Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Кво да ви кажа,щом трябва ще чакаме Мето и така
[img]http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=5700
[/img][/url]
[img]http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=5700
[/img][/url]

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Да ми ядете кура, 100000 пъти питах за тоя терен 1000000 пъти подчертах цената, 100000 пъти се разбирахме как ше се плаща и така нататъка. Намирайте пари дремете ми от къде, ако не казвайте да званим на Жокера да отменям часа докато е време и да казваме на Арсенал служебна да си зимат. ПИСНА МИ ОТ ДЕЧИЦА. И аз немах 50 лева ма намерих _)_
долен хранител

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Тъкмо се канех да се появявам...но няма да мога в неделя съм на погребение.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Я стигал мрънка бе дебелак.Миналата седмица ги имах парите,сам виде ама нема ги паза вечно ебати и аз си имам разходи.Ай сиктир играй си сам кат си толкоз голем и богат!!!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Кой мрънка бе негоден недоносляк, писна ми от вас само нерви ми образувате. Единствено и само вие сте си виновни, да не бехте се праили ного ербаб като говорих за терена и за парите които ше струва, и Арсенал като беха казали да ни платат СС да бехме играли. Деба и децката градина деба. УМРЕТЕ, аз повече с тоя отбор нема да се занимавам, кой си иска да казва на тия че нема да играеме аз ше си намера с кой да си ритам у неделя

долен хранител

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
ма боли ме дали ше се оттеглиш или не бе, аз по големи дечица от вас не познавам! помисли малко като голям човек и виш кой прави издънката: аз или вие? не ми се праи на ного хитър, кажи абе мето дай да намериме 50 лева за терена, дай да питаме жокера дали може сега половината и другия път другата половина, дай да намериме вариант, а ти и оня мурата да му го тура и на него веднага ние нема да доеме. е ако ше е така и занапред ебем ти и отбор ебем ти сичко!
казвайте докато е време играеме ли или не? до са сме аз, милен и гогов. надя да каже за фифо, там пената мената. ей не ме дразнете повече шото ше ви изкола накрая зе да ми писва
казвайте докато е време играеме ли или не? до са сме аз, милен и гогов. надя да каже за фифо, там пената мената. ей не ме дразнете повече шото ше ви изкола накрая зе да ми писва
долен хранител

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Пената Мената и там подобни и те немат толкова пари така че казах аз 50 кинта за да запазиме за месец напред нема мога да събера,по 6-7 кинта мога и да успявам по отделно за мачовете и да играя но само толкоз.Но ти както винаги си твърде зает и твърде нервиран за да забележиш какво пишеме и храниш веднага!!!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
да го беше казал тва като говорихме оня път на място, глупак. казвайте кво праиме, аз отивам на работа и чак утре сутрин ше влезна да вида кво става. немога да се разпраам повече с вас, но ако прееба нещо Жокера за часа и парите ше ви еба путката майчина
долен хранител

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Абе като дори и един човек няма възможност да дава по толкова пари няма да се рита там и тва е.Ако трябва го губим тъпия мамч с харсенал и точка няма да се изпокараме целиа отбор за някви пари.И Милене тия обобщения ".....НЕМАМ ДУМИ ЕБАТИ ЛИГЛИТЕ СТЕ ЦЕЛИЯ ОТБОР....... " си ги запази за себе си да не разбереш ква "лигла" съм а 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
крик ае не се обаждай като незнаеш ква уговорка сме имали колко пъти питах дали да го зимам тоя терен и сички беха за и знаеха за парите, и още по малко па ти дето само идваш риташ и си биеш камшика имаш думата. да не са лигли отбора ПУТКИ са.
по същество, утре за сега на 100% сме аз, милен, буфера, велко, шурата, надя като гледам нищо не пише за фифо, другите си траят, некой да званне на пепи, да ставаме 7 и да мачкаме
по същество, утре за сега на 100% сме аз, милен, буфера, велко, шурата, надя като гледам нищо не пише за фифо, другите си траят, некой да званне на пепи, да ставаме 7 и да мачкаме
долен хранител