Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Море 2021-ва?!...
streetz написа:В Пирин става само за диви кози по тоя камъняк. Не че е лошо, хубаво е за хора планинари, ама ми се струва, че за почивка пита колегата. Затова препоръчвам Девин, хотел Персенк. Наблизо е Ягодинската пещера, Триградското ждрело, Дяволското гърло, Орлово око (стига жената да не е бременна, че си е леко екстремен офроуд там).
Камъняк е от 2500м нагоре, под тази височина и е зелена планина. Отделно с правилните планински обувки, камъните почти не се усещат . С маратонки за тичане на места е тегаво, да.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
До 2200 е горския пояс, ама да не издребняваме
Пък и истинската планина е там някъде, над 2000м за мен. Разходка в гората мога да си правя и в банкя на 7-800м. Хубавите места са на виското и по възможност поне на 5-6 часа ходене от път до който може да стигне с кола 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Съгласен със всичко
Не мога да разбера манията да идеш на планина и да се насе*ш от ядене и лежане -това може да се прави навсякъде ...
ПС:Няма да коментирам повече камъните, само ще кажа, че може да има почва и над дървесният пояс

ПС:Няма да коментирам повече камъните, само ще кажа, че може да има почва и над дървесният пояс

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Благодаря и на теб, всъщност посоката беше обратна, минах през Карбонат, Айтос - Свети ВласТ и се настаних. Само за седмица ще съм. Имам база за сравнение от 2005та, живях, работих и творих над половин година.. Страшно много се е развил Влас, доста по-цивилизовано откъм инфраструктура. Има градинки, паркоместа, басейни а-у... Гледам туристи май предимно руснаци, българи и някакви западняци за цвят. Нощният живот не съм тествал, вероятно и няма да го правя, но ми се струва, че няма много хора като цяло.mr_petroff написа:Карай Айтос, Люляково, Смядово, Шумен, добър е пътя, вчера минах с кемпера.От Айтос до Слънчака не знам само как е.
Надали ще се престраша да ям в ресторан, гледам Лидълче има в Равда и те така...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
acho.rs написа:С маратонки за тичане на места е тегаво, да.
Искаш да кажеш, че Мат старките или Кроксовете няма да станат за ходене в гората?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Гърците започнаха да се еб@ват...
Закритите обществени места вече са само за ваксинирани...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И какво от това?
Не съм чул някой да отива ня закрита кръчма през лятото..
Абе я вижте родното моренце
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
За съжаление трябва да си анулирам и тазгодишното море.. Как да стане? Ще ни разделят в ресторанта на хотела на вътре и вън според това ваксиниран или не??
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Благодаря и на теб, всъщност посоката беше обратна, минах през Карбонат, Айтос - Свети ВласТ и се настаних. Само за седмица ще съм. Имам база за сравнение от 2005та, живях, работих и творих над половин година.. Страшно много се е развил Влас, доста по-цивилизовано откъм инфраструктура. Има градинки, паркоместа, басейни а-у... Гледам туристи май предимно руснаци, българи и някакви западняци за цвят. Нощният живот не съм тествал, вероятно и няма да го правя, но ми се струва, че няма много хора като цяло.mr_petroff написа:Карай Айтос, Люляково, Смядово, Шумен, добър е пътя, вчера минах с кемпера.От Айтос до Слънчака не знам само как е.
Надали ще се престраша да ям в ресторан, гледам Лидълче има в Равда и те така...
Меркурий не е лош магазин с цени близки до Лидл. Някои от ресторантите на пристанището имат поносими обедни менюта. Мога да ти препоръчам няколко плажни заведения, които не са лоши.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alekangg написа:И какво от това?
Само кръчмите ли са закрити обществени места? Ти като отидеш на море в магазин не влизаш ли?
По бг новините пише за кръчмите, но чуждата преса пише за всички закрити пространства:
https://www.reuters.com/world/europe/gr ... 021-07-12/
As part of the new measures, only vaccinated customers will be allowed indoors in bars, cinemas, theatres and other closed spaces, he said.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Заповедта е за места на закрито в увеселително заведения, кръчми, барове и пр.
Никъде не се говори за магазини, ако това беше вярно 40% от гърците нямаше да могат да си купят храна.
Никъде не се говори за магазини, ако това беше вярно 40% от гърците нямаше да могат да си купят храна.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
То почти няма къде да седнеш на закрито по курорите, тъй че все тая 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
STEVAL написа:Меркурий не е лош магазин с цени близки до Лидл. Някои от ресторантите на пристанището имат поносими обедни менюта. Мога да ти препоръчам няколко плажни заведения, които не са лоши.
Пак си от полза колега, на метри съм от тоя супермаркет, може заведенцийцата, макар че не съмс мацка, няма да е излишно, мерси отново

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Гърците започнаха да се еб@ват...
Нормално, просто на някои хора им се случва веднъж в годината да си извадят главата от пясъка (да не кажа другото) . Във Виена влизаш в бар , ама само със сертификат за ваксина- ева ли са ги тия дето им е родно право да не искат имунизация и виждат матрицата .
За Гърция се радвам - тази година съм планирал 15 дни там и ако е като миналата година , ще е приказка .
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Относно Гърция да напомня за QR кода. Ние бяхме забравили но със сертификат за ваксинация гърците си затвориха очите.