Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Здравословен живот, или...
drago_pavlov написа:Данчо Корифея уби коня с лопатата![]()
За пореден път
Според мен всяка тема се разваля от глупостите на няколко човека и се търпи

По темата - напоследък пробвам да пия бронирано безкофеиново кафе сутрин. Слагам само кокосово масло. Първият път е странно, после се свиква

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Всъщност темата ми беше полезна. Но просто няма смисъл да пиша и да споря за подобни неща.
Винаги съм се чудил как може някои хора да изглеждат по начина по който изглеждат и да не правят нищо по въпроса.
Сега ми стана ясна една възможна причина.
Относно кафето, имай предвид че повечето начини да се извлече кофеина са или гадни (кафето става вредно) или извличат и ароматите и има вкус на пикня. Потърси си кафе при което кофеина е извлечен по т.нар. swiss water метод.
А иначе истинското бронирани кафе е с МСТ (това предполагам го знаеш). Кокосовото е далеч от ефекта на МСТ-то. Там ако си адаптиран да гориш кетони наистина излиташ в космоса след едно кафе.
Винаги съм се чудил как може някои хора да изглеждат по начина по който изглеждат и да не правят нищо по въпроса.
Сега ми стана ясна една възможна причина.
Относно кафето, имай предвид че повечето начини да се извлече кофеина са или гадни (кафето става вредно) или извличат и ароматите и има вкус на пикня. Потърси си кафе при което кофеина е извлечен по т.нар. swiss water метод.
А иначе истинското бронирани кафе е с МСТ (това предполагам го знаеш). Кокосовото е далеч от ефекта на МСТ-то. Там ако си адаптиран да гориш кетони наистина излиташ в космоса след едно кафе.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа: Кокосовото е далеч от ефекта на МСТ-то.
Значи ще тествам и с него

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Търси си чисто С8, но да е течно, че в сухото има много акация. И почни с малко- 4-5мл, че има стомаси, които не го понасят веднага и може да береш ядове.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Ей тая ще живее до 100 години по на Данчо логиката:
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=209213
Даже и не ходи, няма как да тръгне тромба
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=209213
Даже и не ходи, няма как да тръгне тромба

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кокосовото масло е вредно и отхвърлено от медицината изобщо като годна храна за човек . Не знам от какъв зор го консумирате това
https://www.ahajournals.org/doi/10.1161 ... 119.043052

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Колеги а за кафето с мед какво ще кажете? Мен лично ми допада да го пия така, но съм намирал на места да пише, че даже е отровно. 

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ако се вмества в дневната максимална доза 25 грама захар, защо не кафе с мед ? Кое по точно му е отровното ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Отровна е комбинацията или? За пръв път чувам, че може да има нещо отровно в меда! Доколкото знам е една от храните без никакви противопоказания и вредни вещества в нея...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Вслякакви комбинации се броят от някои хора за лоши или вредни.
Точно за кафе с мед не бях чувал.
Редовното чувано е риба с това или онова не ставало.
Точно за кафе с мед не бях чувал.
Редовното чувано е риба с това или онова не ставало.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Кокосовото масло става вредно коги ядеш и захари покрай него.Jordana написа:Кокосовото масло е вредно и отхвърлено от медицината изобщо като годна храна за човек . Не знам от какъв зор го консумирате това![]()
А да правя пулс 187 на 50 години при макс по разните им там таблици с 20-тина надолу дали е вредно?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Кокосовото масло е бустер на лошия холестерол и води до повишен риск от кардиоваскуларни проблеми . А реално няма никаква полза от него за здравето , само негативи . Затова е препоръчително кокоса да бъде изключен от рациона напълно . Има растителни мазнини като зехтина които могат да го заменят . Кокосовото масло е обект на интензивна реклама особено в америка където 70% от хората смятат че е полезно . Обаче това не е така щото горния анализ на метаданните показва друго . Пулса ти не знам дали е вредно да бъде 187 само така изолирано като данни без другите за кръвно налягане тегло възраст омазняване усложнения и заболявания на сърцето и артериите и т.н. На 50 със сигурност вече има изменения в организма заради възраста .
Обаче, вярно, че като данчо напише нещо, смятай го наопаки и си близко до истината 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Jordana написа:Кокосовото масло е бустер на лошия холестерол и води до повишен риск от кардиоваскуларни проблеми.
Аз го ползвам вместо лубрикант като оправям жената. Така вредно ли е? Да не вземе да увехне чушката

Spunky написа:Обаче, вярно, че като данчо напише нещо, смятай го наопаки и си близко до истината
Аз затова питам специалиста, че да не стане нещо нередно с най-важната част от тялото

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Кокосовото масло е бустер на лошия холестерол и води до повишен риск от кардиоваскуларни проблеми . А реално няма никаква полза от него за здравето , само негативи . Затова е препоръчително кокоса да бъде изключен от рациона напълно . Има растителни мазнини като зехтина които могат да го заменят . Кокосовото масло е обект на интензивна реклама особено в америка където 70% от хората смятат че е полезно . Обаче това не е така щото горния анализ на метаданните показва друго . Пулса ти не знам дали е вредно да бъде 187 само така изолирано като данни без другите за кръвно налягане тегло възраст омазняване усложнения и заболявания на сърцето и артериите и т.н. На 50 със сигурност вече има изменения в организма заради възраста .
Правиш ли разлика между общ холестерол, LDL, HLD, LDL-P, VLDL? Висок, нисък, добър или лош не значи абсолютно нищо. Важни са частиците в LDL, съотношението HDL:LDL и LDL:TRI. Останалото са глупости от сайтовете, които пишат неща за да си запълват мястото.