Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Всичко за електрическите автомобили
да, моята е, колегите не карат много такива 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Честито и безаварийно, само ток да зареждаш
Като сложа 25% оставащи и не става хич красиво с моите маршрути. Но като цяло... ако има някакъв рейндж при реалистично шофиране, без пестене, 140 магистрали и т.н.... още 100-150км рейндж би ме устройвало. Вече има такива, ама струват х5 на сегашната ми кола
И за единия маршрут, тоя сайт леко подозирам, че ме обикаля, заради липса на зарядни по пътя. Или по-скоро толкова трябва да се отклонявам, че обиколния маршрут става по-бърз. Но и аз просто почти ежеседмично си ползвам колата за 300км+ в един ден. Това значи, че трябва да има поне 400км рейндж на 140+ магистрално дори в зимни условия.
mr_petroff написа: Пък и тези 6 ,10 ,11 % оставаща батерия хич няма да ми подобряват екскурзионото настроение![]()
Като сложа 25% оставащи и не става хич красиво с моите маршрути. Но като цяло... ако има някакъв рейндж при реалистично шофиране, без пестене, 140 магистрали и т.н.... още 100-150км рейндж би ме устройвало. Вече има такива, ама струват х5 на сегашната ми кола
Kroki написа:да, моята е, колегите не карат много такива
Режа си една педя от буя ако до една година поне един твой колега не си вземе нещо подобно
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Честито Кроки! Къде прави/ще правиш конверсия на порта и друго нещо трябва ли да се преправя? Май cell модула се сменяше, че е на щатски стандарт и няма интернет тука.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Благодаря. Конверсията ми я правиха в Перник при Павлик и за 1 ден беше готова. Всичко си стана и върви, нет а у. Порта не е пипан имам преходник. Колата дойде с цялостен PPF и за мен лично ме кефи много тоя мат/стен цвят.
След като я прибрах от там си я "обслужих" при нас. Филтър купе, спирачна течност, пд джанта имаше цепка, колата отиде при професионалист да я изчисти вътре и махне за съжаление фолиото от предните джамове.
След като я прибрах от там си я "обслужих" при нас. Филтър купе, спирачна течност, пд джанта имаше цепка, колата отиде при професионалист да я изчисти вътре и махне за съжаление фолиото от предните джамове.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Kroki написа:Дойде моята м3-ка......
Тъкмо щях да ти честитя и да питам дали е Е92, F80 или G80/81, а то тостер

Безаварийни все пак
- Kroki
- Дон Кроки
-
Малко игра с думите, жената го измисли..
Благодаря!
Иначе взехме ел. автомобил, защото жената започна работа в Мтел и от др месец всеки ден ще пътува по 170км. Аз пък карам децата на градина и минавам по 100-на, отделно излезна и оферта за гараж под наем, на който не се плаща ток иии нямам това време да поддържам още един автомобил, както си ги поддържам..
Благодаря!
Иначе взехме ел. автомобил, защото жената започна работа в Мтел и от др месец всеки ден ще пътува по 170км. Аз пък карам децата на градина и минавам по 100-на, отделно излезна и оферта за гараж под наем, на който не се плаща ток иии нямам това време да поддържам още един автомобил, както си ги поддържам..

Kroki написа:Малко игра с думите, жената го измисли..![]()
Благодаря!
Иначе взехме ел. автомобил, защото жената започна работа в А1 и от др месец всеки ден ще пътува по 170км. Аз пък карам децата на градина и минавам по 100-на, отделно излезна и оферта за гараж под наем, на който не се плаща ток иии нямам това време да поддържам още един автомобил, както си ги поддържам..
както казах- след 2 седмици няма да се сещаш за другите автомобили- особено за тия дето обичаш да си ги "подържаш"... а на жената ще трябва да й взимаш друга тесла- една като на бубо примерно - лонг рейндж.
и колегите ти както каза 3186 ще прихванат и те... винаги така става... в едно момент всеки моторхед колкото и твърдоглав да е "проглежда" и си купува хубава/ мощна електричка за ежедневка
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Kroki написа: гараж под наем, на който не се плаща ток
За такова злато има и по-добри идеи от електричка
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
TNT написа:Kroki написа: гараж под наем, на който не се плаща ток
За такова злато има и по-добри идеи от електричка
Мисля, че се сетих за същото и аз
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Живота е може да е жесток..да ти изпадне гараж и разумният избор да е прибирането на електричка в него
Надявам се палатката също я държиш някъде в гараж?
Иначе честито за придобивката, за подобно ползване наистина най-логичният избор е нещо подобно, макар и да е без душа
Само евтин/безплатен ток и гуми да сменяш
Надявам се палатката също я държиш някъде в гараж?
Иначе честито за придобивката, за подобно ползване наистина най-логичният избор е нещо подобно, макар и да е без душа
Само евтин/безплатен ток и гуми да сменяш

- Kroki
- Дон Кроки
-
Всичко от подписа седи прибрано освен 36-цата, която ще пусна да продавам следващите седмици.
Тя и тази се води лонг рейндж, за момента единствената драма, е че понеже чаветата още са малки, столчетата са обърнати назад и съответно седалката ми не седи както искам, но това след 1г ще се промени.
Работя в Мирафиори, тука е друга вселена.
alx написа:лонг рейндж
Тя и тази се води лонг рейндж, за момента единствената драма, е че понеже чаветата още са малки, столчетата са обърнати назад и съответно седалката ми не седи както искам, но това след 1г ще се промени.
alx написа: ще прихванат и те...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Kroki написа:Всичко от подписа седи прибрано освен 36-цата, която ще пусна да продавам следващите седмици.alx написа:лонг рейндж
Тя и тази се води лонг рейндж, за момента единствената драма, е че понеже чаветата още са малки, столчетата са обърнати назад и съответно седалката ми не седи както искам, но това след 1г ще се промени.alx написа: ще прихванат и те...
Сори, ама и аз съм на мнението на Kroki, че е трудно баш там да "прихванат"
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Предвид дори как започна тази тема и как се разви... но просто ще е, ама тя е за жената, не за мен, аа уу.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
mr_petroff написа:Ами като гледам графиката на колегата за 1000 км до Виена , скоро няма да си взема електричка за дълъг път.Същият трип с Х4 3,0 l , ще бъде с едно зареждане в началото за 83 евро и до края мога и да не спирам . Освен да хапнем след Белград и кафе. Пък и тези 6 ,10 ,11 % оставаща батерия хич няма да ми подобряват екскурзионото настроениеИ това е графика в идеалния случай...
Супер са си електричките , но засега съм пас.
+1
Никога не съм гледал внимателно сметките с разхода на ток/гориво , но с тая графика леко за сега ме отказват и аз да купувам. Същия трип София-Виена няколко пъти съм го правил и го взимам точно с един резервоар нафта като ми остват 2 чертички преди резерва това са 200км магистрала , което ми струва горе долу 75-80еур зависи от бензата, спирам на мен където ми екеф и когато ми се иска, повече от 2 пъти не ми се е случвало.За няколко евро по евтино да и треперя през 300км. не мерси
Та за по-дълъг път и за мен не е оферта за сега.На домашен ток и трипове по 300-400км съм съгласен