Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
130
27%
Да - бих си взел
220
46%
Не
36
8%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 478
master of the force
Аватар

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от alx » 01 Окт 2025, 16:27

Карплей/андроидауто са безсмислени в Теслата… защото освен ако не е нещо специално повечето апчета си ги има в Теслата по начало. Само няма Уейз ама него можеш да си го пуснеш паралелно само на говорителя че дс те предупреждава за разни неща докато се ползваш навигацията на Тесла която е доста сносна така или иначе и ти трябва за да ти смята зареждалата на дълъг път.

На 3/у не ми харесва интериора. Новия е по- качествен, но все още е доста спартански с аз обичам да изглежда по- луксозно дет се вика. Иначе Теслите са си железни като скейтбосорд поне от моя опит. Панелите и сглобката на интериора и екстериора не са на ниво ама им се свиква …
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 320A

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от mirko0 » 01 Окт 2025, 17:54

Kroki написа:До притежетелите на I3, какви са екститре без които не можете и са MUST в избора на такъв автомобил.

До колкото разбрах, трябва да е термопомпа, за да не хаби толкова батерията зимата. Аз нали око ненаситно, гледам задълже с подгрев, H&K, дистроник, фейс с голямо нави и шибидах..

Сещам се за keyless, камера и парктроник, но те май всички имат?

За i3 тези видеа са много информативни. Иначе има коли с много малко екстри. Включително без камера за обратно виждане и мултиволан.

https://youtu.be/mAdOxKCYK1Y?si=fl_8Q51pzwPOjf-9
https://youtu.be/q62mVrXSNuc?si=aI40FKbaB9bB_wk4

Предишна

Назад към Извън Темата