СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Новогодишна спам тема MY2023
Зелева чорбичка дъните ли бе? Като говорите за разтиварване.
На мен не ми действа, явно пия малко. Снощи един колега и приятел ми идва на гости и донесе, аз мммммм, а жената само мърмореше, че миришела отвратително дори от разстояние.
Качвам се към Шипка аз, към върха, майка запазила едни апартаменти в една новопостроена база...ще се яде и тая вечер.

Качвам се към Шипка аз, към върха, майка запазила едни апартаменти в една новопостроена база...ще се яде и тая вечер.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Top Gun Maverick написа:Зелева чорбичка дъните ли бе? Като говорите за разтиварване.На мен не ми действа, явно пия малко. Снощи един колега и приятел ми идва на гости и донесе, аз мммммм, а жената само мърмореше, че миришела отвратително дори от разстояние.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Навремето какви филми правеха , а днес цял след обяд ръчкам и търся нещо за гледане и няма и няма - бози . Добре че вчера си взехме на Гришъм новата книга - Момчетата от Билокси и с жена ми теглихме жребий кой първи да я чете и аз спечелих ...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Яденето след малко, сега преполовявам една бутилка

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
mr_petroff написа:Навремето какви филми правеха , а днес цял след обяд ръчкам и търся нещо за гледане и няма и няма - бози . Добре че вчера си взехме на Гришъм новата книга - Момчетата от Билокси и с жена ми теглихме жребий кой първи да я чете и аз спечелих ...
И аз често изпадам в това положение да няма какво да гледам читаво.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Тази вечер сме щели да бъдем на постно ,някаква запеканка с тиквички , патладжан и картофи .Ще си нарежа малко суджук и пастърма , че иначе язък за виното 

Top Gun Maverick написа:BMW_POWER написа:Някой вярва ли на Маверика, че е шофьор на такси?
![]()
![]()
![]()
Имаш странни конспиративни теории понякога. Сещам се за оная, че Стийн и Енигмата са един и същи човек.
Да знаеш само, че се е случвало да ходя с таксита на регионални сбирки и тука ме знаят. На национални събори също с Опела се е случвало да ходя, а ако ми погледнеш снимките в албума ще видиш стари снимки на първите ми таксита с марката БМВ(и последните засега)точно на национални събори. Не знам изобщо защо се съмняваш.
Стинката и alx може би не. Ама alx и Енигмата .... Толкова съвпадения няма дори при близнаци. И двамата парашутисти в Пловдив, и двамата в САЩ, и двамата са практически фенове на едни и същи неща. По-трудно е, да намериш разлики.
Това, че си дошъл с такси не те прави шофьор на такси

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
c04 написа:Яденето след малко, сега преполовявам една бутилка![]()
![]()
Аз имам "голяма проблем" с ракията!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ужас. Съчувствам ти. Аз понеже си позволих тая година да пия няколко пръста ракия по Коледа, бащата направил някаква сливова от собствен материал, гордо разправяше как го е поливал и били големи като домати сините сливи, ама наистина нямаше такъв вкус. Никакво уиски, влизаше почти като олио тая ракия, добре, че към 100-тибата грама се сетих, че не пия и спрях.
Такъв съм бе Канада, просто през повечето време не го карам като нормално такси.
Това за парашутистите не го знаех, интересно. А Енигмата рядко пише.
Постно по това време...и аз снощи подритвах из пинията някаква тиквичка тип лодка, пълна със сирене и кашкавал. Накрая от яд я изядох, та да ми се махне от там и да мина към същината на нещата.

Такъв съм бе Канада, просто през повечето време не го карам като нормално такси.

Това за парашутистите не го знаех, интересно. А Енигмата рядко пише.

mr_petroff написа:Тази вечер сме щели да бъдем на постно ,някаква запеканка с тиквички , патладжан и картофи .Ще си нарежа малко суджук и пастърма , че иначе язък за виното
Постно по това време...и аз снощи подритвах из пинията някаква тиквичка тип лодка, пълна със сирене и кашкавал. Накрая от яд я изядох, та да ми се махне от там и да мина към същината на нещата.

In God we trust, all others we track.

След тия тиквички къде ги ядете направо се радвам,че след малко съм картофи и препечени филии със сирене.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз взех мезе от офиса за вкъщи, че имаа 2-3 тенджери и няколко големи чинии с хапване, трябва се ядат.

Top Gun Maverick написа:Ужас.
Такъв съм бе Канада, просто през повечето време не го карам като нормално такси.![]()
Това за парашутистите не го знаех, интересно. А Енигмата рядко пише.![]()
Енигмата чете, нищо, че не пише. Има две страници съвпадения....
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
drifty написа:Аз взех мезе от офиса за вкъщи, че имаа 2-3 тенджери и няколко големи чинии с хапване, трябва се ядат.
Колегите носят , ти изнасяш , умно

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
mr_petroff написа:drifty написа:Аз взех мезе от офиса за вкъщи, че имаа 2-3 тенджери и няколко големи чинии с хапване, трябва се ядат.
Колегите носят , ти изнасяш , умно![]()
Колегите повечето са отпуск до след нова година или ще си бачкат от вкъщи утре и в петък

Разширих колекцията с класики на бюрото в офиса, добавих една Carrera RS , към 959ката, 507цата на беНве, Ауди куатро, Волво 240 и 123ка мерник

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
drifty написа:mr_petroff написа:drifty написа:Аз взех мезе от офиса за вкъщи, че имаа 2-3 тенджери и няколко големи чинии с хапване, трябва се ядат.
Колегите носят , ти изнасяш , умно![]()
Колегите повечето са отпуск до след нова година или ще си бачкат от вкъщи утре и в петъкНяма кой да яде толко храна, днес бяхме само двама цял ден. Утре я сме 10-12, я не, в петък същото
.
Разширих колекцията с класики на бюрото в офиса, добавих една Carrera RS , към 959ката, 507цата на беНве, Ауди куатро, Волво 240 и 123ка мерник
Еха, готина колекция.