Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
След всеки голям ъпдейт може да се очаква временно батерията пада, прави си индексирания някви.
18 Про изглежда добре, ако си с по-стар телефон. Ако може да се избута още една година, 27ма чакаме айфон 20/ХХ юбилеен и уж ще е нещо ново.
Дуо-то за мен е тъпа идея, предпочитам отделен айпад за голям екран. На телефона искам по-малък от сегашните. Говори се нещо за сгъваем флип, това ми е мечта, дано го направят.
18 Про изглежда добре, ако си с по-стар телефон. Ако може да се избута още една година, 27ма чакаме айфон 20/ХХ юбилеен и уж ще е нещо ново.
Дуо-то за мен е тъпа идея, предпочитам отделен айпад за голям екран. На телефона искам по-малък от сегашните. Говори се нещо за сгъваем флип, това ми е мечта, дано го направят.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ще имам за продажба 2 броя 18ки от САЩ, с еСИМ и 7% повече батерия спрямо европеските модели, както е от години при купуване на американските.
Ще се купят другата седмица, затова може някой да си избере цвят и памет, ще са тук в София на 8 октомври
Ако няма някой да иска нещо конкретно, че взема по един от двата вида и ще ги продавам после. Миналата година заминаха за 1 ден.
1. За 18 про 256г, цената ми е 1350 евро с 100 евро под тукашната, която гледам тук е 1460-1450евро.
2. За 18 про макс 256г, цената ми е 1450 евро или с 150 евро под тукашната, която е 1600-1610евро.
Ще се купят другата седмица, затова може някой да си избере цвят и памет, ще са тук в София на 8 октомври
Ако няма някой да иска нещо конкретно, че взема по един от двата вида и ще ги продавам после. Миналата година заминаха за 1 ден.
1. За 18 про 256г, цената ми е 1350 евро с 100 евро под тукашната, която гледам тук е 1460-1450евро.
2. За 18 про макс 256г, цената ми е 1450 евро или с 150 евро под тукашната, която е 1600-1610евро.
Spunky написа:След всеки голям ъпдейт може да се очаква временно батерията пада, прави си индексирания някви.
Новото беше планирано да е изцяло стъклен със всичкото камера под дисплея, но този дизайн засега май е отпаднал и все пак ще има средна рамка, алуминий или титан. Кой знае какво може да решат(според мен вече са го и решили, ама ни е не знаем
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Гледам днес да пусна Сири с АИ на телефона и корец, ЕС нещо не давали.
Интересно, че на за MacOs27 я има.
Интересно, че на за MacOs27 я има.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз получих проблем при Макбук Нео-то, откакто съм с новия софтуер. 2 пъти при airplay към телевизора (единия път филм, другия път стрийм на Диема 3) лаптопа направо се рестартира. Ако крашне още веднъж, ще пусна логовете от репорта на някой AI, ама ми се струва най-вероятно да е от новата macOS.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И при мен прави някакви глупости от време на време като рендерира екрана. На телефонът пък на няколко пъти ми отваря приложения с плътно черен екран. Като го отворя отново е ок. Като цяло и iOS и MacOS от няколко поколения насам не са това, което бяха. В по-старите версии абсолютно никога не съм срещал подобни неща.