..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: ..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..

Мнение от deyan-enchev » 26 Дек 2014, 11:05

bobi_81xx написа:
Dirty M5 driveR написа:После наздраве, че още не съм вечерял. Иначе си подарих това и съм много доволен.
Изображение

добро е не си сгрешил

Ебаси дилдото
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Дек 2014, 11:30

Който за каквото си мисли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 26 Дек 2014, 11:33

Ако се наложи ползвам някоя от тия двете :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 26 Дек 2014, 11:34

deyan-enchev написа:Ако се наложи ползвам някоя от тия двете :mhihi: :mhihi:

След горният ти пост, не искам да знам за какво :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 26 Дек 2014, 11:37

Казват, че на карабината мушката им задира повече от на гладкоцевната .. шанс

и по тоя повод един виц:

Леля Добринка живеела в Люлин...за да и е гадно...Работела чааак някъде около завод Електроника пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ....да и е гадно...
Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на битейските къхъри, вятърът прежулвал лицето и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи.
Пъпчиви, дрогирани и премръзнали...
- Шшшш, краво! Ела ма!
- Ела тука штиебамайката, дърта брантийо! - заговорили тинейджърите лелатиДобринка...
Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка.
- Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ ебъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, к**ва!
- Ще смачкам, ма - заканил се през зъби по- едрия от двамата. - Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела.
Леля Добринка спряла,осъзнавайки прекрасно, че с двайсетте кила зелки няма шанс да избягя.
- Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на лелявиДобринка да качи зелето до вкъщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл...Става ли?
Тинейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменат с торбите уморената жена.

Чичо Добри, съпруг на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби - да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката/не я свалял и вкъщи/, когато се званнало на вратата. Чичо Добри заклатил стоте и шейсетте си кила да отвори.

- Добринке кви са тия двамата, ма? За кво не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето?
- А тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя - казала леля Добринка , като посочила по-хилавия - иска да ме ебе, а другия - посочила тя по-ячкото момче- иска да ме пребие...

Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тинейджърите за яките и ги помъкнал навътре.
- Тоя ли беше бияча? - попитал, докато засувал яката на едрия до задушаване.
- Тоя...тоя, Добри...Каза, че ще ми скача на главата...

Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякал в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът няма вече нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята.
- Тоя ли беше ебача, Добринке?
- Тоя...тояр Добри...Каза че таковаа...докато фръкна....
Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята.

По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров х**, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра... Тук е мястото да добавим, че главата на чичоДобревия х** била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/....

Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал:
- Добринкееееее, я ми дай онова швейцарското ножче, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!....
Младежът изнасилвач през сълзи, със задавен глас, проплякал:
- Чичо Добри, бе....чичо Добри.....Като човек ти се моля.....Нека опитаме още един път!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 26 Дек 2014, 11:50

Този го знам отдавна, доста добър анекдот. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Дек 2014, 12:22

Късмета ми от сутрешното кафе :mhihi:

Изображение

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 26 Дек 2014, 12:24

randity написа:Късмета ми от сутрешното кафе :mhihi:

Изображение

демек тва печелиш или това ти е късмета за цялата година :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Дек 2014, 12:28

randity написа:Късмета ми от сутрешното кафе :mhihi:

Изображение

Aaaa,баси късметите имате по Люлин :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 26 Дек 2014, 13:09

http://sinoptik.bg/ruse-bulgaria-100727523/10-days
На нова година май ще бъде доста топло, като за басейн :mhihi:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 26 Дек 2014, 13:13

То в Русе някога да е било хубаво времето - или яко студ, или дъждове, или адска жега. Добро утро поне! :mhihi: Да измия машината днес, че при тия температури ще замръзне калта. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 26 Дек 2014, 13:32

Dirty M5 driveR написа:То в Русе някога да е било хубаво времето - или яко студ, или дъждове, или адска жега. Добро утро поне! :mhihi: Да измия машината днес, че при тия температури ще замръзне калта. :mhihi:

Русе град прочут и на к**ви, и на студ :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 26 Дек 2014, 13:36

M-coupe написа:
Dirty M5 driveR написа:То в Русе някога да е било хубаво времето - или яко студ, или дъждове, или адска жега. Добро утро поне! :mhihi: Да измия машината днес, че при тия температури ще замръзне калта. :mhihi:

Русе град прочут и на к**ви, и на студ :mhihi:

Toва беше за Плевен бре ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 26 Дек 2014, 13:41

Да бе ела тука с лопата да ги ринеш :mhihi: То всъщност няма други :ok: А за времето без коментар... винаги е най-топло лятото (никой не знае що) и най-студено зимата :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 26 Дек 2014, 13:42

питам-имали колеги ПЧЕЛАРИ тук :?: :winky: :lalala:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата