Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Кличко-Пулев FINISH
bum_bum написа:Е.Димитров написа:... Кобрат...... Кобрат ... Кобрат...
![]()
![]()
![]()
Ама ти честно ли говориш за патриотизъм и българското знаме и т.н.? Или името Кобрат идва от Кобра? Първо са му лепнали прякора, пък после са го кръстили Кобрат?![]()
Тъй и тъй сме на темата, нека се включат и други родолюбци и патриоти и да кажат нещо и за Аспарох, Хан Кром, Умортаг.. абе въобще да си спретнем една патриотична тема.

Мале и аз откачам като си видя така написано името Самоил

п.с. Дионтей Уайлдър е много бърз, висок, страхотна физика, дълги ръце и най вече млад

Ще ми е интересно ако се боксират с Кличко какво ще се получи.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:Е.Димитров написа:... Кобрат...... Кобрат ... Кобрат...
![]()
![]()
![]()
Ама ти честно ли говориш за патриотизъм и българското знаме и т.н.? Или името Кобрат идва от Кобра?
Според мен идва от Ханко Брат

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Пинтев написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=518649#
" Днес Владимир спечели с късмет"

Подкрепях Кубрат Пулев и занапред ще подкрепям българското, ама нашето момче говори повече отколкото трябва дееба !
Можеше поне да постъпи мъжки и да поздрави украинеца, то не беше "мафия", "допинг", "късмет" и т.н....Кличко просто го уби от бой нашето момче.Това не е злорадстване, а е самата истина и няма нищо лошо да се каже както си е.

И да вземат да дадат допълнителна награда на съдията, че се уби да брои снощи.
Че то няма спорт в който да е по-малко късмет, когато сте 1vs1...
А и Владимир никога няма да се съгласи, ма не от "страх", просто един Шанон Бригс му е предостатъчен
Ленъкс Люис: Кобрата е един побойник
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... nik-305381
Ем, изпросено си беше.
А и Владимир никога няма да се съгласи, ма не от "страх", просто един Шанон Бригс му е предостатъчен

Ленъкс Люис: Кобрата е един побойник
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... nik-305381
Ем, изпросено си беше.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:Че то няма спорт в който да е по-малко късмет, когато сте 1vs1...
Личната подготовка и после късмета.. дори и при 1към1
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Изписа се какво ли не,но не мислите ли че този българин заслужава едно страхотно българско посрещане на летището? Едва ли някой от нас тук ще стигне до там дето стигна Кубрат.за това според мен заслужава да му покажем че не е изоставен. 

Честно и аз не мога да ви разбера! На кого е нужно това плюене по Кобрата?!
Напълно прав е Кобрата, правилата трябва да са еднакви за всички. Значи той може да даде 6 проби преди мача, а Кличко да зоба и за мача да е чист. Изгавриха се с част от екипа му, като не получи акредитация и не бяха допуснати до пресконференцията, както и на мача същите са присъствали със закупени билети. Трябваше да накарат и Кобрата да си купи билет за мача! .... За кое по точно трябваше да го поздрави?!
Снимките не са фотошоп, ясно се вижда и на видеото от кадъра на 25:26 мин.
Wladimir Klitschko Vs Kubrat Pulev Heavy Weight Boxing KOS 2014 Full Match

Напълно прав е Кобрата, правилата трябва да са еднакви за всички. Значи той може да даде 6 проби преди мача, а Кличко да зоба и за мача да е чист. Изгавриха се с част от екипа му, като не получи акредитация и не бяха допуснати до пресконференцията, както и на мача същите са присъствали със закупени билети. Трябваше да накарат и Кобрата да си купи билет за мача! .... За кое по точно трябваше да го поздрави?!
Снимките не са фотошоп, ясно се вижда и на видеото от кадъра на 25:26 мин.
Wladimir Klitschko Vs Kubrat Pulev Heavy Weight Boxing KOS 2014 Full Match

И вие почнахте като кобрата с глупости, вижте че мениджъра на Зуерланд и още 100 костюмара и камери са вперени в Кличко как сваля бинтовете.+ това при слагането им винаги присъстват от другият отбор и от боксовата организация.. ама ако човек вярва в подземни градове, чемитрайлс и прочие и камъни ще търси в ръкавици
Пулев предизвиква такова отношение към него с поведението си.. ако цяла година си мълчеше и после не говореше всички тия глупости, доста критика щеше да си спести. Език кости чупи, сам си е виновен.. то като породи негативно мнение хората си го казват.. само че мнението не е от загубата му.
Пулев предизвиква такова отношение към него с поведението си.. ако цяла година си мълчеше и после не говореше всички тия глупости, доста критика щеше да си спести. Език кости чупи, сам си е виновен.. то като породи негативно мнение хората си го казват.. само че мнението не е от загубата му.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Вперени не вперени, Кличко (парите му) определят за него да може ...
Кои глупости? Пишете, но не цитирате! Какво очакваш от Кобрата да се свие в някой ъгъл и да чака мача! Ми ако той сам не си вярва къде е тръгнал тогава, естествено че ще си вярва.
Постави се на негово място и ми кажи честно, че няма право за това което казва и се сърди.
Кои глупости? Пишете, но не цитирате! Какво очакваш от Кобрата да се свие в някой ъгъл и да чака мача! Ми ако той сам не си вярва къде е тръгнал тогава, естествено че ще си вярва.
Постави се на негово място и ми кажи честно, че няма право за това което казва и се сърди.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Ние винаги сме свикнали другите да са ни виновни. Евала на кобрата че въобще стигна до тук но не може да отричате че владимир е машина много класи над нас и не само на ринга евала. Дано кобрата преглътне загубата и да спре да дрънка глупости и се надявам да продължи на пред защото има качества но има време и за титлата.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
UFC написа:Не съм сигурен,но мисля че при навиването на бинтовете и подготовката(ръкавици и т.н) задължително присъства човек от другия щаб и човек от боксовата федерация.
Да. По RTL DE излъчваха кадри от съблекалните. Присъстваше от българският щаб някакъв нисичък белокос човечец с червен анцуг с надпис PULEV на гърба.
Последна промяна Демирев на 16 Ное 2014, 23:32, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Да кажа и аз нещичко... Като цяло не гледам бокс, но този мач, нямаше как да го пропусна!
Искам първо да кажа, кои неща не ми харесаха.
1. Неуважението на Кубрат
2. Плямпането на Кубрат
3. Освиркването на химна на Украйна
4. Номерата на Кличко за допинга, ръкавиците и това, че не дадоха на Кобрата да излезе с неговите си хора, а излезе почти сам като куче
Това, че Кубрат нямаше да победи ни беше ясно на повечето, но нямаше как да нямаме мъничка надежда, все пак сме българи
И как има хора, които не се радват, че нашия прославя България на световно ниво ? Съгласен съм, че се изложи с толкова много говорене, но той си го получи и това ще му е за урок. Как може да не се радвате, че той не продаде душата си за пари, а си остана верен на родината си, не ви разбирам. И за публиката малко, от къде знаете, че единствено и само българи освиркваха Кличко? Напоследък на много хора им писна от него с номерата му! На мен пък ми хареса как го освиркаха и как българската публика подкрепяше Кобрата ( за химна, казах по-отгоре какво ми е мнението)
Кличко показа уважение към нашия, дали е искрено или просто така му е наредено, не знам, но ми хареса !
И се спрете малко с тая злоба, от кредити ли, завист ли, жените ли ви изневеряват, кво ви става, осъзнайте се малко. Поздрави
Искам първо да кажа, кои неща не ми харесаха.
1. Неуважението на Кубрат
2. Плямпането на Кубрат
3. Освиркването на химна на Украйна
4. Номерата на Кличко за допинга, ръкавиците и това, че не дадоха на Кобрата да излезе с неговите си хора, а излезе почти сам като куче

Това, че Кубрат нямаше да победи ни беше ясно на повечето, но нямаше как да нямаме мъничка надежда, все пак сме българи

Кличко показа уважение към нашия, дали е искрено или просто така му е наредено, не знам, но ми хареса !
И се спрете малко с тая злоба, от кредити ли, завист ли, жените ли ви изневеряват, кво ви става, осъзнайте се малко. Поздрави

Последна промяна mambata_943 на 16 Ное 2014, 23:36, променена общо 1 път
според мен даже още повече ще се раздрънка..щом минути след мача наговори маса и глупости по адрес на Кличко след още няколко седмици ще се има за най-големия в България..много се радвам, че му надуха кратуната на ринга!!!! МНОГО 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Club BMW написа:Вперени не вперени, Кличко (парите му) определят за него да може ...
след този крах мисля, че ще се завърне още по силен на ринга.
п.п. Ленъкс е най-големия пръдльо в историята на бокса, сами видяхте Витали как го размаза и на два три пъти беше на косъм да тупне и добре че спряха мача, че иначе... и когато го питаха на ринга след двубоя " Витали дали има сърце да се бие" Ленъкс повтаряше едно и също- looked the state of his face поне десет пъти и избягваше въпроса на питащия. изобщо не успя да повярва какво му се случва и че аркадите на Витали го спасиха от брутален нокаут! Тъйче за какъв фактор ми го давате тоя?
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!