Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
ecko_becko написа:Elesar74 написа:Вие чухте ли, обявиха ни ВОЙНА?
Не кой ? Кога ? Дай повече инфо ?
http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/ ... BB%D0%B0-/
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ами гледай този репортаж, колега го е сложил по-горе: http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/ ... BB%D0%B0-/
И как един циганин се пеняви.
P.S. Абе тия откъде имат автоматично оръжие, къде е полицията де'ба? И въздушна пушка размахваха, мачетета, самурайски мечове?
И как един циганин се пеняви.
P.S. Абе тия откъде имат автоматично оръжие, къде е полицията де'ба? И въздушна пушка размахваха, мачетета, самурайски мечове?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:PIONEER написа:
И най-интересното е,че ако се съберем 50-тина българи и размятаме ятагани,ножове,пушки,пистолети и брадви със закани,че се режем главите на всички цигани посмяли да влязат в българските квартали веднага ще бъдем опандизени...
Точно на 5тата минута са ни издирили и са почнали да ни питат коя палка повече ни харесва![]()
![]()
![]()
А сега 'що никой-нищо не предприе ?!
Мама им продажна
Kaпута борисов и капута цветанов, заедно с капута първанов що не коментират този клип...
Ма и ние сме за бой, щот сме си наивни българчета...Мангустите са тежко въоръжени, подкрепяни от 60 хилядна платена банда шапкари, а ние какво? Павета...
За това може да сте спокоини, нма да има европейска изолация, нема да има санции! Защото нито полиция, нито армия, нито политици ще ни подкрепят!...
Геноцид!
Без страх, без спирачка!
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Полицаите ще се бият редом с циганите, тяхната мама: http://frognews.bg/news_39015/Ako_niako ... e_na_reda/
Сакън, махалите.
Сакън, махалите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
разпостранявайте! тва е от фб
Dimitri Anakin Ibrahimovic
нека да спрем да си отклоняваме вниманието с глупости (етнически)!!! и да се обърнем към главния проблем!!! ТОТАЛНОТО МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ!!! (знаем кой стои зад тях). Нека се съберем цялата държава в събота в софия в 11:00 на ндк и да търсим отговорност на хората виновни за това масово медийно дезинформиране!! да искаме лиценза на btv! както и оставката на хората, които досега не са осъдили "цар киро" за провиненията му-нелегален бизнес, корупция и поръчка на убийство!
нека да спрем да си отклоняваме вниманието с глупости (етнически)!!! и да се обърнем към главния проблем!!! ТОТАЛНОТО МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ!!! (знаем кой стои зад тях). Нека се съберем цялата държава в събота в софия в 11:00 на ндк и да търсим отговорност на хората виновни за това масово медийно дезинформиране!! да искаме лиценза на btv! както и оставката на хората, които досега не са осъдили "цар киро" за провиненията му-нелегален бизнес, корупция и поръчка на убийство!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
На мен и друго ми е интересно как циганите въоръжени с подръчни материали и ножове и так каквото и да е стоят до полицаите които би трябвало да ги контролират до колкото знам не може да носиш нож с острие по дълго от 8см. и то не сгъваем(джобен). да не говорим за тия ятагани дето размятат тия
. Пък и не виждам лошо като обявяват воина и се екипират, единственото което можем да направим в отговор е да им отвърнем подобаващо... 
(едит) Не мисля че само мангустите могат да се въоражават.

(едит) Не мисля че само мангустите могат да се въоражават.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
acer написа:разпостранявайте! тва е от фб
Това ли е главният проблем- репортажите на бтв

аз лично ще продължа да си отклонявам вниманието от "главният проблем", вие правете к'вото ви е кеф...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Главния проблем е липсата на справедливост и равенство пред закона на всички български граждани. Медии, фейсбук и подобни мрежи напълно заместват конвенционалните такива медии. Аз от един месец не гледам никаква телевизия. А тези репортажи със тези заплахи, ами според мен резонни. Ние не викаме ли: циганите на сапун? Лошото е че само викаме, а пичовете се въоражават.
acer написа:разпостранявайте! тва е от фб
acer последните ти постове направо ме разбиват

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Elesar74 написа:Главния проблем е липсата на справедливост и равенство пред закона на всички български граждани. ...
ти пък к'во разбираш- хората са казали кое е главният проблем и държат да се разпространи за да знаят всички кой е виновен за ситуацията

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Нямам думи просто, тия мангали заслужават много бой!
Аз съм против насилието ама те си го просят!
Аз съм против насилието ама те си го просят!

Колеги, не съм чел цялата тема, но видях отгоре-отгоре за какво става дума. Та да ви кажа в тази връзка 3 неща...
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780790
За мен това е самата истина - всички причини, трупани през годините, за да се стигне до тук.
Като нямах още пълнолетие и бях не само млад, но и зелен - всичко в мен кипеше, борех се за идеализъм, палех се за най-малката несправедливост.
Сега, като по-улегнал реалист, разбрах, че не може всичко да е бяло или черно - важното е хубавото да е максимално много, а лошото - минимално.
Категорично не подкрепям изблиците на насилие. Няма да ви обяснявам защо, само ще ви дам примери, за които знаете или поне сте чували...
Събитие номер 1:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B8%D0%B4
Преди около един век арменците са трън в окото на турците. Друговерци, не искат да се интегрират и т.н. И турците решават много просто проблема - геноцид. Геноцидът е признат от ООН и във всички страни е приет като престъпление срещу мира и човечеството.
Събитие номер 2:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0% ... %282004%29
Преди няма и 10 години на мадридската гара умират в атентат 200 души. Атентаторите се самоубиват, а свързаните с тях са арестувани. Осъдени са в справедлив процес с адвокати и международни наблюдатели, не са пребити с камъни или изгорени на клада.
Събитие номер 3:
http://www.youtube.com/watch?v=K_8qfuKtkMA
Така примитивните народи решават проблемите...
Аз лично се гордея, че съм част от европейската цивилизация - в която се действа цивилизовано дори по отношение на най-нецивилизованите прояви.
И ви призовававам след като у вас утихнат бурните страсти да си СЕРИОЗНО направите равносметката - дали искате да сте част от европейската или една друга цивилизация.
Или да ви го кажа по-простичко - ако искате да сте като циганите - правете като тях!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780790
За мен това е самата истина - всички причини, трупани през годините, за да се стигне до тук.
Като нямах още пълнолетие и бях не само млад, но и зелен - всичко в мен кипеше, борех се за идеализъм, палех се за най-малката несправедливост.
Сега, като по-улегнал реалист, разбрах, че не може всичко да е бяло или черно - важното е хубавото да е максимално много, а лошото - минимално.
Категорично не подкрепям изблиците на насилие. Няма да ви обяснявам защо, само ще ви дам примери, за които знаете или поне сте чували...
Събитие номер 1:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1% ... 0%B8%D0%B4
Преди около един век арменците са трън в окото на турците. Друговерци, не искат да се интегрират и т.н. И турците решават много просто проблема - геноцид. Геноцидът е признат от ООН и във всички страни е приет като престъпление срещу мира и човечеството.
Събитие номер 2:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0% ... %282004%29
Преди няма и 10 години на мадридската гара умират в атентат 200 души. Атентаторите се самоубиват, а свързаните с тях са арестувани. Осъдени са в справедлив процес с адвокати и международни наблюдатели, не са пребити с камъни или изгорени на клада.
Събитие номер 3:
http://www.youtube.com/watch?v=K_8qfuKtkMA
Така примитивните народи решават проблемите...
Аз лично се гордея, че съм част от европейската цивилизация - в която се действа цивилизовано дори по отношение на най-нецивилизованите прояви.
И ви призовававам след като у вас утихнат бурните страсти да си СЕРИОЗНО направите равносметката - дали искате да сте част от европейската или една друга цивилизация.
Или да ви го кажа по-простичко - ако искате да сте като циганите - правете като тях!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Уааахахаххахахахаха
ебати ШОУТО!!!!!! абе вие кво очаквате, ясно е казано " На всяко действие има противодействие", добре че мангетата са шоумени та да ни развеселяват с тия смешни въздушни пушки и саби от некой пункт за скрап хахахаххахаха, обаче друго е тревожното - как от Нова ни засилват и повдигат напрежението и вие тука се напичате
Абе тикви, мангетата са продукт на цяла една политическа тенденция измислена и водена от НЕцигани, да скачаш срещу този продукт е безсмислено, по-добре да се премахне производителя не мислите ли,а????!!!!
Не си плащали тока и водата, ами да не са прости да го плащат, когато никой не им го спира,а???!!!
Не си плащали данъците, колко от вас си платиха данъка на автомобила тази година,а???!!!
Били необразовани, а колко от вас пишат грамотно, не бягат от час и не псуват даскалите, а???!!!
Така им се позволява и така живеят, кво са виновни да тръгнат сами под строй към данъчното ли?
Кофтито от цялата работа е, че когато те заплашват, колкото и да си бъзлив ще се организираш за самоотбрана, а от цялата работа ще страдат и двете страни. С една дума СМЯХ!

Абе тикви, мангетата са продукт на цяла една политическа тенденция измислена и водена от НЕцигани, да скачаш срещу този продукт е безсмислено, по-добре да се премахне производителя не мислите ли,а????!!!!
Не си плащали тока и водата, ами да не са прости да го плащат, когато никой не им го спира,а???!!!
Не си плащали данъците, колко от вас си платиха данъка на автомобила тази година,а???!!!
Били необразовани, а колко от вас пишат грамотно, не бягат от час и не псуват даскалите, а???!!!
Така им се позволява и така живеят, кво са виновни да тръгнат сами под строй към данъчното ли?
Кофтито от цялата работа е, че когато те заплашват, колкото и да си бъзлив ще се организираш за самоотбрана, а от цялата работа ще страдат и двете страни. С една дума СМЯХ!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
latrel написа:acer написа:разпостранявайте! тва е от фб
acer последните ти постове направо ме разбиват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
поста не е мой, копирах го от фб, но съм на същото мнение, кво ви е виновен мангала, че няма действащата съдебна система, те са резултата
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд