От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?

Мнение от kulov » 13 Окт 2009, 11:45

Нещо не ми работи линка, извинявам се! В google напишете бавария на кирилица, първото нещо, дето излиза е уикипедията и горе в дясно е даден флага.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Окт 2009, 13:19

BMW-E39 написа:сега прочетох, помисли си за 8-10 бона каква е39ка англичанка щеше да вземеш :?:

Баце , аз бях останал със 7 и взех А6цата за 5 , та ми останаха някакви кинти за застрхаовки,каско,обслужване и тн.
Мислех да събирам пари до пролетта за Е39 , но от опит знам , че пари зимата не се спестяват и спонтанно реших . Оня я беше обявил за 7 и вика направо - абе дай да ти давам колата за 5 , докато не си изпил парите :ok: .
Точно след като взех колата във форума пъкна 523и за 8 - но автомат , пък и от 5 до 8 разликата е голяма, а за автоматик на 10-12 годишна кола , не искам и да чувам ... За всяко нещо си има време , а колкото до това дали е аЛди - мисля че А6цата е единствения достоен заместник(не пълноценен ест) на Е39 . Пък и двигателя 2.4 30V , звучи страхотно и се движи доста добре , каквото и да си говорим .
Питаш какъв фен съм - фен със недостатъчно финанси за това което иска .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re:

Мнение от P1tbuL » 13 Окт 2009, 17:37

err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене. :uups:

аз не видях друг пост който да успее толкова точно да опише мнението ми по темата! абе човек да не си ясновидец нещо знам ли :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 13 Окт 2009, 17:47

acho.rs написа:
Overburner - NX написа:К'во стана с Ачката - събра ли парите?

Eee , съживихте ми темичката...

Тия А6ци пък колко са яки не е истина.И важното е,че имаш база.Събираш малко пари,махаш Аудито и ето ти 530.
А за Тойота лоши думи да не чувам.Ако супрата е ламарина за тебе :shock: :kuku: не знам :mhihi: От всяка марки си има провали и успешни модели.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '00 e39 530dA
Мечтае да кара: самолет

Мнение от The Stig » 13 Окт 2009, 18:45

acho.rs,
добре си направил като си пестил, но после е трябвало малко повечко търпение. Все пак толкова време си мислел за е39. Трябва нещата да се довеждат до край. Но нищо, човешко е :ok: а и А6 е добра кола.
а конкретно по въпроса. Струва си да се лишаваш и да пестиш стига после да отделиш време на се насладиш на покупката и да си поживееш. Аз за моята се лишавам от всичко по-малко, но от време на време я лишавам и нея за сметка на други човешки пороци :mhihi:
Живота е един. Не трябва да се ограничаваме, но не трябва и да го прахосваме..
I always tell the truth, even when I lie

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 15 Окт 2009, 14:26

Да се запиша и аз. От жени няма какво да се лишавам, от 10 години не съм поглеждал жена, хетеросексуален съм, само беди и лоши спомени имам от тях. От храна и цигари също не бих се лишил, алкохолът според зависи. То и друго не остана от което да се лишавам, защото и сега съм се лишил. Остана само един "трабант", е от него бих се лишил с удоволствие в името на пропелера.

Предишна

Назад към Извън Темата