НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: НВ-ВМХ

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2014, 21:57

КОлеги,приятелски съвет-внимавайте с кашуто,много въглехидрати има и на храненето му се вижда майката така :lol:
не питайте откъде знам :oops:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Юни 2014, 22:35

Bogat-Beden написа:КОлеги,приятелски съвет-внимавайте с кашуто,много въглехидрати има и на храненето му се вижда майката така :lol:

Твойта работа малко, ей от тия бадеми как се напих(а той ръгал уиски с бадеми) :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2014, 22:40

Doberman_vas написа:
Bogat-Beden написа:КОлеги,приятелски съвет-внимавайте с кашуто,много въглехидрати има и на храненето му се вижда майката така :lol:

Твойта работа малко, ей от тия бадеми как се напих(а той ръгал уиски с бадеми) :mhihi:

като пия ,не ям,не знам откъде ти хрумна това :dunno:
но, благодарим за градивното ти мнение наистина :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2014, 11:28

Шам фъстъка е почти толкова въглехидрати също.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 11 Юни 2014, 11:50

По принцип лешник и бадем се водят една хлебна единица, което са 12г. въглехидрат на 100г. Което пък са под 50 калории от въглехидрати, не би трябвало да ви събори пакетче на ден. За кашуто не знам точно, но едва ли е голяма разликата.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2014, 12:04

Кашуто и Шам фастъка са с 30-тина грама, Бадема е 20 някъде. Не са много ако се ядат нормални колиечества. Но ядки така или иначе не е добре да се ядат по много заради фитиновата киселина. И винаги сурови! И по възможност по-скоро извадени от обвивката.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Юни 2014, 12:24

И аз напоследък хапвам, особено вечер, че тея пържоли почнаха да ми и поомръзват :lol: Бадеми основно, сега си взех и лешник. Както и извара, ама се чудя с какво да си я овкусявам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 11 Юни 2014, 13:40

Изварата върви с почти всичко - кисело мляко, лютеница, босилек, шарена сол, мед, сок от нар (супер става)... Като се замисля съм експериментирал доста и всичко поема. :mhihi:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Юни 2014, 13:55

Ейй да, с лютеничка си е добра идея.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 11 Юни 2014, 14:16

Leon написа:Изварата върви с почти всичко

Потвърждавам...правил съм всякакви каши. :mhihi:
И само зехтин да капнеш вътре, комбиниран с подправки по избор...всякакви разнообразни рецепти могат да се измислят...много са вариантите. С по малко домашна лютеничка и домашна майонеза също се получава добро предястие. :lol:
...there is no replacement for displacement...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2014, 14:28

Ми те ментеливото сирене го правят от нещо като извара, някакви маргарини и други подобни глупости.

Все се каня да си направя нещо подобно, но с други продукти. Примерно извара, масло, сметана,сол, може би и желатин ако неще да се стегне иначе. Предполагам, че ще стане на нещо наподобяващо сирене и доста по-приятно за ядене. Също и мазно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 11 Юни 2014, 14:41

bum_bum написа:Ми те ментеливото сирене го правят от нещо като извара, някакви маргарини и други подобни глупости.

Все се каня да си направя нещо подобно, но с други продукти. Примерно извара, масло, сметана,сол, може би и желатин ако неще да се стегне иначе. Предполагам, че ще стане на нещо наподобяващо сирене и доста по-приятно за ядене. Също и мазно.

"Добрев" предлагат подобни деликатеси, може да пробваш преди да експериментираш.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Юни 2014, 14:42

Евтините сирена са толкова зле... скоро си взех някакво на промоция и беше баси киселяка :lol: В първия момент си помислих, че съм прекалил с оцета в салатата, ама не беше от него :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2014, 14:45

Предпочитам сам да си го направя, че кой знае кво слагат в тях. Напоследък се видях в чудо какво сирене без калций да взимам. Във всички слагат вече скапаняците. Дори в "био"-то. :ranting: :banghead:

Аз преди много години съм си горил хранопровода и стомаха много яко със сирене. Още нямаше много такива менета и експериментираха та явно попаднах на несполучлив експеримент. Изядох доста, може би половин кило на веднъж и си изгорих целия хранопровод. Няколко дни не можех да се храня нормално.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 11 Юни 2014, 15:03

Често виждам по магазините продават някакво подобие на сирене...заместващ продукт ли, имитиращ ли...е*а ли му майката. Да, ясно е- цената е определяща..но е тъжно като гледам хората как ги купуват тези боклуци.. Представям си какво има в това "нещо"...не, че има гаранция какво е 2 или 3 пъти по-скъпото сирене, но все пак..
Иначе определено при всяка една възможност гледам да нагъвам домашно сирене и извара- само да има кой да ги прави. :lol:
...there is no replacement for displacement...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата