Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- wishbone
- Потребител
-
- Кара: E46 330d Touring
- Мечтае да кара: i8
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
alX3m написа:bum_bum написа:..
или с две думи: интеграция не означава безкрайна толерантност
Интеграцията, по моите разбирания, не включва в себе си ползване на пожизнени помощи, ток и вода безплатно, да се проституира, продава деца, краде, убива, безчиства. Правова държава означава всеки да има равни ПРАВА но и РАВНИ задължения в обществото. И основното - трябва да има НАКАЗУЕМОСТ - както за мангалите, така и за така наречените "народни представители".
bum_bum написа:Куките ги пазят, защото така им е казано. Ние сме мнозинство, но не гласуваме. Циганите гласуват всички и могат да обърнат вота, за това сега и всички им лижат черните гъзове, щото политика вяра и етническа принадлежност. Той е пумяр и винаги ще тича след този, който може да му подхвърли кокала.
Аз от години обяснявам, че да не се гласува не е модерно, а пагубно...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
не знам дали се разсътрисхте около адвоката на въпросния - защитавал е и Жоро Главата ... и разни други казуси ... кой ли му плаща сега?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
E, ако фламето не е наопаки, нема ден да е!
А иначе, една циганка си почва месеца от 500 лева (без да работи, само от помощи), една бяла робиня - от 270 лева (заплата)...
Циганката не плаща НИЩО, даже напоследък си върти гнусния гъз в чисто нови апартаменти. Българката ако не плаща - я гонят навън и спи по пейките!
И въобще не смейте да казвате, че това са фантазии и изолирани случаи!
Та хората не протестират срещу мафиотски бос, протестират срещу мафиотски клан, той се казва - цигански етнос!

А иначе, една циганка си почва месеца от 500 лева (без да работи, само от помощи), една бяла робиня - от 270 лева (заплата)...
Циганката не плаща НИЩО, даже напоследък си върти гнусния гъз в чисто нови апартаменти. Българката ако не плаща - я гонят навън и спи по пейките!
И въобще не смейте да казвате, че това са фантазии и изолирани случаи!
Та хората не протестират срещу мафиотски бос, протестират срещу мафиотски клан, той се казва - цигански етнос!
Без страх, без спирачка!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Трябва да се признае, че негодуванието е основателно. Понякога се стига до предел. Напълно подкрепям всички недоволни от циганския гнет в България. А понякога нещата се променят с цената на кръв, когато всичко друг е изчерпано. Историята помни не един и два такива случаи. Мисля, че много българи достатъчно дълго време са търпели цигани да ги крадат, лъжат, дори убиват и изнасилват безнаказано. Това не е от вчера. Това не е само в Пловдив или Родопите. Българите се чувстват като емигранти в собствената си държава. Тази липса на справедливост през изминалите години, ни доведе до Катуница. И ако някой не направи нещо за връщане на справедливостта, аз съм сколонен да вяравм, че и втора Катуница може да има и по-страшна и по-кървава. И този път тя може да е срещу някои магистрати и политици, даже ми се ще техните къщи да пламнат, защото със своето действие или бездействие, те са виновни не само за смъртта на Ангел, а и за много други. Защото на много хора им е писнало, ама писнало. Без значение дали конфликта е етнически, той е първо социален и иконимически. Истината е, че тази група хора, са купени от политиците за жълти стотинки, играят за тях на всички избори, а в замяна никой не ги закача. И по-гадната истина, че те всички живеят на нашия гръб, на гърба на всички които си плащат данъците в тази държава. И които излиза, че са будали. Само че те не са хрисими и кротки, а единственото което създават, е проблеми. Този възел трябва да се разсече, политическото шмекеруване с циганския етнос.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ама и партиите са ми много интересни! Нали тези партии са общности от хора, които искат да управляват, да направят живота на хората по-добър, да направят държавата по-добра, по-богата, сигурна и просперираща...
Над 80 регистрирани политически партии... Нито една не излезе с изявление, не подкрепи, не заклейми, не предложи... Защото ги е страх, че това ще е анти-реклама за изборите...Ама, че гнус!
Над 80 регистрирани политически партии... Нито една не излезе с изявление, не подкрепи, не заклейми, не предложи... Защото ги е страх, че това ще е анти-реклама за изборите...Ама, че гнус!
Без страх, без спирачка!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
MatriX_Fucked написа:... Нали тези партии са общности от хора, които искат да управляват, да направят живота на хората по-добър, да направят държавата по-добра, по-богата, сигурна и просперираща...
ти се обърка нещо- тук партиите имат за цел да управляват както навсякъде другаде, ама целта им е като са на власт да откраднат колкото може повече и хич не им дреме за народа, държавата, по-добър живот и т.н.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Това, от което имаме нужда са законодателни промени. И голяма част от нещата ще си дойдат на мястото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ms
-
-
Elesar74 написа:Това, от което имаме нужда са законодателни промени. И голяма част от нещата ще си дойдат на мястото.
Дай първо да почнат с прилагането на сегашните закони и наредби, а после да мислим за промени или за нови

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
И кой насърчава циганките да имат по 8-10 деца, след като са ни толкова добри законите? Всичко това е за пари, децата се правят с оглед получване на детски надбавки. Като им се спре кранчето, ще ги видя дали с таква любов деца ще правят.
- ms
-
-
Elesar74 написа:И кой насърчава циганките да имат по 8-10 деца, след като са ни толкова добри законите? Всичко това е за пари, децата се правят с оглед получване на детски надбавки. Като им се спре кранчето, ще ги видя дали с таква любов деца ще правят.
има го това- прав си... аз обаче предпочитам първо да приберат всички мангали които крадат и т.н. в пандиза- хем престъпността ще спадне малко, хем няма да има кой да прави деца толкова много... докато си седят в пандиза мангалите да минат и да съборят незаконните бараки в които живеят, а за финал да ги разпратят по родните места маймуните- все ще се намери законна причина да ги изселят... като почнат да вършат горното в навалицата може да сменят наредбите и да им се плащат детски само в строго определени случаи...
начини да се подобри положението има- желание нямат политиците щото манго гласува винаги и за който му плати...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
А, престъпниците не съм ги забравил. Но за тях просто има законодателство, по което и сега могат да бъдат осъседни, само дето няма кой да го прилага. Докато в случая с некотролируемата раждаемост, според мен е необходима законодателна промяна. И това е само едно. Трябва да се помисли и в областта на гласуването, с образователен ценз или нещо подобно, но там мисля, ще скочат като бесни всякакви фондации и комитети.
ms написа:има го това- прав си... аз обаче предпочитам първо да приберат всички мангали които крадат и т.н. в пандиза- хем престъпността ще спадне малко, хем няма да има кой да прави деца толкова много... докато си седят в пандиза мангалите да минат и да съборят незаконните бараки в които живеят, а за финал да ги разпратят по родните места маймуните- все ще се намери законна причина да ги изселят... като почнат да вършат горното в навалицата може да сменят наредбите и да им се плащат детски само в строго определени случаи...
начини да се подобри положението има- желание нямат политиците щото манго гласува винаги и за който му плати...
А каква е разликата междy мангала престъпник и братя Галеви примерно и още знайни и незнайни граждани на държавата, които години на ред си развяват необезпокоявано и безнаказано коня?. Именно безхаберието и закрилата, която подобни известни с престъпната си дейност лица получават от държавните институции руши, защото политиците смесиха престъпния свят с политическия, демокрацията с далаверата, властта с облагодетелстването. И тyк не става въпрос за етнос, само се сети за слyчая Ставийски и ми обясни, къде е разликата?
Последна промяна krystal на 27 Сеп 2011, 14:45, променена общо 1 път
MatriX_Fucked написа:А иначе, една циганка си почва месеца от 500 лева (без да работи, само от помощи), една бяла робиня - от 270 лева (заплата)...
Циганката не плаща НИЩО, даже напоследък си върти гнусния гъз в чисто нови апартаменти. Българката ако не плаща - я гонят навън и спи по пейките
За първото не си прав. Врътнаха им здраво кранчето напоследък. Мисля, че плащаха само за до 3 деца и то само ако ходят всички на училище и нямат отсъствия. Това за мен е положителна промяна. Или ще се учат - или пари нема. За второто си прав. Свидетел съм как им направиха няколко нови блокчета (кооперации), които им обзаведоха и им дадоха срещу наем от 20 лева или нещо от сорта - а мангалите на първата зима като им спряха тока и ония вкараха кюмбета и изкъртиха и изгориха паркета в тях да се топлят

Elesar74 написа:Мисля, че много българи достатъчно дълго време са търпели цигани да ги крадат, лъжат, дори убиват и изнасилват безнаказано. Това не е от вчера. Това не е само в Пловдив или Родопите. Българите се чувстват като емигранти в собствената си държава.
Да ти кажа концепцията ти много напомня на тази на младотурците, които провеждат арменския геноцид преди век. На интелигентен и начетен човек като теб не му отива просто...
Това, че циганите са най-долната, необразована и криминогенна общност в България - спор няма. И това трябва да се промени. Но мисля, че геноцид не е начинът.
Това за безнаказаността струва ми се си го подчертал без да се замислиш - че 80-90% от обитателите на затвори у нас са именно цигани.
За емигранта в собствената държава също - освен ако не живееш в някое гето.