Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Reportera написа:Това говори,че най силното звено е врата и защита.....та в тоя ред на мисли мислим нападателите да се замислят малко
Тва са глупости - последните два мача създадохме по-чисти положения пред нашата си врата отколкото пред чуждата и само това че нямаха късмет да ни вкарат ни спаси. Това говори лошо за целия отбор. Не може да се каже кой е играл най-слабо защото на никой не му се получава играта напоследък, но всички имаме желание и поне се опитваме да играем. И е крайно време да осъзнаете че като непрекъснато бучите и храните собствения си отбор никой няма да заиграе по-добре или да се старае повече

Последна промяна THE DUNK MACHINE на 18 Апр 2009, 16:52, променена общо 1 път
THE ONE & ONLY E30
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Не знам какъв отбор сме, но снощи играх с един пич от Ф1 и каза, че ни били смазали и цял мач сме имали 1 удар - на шурата 

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Иво е прав
Вместо да храните отстрани кой колко НЕ играе, можете да надъхвате отбора или поне да си траете и да давате полезни насоки на играчите
Фил, кажи му на тоя артист от Ф1, че е участвал в некой друг мач!
Ако погледнем играта ги мачкахме през целият мач, с изключение на 10тина минути от първото полувреме.. Ако погледнем головите полжения, бяха 60 на 40 в тяхна полза, но не защото са големи играчи, а защото ние си създадохме 90% от тях съвсем сами
Това го казвам като страничен наблюдател, зашото не играх в този мач!
Вие не разбрахте едно нещо мама му стара! А именно това, че сме отбор, който винаги е играл ФУТБОЛ с главно Ф, отбор който независимо от паденията които преживява израства с всеки изминал мач, и отбор който рано или късно ще триумфира с дубъл. Винаги сме били, сме, и ще бъдем фактор, с който ще трябва да се съобразяват всички в лигата.
Престанете да дъвчете безмислени теми и се стегайте за Чепеларе
Айде живи и здрави
п.с. Както Ви споменах, най-вероятно следващите ни два мача ще бъдат на 1 и 6 Май. Ще пусна инфо когато всичко е окончателно!

Вместо да храните отстрани кой колко НЕ играе, можете да надъхвате отбора или поне да си траете и да давате полезни насоки на играчите

Ако погледнем играта ги мачкахме през целият мач, с изключение на 10тина минути от първото полувреме.. Ако погледнем головите полжения, бяха 60 на 40 в тяхна полза, но не защото са големи играчи, а защото ние си създадохме 90% от тях съвсем сами

Вие не разбрахте едно нещо мама му стара! А именно това, че сме отбор, който винаги е играл ФУТБОЛ с главно Ф, отбор който независимо от паденията които преживява израства с всеки изминал мач, и отбор който рано или късно ще триумфира с дубъл. Винаги сме били, сме, и ще бъдем фактор, с който ще трябва да се съобразяват всички в лигата.
Престанете да дъвчете безмислени теми и се стегайте за Чепеларе

Айде живи и здрави

п.с. Както Ви споменах, най-вероятно следващите ни два мача ще бъдат на 1 и 6 Май. Ще пусна инфо когато всичко е окончателно!
долен хранител

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
sinqta_strela написа:Иво е прав![]()
Ако погледнем играта ги мачкахме през целият мач, с изключение на 10тина минути от първото полувреме.. Ако погледнем головите полжения, бяха 60 на 40 в тяхна полза, но не защото са големи играчи, а защото ние си създадохме 90% от тях съвсем сами![]()
Престанете да дъвчете безмислени теми и се стегайте за Чепеларе![]()
![]()
![]()
Айде живи и здрави![]()
Супер яко мнение

Най-лесно е да се псува!
Както и да е .. по темата .. Успех да Футболния отбор на БМВПауър-БГ

Христос Воскресе ..
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
PhilAnselmo написа:И аз точно това щях да питам...Аз ще трябва да съм куфар при някой, че моята кола влезе в бокса...

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Ето разпределението за утре - кой, кога, къде, в колко часа:
- хората с коли са: Милен, Юли, Гената, Шурата
- първата (ранната) група:
Пътуват Милен + кола, Юли + кола, Мето, Свери, Наско.
Чуваме се по телефоните за подробности, но ще тръгнем най-късно в 17:00 от Дружба, като преди това Юли ще събере Наско, Свери и мен от центъра.
- втората (късната) група:
Пътуват Шурата + кола, Стоян, ханъмата на Стоян, Гената + кола, Фифо, Емо, Пешо, Фил.
В колата на Шурата се возят той, жена му, Стоян + неговата жена.
В колата на Гената са той, Фифо, Емо, Пешо и Фил.
Ето телефоните за контакти:
Шурата: 0887/415 516
Гената: 0878/512 523
Тези от Вас, които ще са с автомобили: занулете си километражите на тръгване, за да можем да засечем колко гориво трябва да Ви поеме касата, и при евентуално зареждане си пазете касовите бележки!
Всички си носете екипите и черните дробове!
Ако имате въпроси съм на разположение
- хората с коли са: Милен, Юли, Гената, Шурата
- първата (ранната) група:
Пътуват Милен + кола, Юли + кола, Мето, Свери, Наско.
Чуваме се по телефоните за подробности, но ще тръгнем най-късно в 17:00 от Дружба, като преди това Юли ще събере Наско, Свери и мен от центъра.
- втората (късната) група:
Пътуват Шурата + кола, Стоян, ханъмата на Стоян, Гената + кола, Фифо, Емо, Пешо, Фил.
В колата на Шурата се возят той, жена му, Стоян + неговата жена.
В колата на Гената са той, Фифо, Емо, Пешо и Фил.
Ето телефоните за контакти:
Шурата: 0887/415 516
Гената: 0878/512 523
Тези от Вас, които ще са с автомобили: занулете си километражите на тръгване, за да можем да засечем колко гориво трябва да Ви поеме касата, и при евентуално зареждане си пазете касовите бележки!
Всички си носете екипите и черните дробове!
Ако имате въпроси съм на разположение

долен хранител

аз мога да тръгна най-рано в 19:00 при добри климатични условия в трафика
така че ми звъннете да се разбереме кога и от къде ше тръгваме и на чепеларе ли ше одиме или на море

така че ми звъннете да се разбереме кога и от къде ше тръгваме и на чепеларе ли ше одиме или на море

Последна промяна krilce на 23 Апр 2009, 15:34, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

моя резервоар съм го изпразнил почти на лампа
Утре ще светне
Преди да тръгнеме пълниме и тръгваме
Аре да става утре да се метнеме у басейна
Най важното носете си плувки

Най важното носете си плувки

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра