Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 20 Фев 2007, 18:10

Събота 24.02, 17:30 на Академик играеме с Челси 1/4 финал за купата :idea:
Кажете ОК ли сте за тоя час и ден да знам че утре утивам и плащам.
За неделя Надя ако успее да уреди контрола ще бъде добре, че сме предплатили да го еба ;)
долен хранител
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Фев 2007, 20:14

sinqta_strela написа:Събота 24.02, 17:30 Кажете ОК ли сте за тоя час и ден предплатили
Мето моля те да е към 18.30ч щото мислих че ще се рита в неделя и не съм си направил нещата :roll: ще направя сичко възможно да се довлача щот ноо ми се играе ма преди тва съм на бачкане :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Фев 2007, 20:36

оф....
Мето, дадох ти гсм на Ро; предполагам че на тях 18:30 ще им е късно и вече не знам :!:
:evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 20 Фев 2007, 21:03

ритаме си в неделя както си е по план и сме си платили, само надя да намери срещу кого ;)
са ше им кажа на тия от челси че нема да стане за събота и ше оставиме мача за слеващата седмица, или през седмицата кои когато може или събота и неделя по някое време
долен хранител
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Фев 2007, 21:57

sinqta_strela написа:ритаме си в неделя както си е по план
:weed:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 21 Фев 2007, 0:08

Много странно... :roll:

След всички спорове, интриги и глупости и след като се оправи всичко, аз пак срещнах е*а ти отношението - изобщо не съм очарована, и просто няма така да стане.... НЕ ТЪРПЯ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕН!Не търпя отмяна от дадени думи, не търпя интриги и ненужни спорове.В никой друг отбор го няма това, повярвайте ми - сега веднага ще се намери някой който да ме обори че са празни приказки, но в интерес на истината се познавам с адски много хора от лигата и това действително го няма другаде.
Искрено съжалявам но просто няма да стане.
Оттеглям се сега, и без това изхабих достатъчно нерви, няма смисъл да си ги тровя още; да не забравяме факта че аз съм човек с достойнство и никога няма да го жертвам в името на нещо, което никой не оценява и на всичкото отгоре да срещам и това нагло отношение, в лицата на някои хора :!:
Нещата, които зная, ще ги запазя за себе си - спокойно ;)
Понеже гледам винаги всичко да се решава по културен път и сега ще стане така :) (затова ще помоля да пропуснете заядливите постове някои хора ;) )
Оставам с най-добри чувства към отбора,всички си ви обичам много и ще идвам и на мачовете разбира се :) И пак ще ви водя на театър :P
Надявам се в събота или неделя да си изберете нов представител :)
Ако имате въпроси - в скайп или на ЛС-та.
Ще се видим скоро ;) :yes:
Hugz

ПП. Сещам се за една куха лейка от форума, която с радост ще ви стане представител, ако никой друг не иска - а и да иска - нищо, тя веднага ще си предложи услугите :) ;) :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 21 Фев 2007, 0:44

чудно чудно :winky:
без заядливи постове, аз ше зема от надя квото ми е нужно да задвижвам нещата докато се събереме целия отбор на една среща и не обсъдиме що е то отбор на БМВ Клуб България и има ли то почва у лигата. като казвам целия отбор значи всички картотекирани, и 2мата педераси дето ше ги вкарваме са ;)
очаквам за неделя да намериме противник за контрола ако немогат челси да дойдат там, но тва ще гледам до петък да е ясно, и така.
ного здраве на надето и благодарности за целата черна работа дето е свършила
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 21 Фев 2007, 13:10

неделя 18:30 в балона както си е по план, желателно е да сме 7 щото съм викнал едни момчета да поиграеме с тех, може и да се разделиме че те не са такива звезди.
говорих с чоека от челси, мача остава за другата седмица и в неделя като се видиме ше се разбереме че пичовете нямат възможност откъм финанси и откъм транспорт за балона, тъй че ще трябва да се направи компромис и да изиграем мача през седмицата или в някоя по удобна зала или на академик!
като представител на отбора на БМВ забранявам писането от наши играчи у форума на лигата докато не се събереме да обсъдиме и да гласуваме разни неща, вклучително и нов представител ако трябва.
това ще рече че в неделя след мача оставаме за 10 мин да се излгадат некой работи. след като надя ми прати нещата на отбора ше се обада на секи картотекиран по отделно за да знаеме кво става с тия хора като данката, боливив, щуката, и там аз вече ги забраих другите :shock:
айде ного здраве, пишете кой е на линия за неделя :winky:
за са сме аз, милен, шурата, крика...
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 21 Фев 2007, 15:52

M2PR написа:Много странно... :roll:

След всички спорове, интриги и глупости и след като се оправи всичко, аз пак срещнах е*а ти отношението - изобщо не съм очарована, и просто няма така да стане.... НЕ ТЪРПЯ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕН!Не търпя отмяна от дадени думи, не търпя интриги и ненужни спорове.В никой друг отбор го няма това, повярвайте ми - сега веднага ще се намери някой който да ме обори че са празни приказки, но в интерес на истината се познавам с адски много хора от лигата и това действително го няма другаде.
Искрено съжалявам но просто няма да стане.
Оттеглям се сега, и без това изхабих достатъчно нерви, няма смисъл да си ги тровя още; да не забравяме факта че аз съм човек с достойнство и никога няма да го жертвам в името на нещо, което никой не оценява и на всичкото отгоре да срещам и това нагло отношение, в лицата на някои хора :!:
Нещата, които зная, ще ги запазя за себе си - спокойно ;)
Понеже гледам винаги всичко да се решава по културен път и сега ще стане така :) (затова ще помоля да пропуснете заядливите постове някои хора ;) )
Оставам с най-добри чувства към отбора,всички си ви обичам много и ще идвам и на мачовете разбира се :) И пак ще ви водя на театър :P
Надявам се в събота или неделя да си изберете нов представител :)
Ако имате въпроси - в скайп или на ЛС-та.
Ще се видим скоро ;) :yes:
Hugz

ПП. Сещам се за една куха лейка от форума, която с радост ще ви стане представител, ако никой друг не иска - а и да иска - нищо, тя веднага ще си предложи услугите :) ;) :mhihi:

Не мисля че е нужно...........и мисля че нямаше да се стигне до тук ако не беше толкова горделива...............ще ни липсваш МНОГО!!!Помисли пак???!
Последна промяна Reportera на 21 Фев 2007, 20:55, променена общо 1 път
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 21 Фев 2007, 16:14

Мдам и аз съм на мнение че прекаляваш понякога,но все пак ще ни липсваш много!!! :(
За неделя,кажете колко ше тръгвате да дойда да съм там за срещата след мача!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 21 Фев 2007, 17:49

думата не е "надменна".. помисли пак ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 21 Фев 2007, 18:28

са надя си е зела некво решение, нема да и се молиме като гладен циганин на светофар!
неделя 18:20 долу
долен хранител
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 22 Фев 2007, 1:18

Най-вероятно ще почнете мачовете от лигата на 10 март на СС.Ще се играе 9х9.Дадох на Мето тел на Бобо Колев, така че надявам се в неделя на мача ще ви разясни ситуацията около запозчването на лигата ;) :ok:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 22 Фев 2007, 15:41

само чакам да ме аднат в скритите форуми на лигата да вида и аз кво що за лигата и веднага ще постна!
неска съм се обадил на сички от отбора и съм се разбрал с тях! кой ще играе кой не и така нататък! на всички значи тия дето не сме им виждали очите.
като стане ясно за лигата ще пусна и списъка с играчите, да си знаеме силите и да се види кой колко е сериозен.
имаме право на един нов играч, ще картотекираме пепи, обаче ще може да играе чак след 2 мача, тва е положението.
нямам телефона на трифон от пловдив, да каже ше играе ли няма ли?!
единственото ясно около лигата което знам без да съм чел е че ще се играе на СС на изкъствената трева, ще излиза по 6 лв горе долу на човек.
крайно време е да се направят и нови екипи, щото половината отбор няма! кажете кой иска да знам да ида и да поръчам че няма време, предполагам до 25-30 лева ще са гащи фанелка и чорапи!
даже ще пусна темата в масови покупки който иска друг да си прави за спомен от клуба и така

АЙДЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ШЕ ВИ ИЗКОЛА
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 24 Фев 2007, 18:56

аиде бе каде са всчики никой не пише нищо :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата