пъти преди мача а другия нито веднъж? ТОВА СПОРТСМЕНСКО ЛИ Е ПИТАМ АЗ? Мога само да ви кажа, че украинеца беше се напомпал зверски и това му беше тактиката да разбие Кубрат със силни удари в първите рундове щото после щеше да види много зор с издръжливоста на Българина! Кобрата разчиташе да го понабие след 7/8мия рунд..

От какъв зор Кличко да бърза с мач срещу Кубрат при положение, че се видя разликата в класите на двамата. Пак да кажа, че Кличко открито заявява, че приема този мач за обиден спрямо класата и успехите си, голяма работа, че бил стигнал по каналния ред до претендентското място. Допинг е взет и от двамата след мача, отделно Кличко никога не е хващан с допинг, едва ли сега и точно срещу Кубрат ще прибегне до него за да задържи титлата. Колко пълни 12 рундови мача е изиграл нашия и колко Кличко? Украинеца преди всичко е атлет и след това е боксьор - видя се от начина по който стоеше на ринга, движенията му и най-малко начина по който изглеждаше тялото му. И защо отказвате да разберете, че за бокса се иска талант - не всеки може да удря силно, да бъде бърз и да е издръжлив на физическо натоварване и бой едновременно. Кличко го тренират за това ниво от дете, нашия го покрива шанса в даден момент и влиза в светлината на прожекторите - носи на бой, но колко му е силен удара? Аз май не съм му гледал мач където всеки рунд опонента му да е на земята в нок-даун всеки рунд, че и да повтаря по няколко пъти в рунда (може и да бъркам за това, ако има искам видео)
Пак да кажа, никой не "хейти" - коментираме спортно-технически качества на двамата състезатели и конкретно тяхното представяне снощи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 16 Ное 2014, 19:55

Аз не виждам загубили в този спектакъл.
От едната страна брата на кмета на Киев,дългогодишен участник в класацията на Форбс с по средно 25 милиона долара годишен официален доход ,от другата страна първия български боксьор милионер на профи ринга само за 5 години.
Първия защити имиджа си и си качи още цената за участие в следващи мачове направи името си нарицателно и работещо за него,втория пък осъществи българската мечта- да станеш известен.Кубрат най-вероятно ще се възползва от инерционния момент на българския ''патриотизъм'' и не бих се учудил да влезе в политиката в редиците на ГЕРБ ,а защо не и кмет на някой от по-малките областни градове да стане.Примери в БГ бол ;)
Някой хора мечтите им стигат до там колкото да са вървежни в някой форум в интернет,други правят история било за себе си само или за една нация.
В крайна сметка има ли един известен човек коментиращ в тази тема или поне такъв ,че думата му да е ценз,за да отсъжда кой кой е и какъв е???!!!!Мача мина и отмина и Кличко и Кубрат си вървят по схемите и житейските планове,ами вие какво направихте за себе си?Щот както края на всяка година скоро пак ще има тема ''Какво направихте тази година и какво успяхте ...'' и пак ще си пожелавате на дребно живот и здраве ,колкото да се заблудим ,че това е най-важното.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 19:57

хахахх, ТОВА МИ ХАРЕСА!!!!!!!
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Ное 2014, 20:01

Гледам темата набъбнала и с болка установявам че повечето лъха негативизъм.
Иначе по самата тема,с доза обективност.
Какво не ми хареса в мача:
Всъщност почти нищо не ми хареса,особено загубата.
Не ми хареса и ми беше кофти разбира се от думите на Кобрата и надъхаността,която излизаше от рамките на спортният дух,добрият тон и взаимното уважение.
Няма да крия че харесвам Кличко,и двамата братя излъчват спокойствие,разум,симпатяги са,говорят страшно интелигентно и въобще са приятни за гледане,на фона на някакви други боксьори.
Кобрата също харесвам,защото за разлика от други спортисти- големи имена в спорта,а някой познавам лично,Кобрат може да каже нещо смислено,има изказ момчето, други наши спортисти не могат да направят 2 изречения на кръст.
Кофти и направо тъпо беше подценяването и не уважението на съперника от страна на Кобрат,за което си получи урока,и понеже знам че Кобрат е умно момче,ще извади изводите си.
Но каквото станало-станало,какво се случва в родината на Кобрат...Една омраза към човека,който обича България,постоянно е с българското знаме,говори за България и не е предател,да си предаде българското гражданство и да се бие за чужда държава.
Убеден съм че в тая тема няма нито един, които ако му предложат подобна сделка,веднага ще захвърли българско знаме и ще прегърне знамето на спонсора си.
Виждал съм стотици българи,които са заминали в щатите да кажем и след 2-3 години престой там,вече почват едва ли не да търсят подходящата дума на български за да се изразят.
Вие нямате уважение към това,в голямата си част нямате уважение и към това, което Кобрат направи,а именно да се изправи срещу най-големият.
Вие не си давате сметка,че трябва да оцените това,което вие самите никога няма да направите/бъдете.
И какво като разбирате някой от бокс,какво сте направили в тоя спорт,освен да заложите някой нещастен лев в заложна къща,или пък тея "българи", дето заложиха срещу Кобрат,не изпускайки "келепира",а после обвиняват другите в бай Ганьовщина.
Не заслужаваме да имаме изявени спортисти,защото ние ще ги прогоним,ние не искаме слава,ние искаме някого,когото да мразим.
Според мненията по темата,ако някой бие брат ни и ние видим че брат ни няма шанс,веднага ще се затичаме да заложим на другия...какво като ни е брат.
Огледайте се вие какво сте направили,и после съдете другите!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Ное 2014, 20:21

Бъдещето в тоя спорт се казва Дионтей Уайлдър според мене :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Ное 2014, 20:28

Don_Diego написа:Малко външно, професионално и безпристрастно мнение за мача....линка към статията казва всичко: W. Klitschko annihilates Pulev, retain title

http://espn.go.com/boxing/story/_/id/11 ... ight-title

Много точни коментари има към статията. Хората си разбират от бокс.

П.С: Димитров, КУбрат да ти подари една риза като се върне. Не е лошо поне да знаеш как се пише името на човека, на който си фен...като за начало ;)
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Ное 2014, 20:40

а тоя тъп чалгар, става и се плези :banghead: Още тогава стана ясно, колко бой ще яде тоя циркаджия Кобрата.
И той и публиката много ме разочароваха. Чалгарска му работа........ :banghead:

мен това не ми харесва при кубрат-уж тренира сериозно и гони световна титла,а разпоретината му само търси повод да се покаже гола.интересно,ако беше победил по някаква случайност,фолкаджийката какво ли щеше да покаже на аудиторията :roll:
нагледен пример за подрастващите колко лошо влияе турбо фолк-а
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от blago72 » 16 Ное 2014, 20:51

И един чудесен коментар под статията в ESPN. Не е лошо г-н Пулев вникне в него.
С това се започва.
Само разбирайки как е устроен светът и изпълнявайки неговите правила, можеш да разчиташ на наистина големи успехи.

If you don't like him fine, but if you don't respect his resume then you are simply an idiot!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Ное 2014, 20:54

Е.Димитров написа:...

От всичките глупост, които изписа ще ти кажа само едно и дано не го приемеш като обида, защото го написах по-рано :
Всички бяхме за нашето момче, но не всеки е избрал да следва пътя на Кубрат и да се бие по ринговете. Имаме други цели, но той от толкова лаене направи по скоро обратен ефекта за подкрепа в повечето нашенци. Ти, примерно, както си си направил сайт за лекарства и т.н., ако някой доцент доктор с още 10 титли ти каже, че това не е правилно и е грешка кво ще му кажеш? Къв си ти, знаеш ли аз колко съм изчел? Или ще приемеш факта, че човека си е доказал уменията по неоспорим начин от различни институции и ще му се смееш в лицето ли? Много добре си беше мача и най-вече крайният резултат. Трябваше да си слезе на земята, щото една година беше като изтърван от гората. Уважение липсва!!! Уважение към труда на другия! А в България това е много добре познато, щото всички опитваме да минем по тънкия начин и да станем "най-добрите". Резултата е налице.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата