От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?
Модератор: Общи модератори
Re: От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?
Нещо не ми работи линка, извинявам се! В google напишете бавария на кирилица, първото нещо, дето излиза е уикипедията и горе в дясно е даден флага.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW-E39 написа:сега прочетох, помисли си за 8-10 бона каква е39ка англичанка щеше да вземеш
Баце , аз бях останал със 7 и взех А6цата за 5 , та ми останаха някакви кинти за застрхаовки,каско,обслужване и тн.
Мислех да събирам пари до пролетта за Е39 , но от опит знам , че пари зимата не се спестяват и спонтанно реших . Оня я беше обявил за 7 и вика направо - абе дай да ти давам колата за 5 , докато не си изпил парите

Точно след като взех колата във форума пъкна 523и за 8 - но автомат , пък и от 5 до 8 разликата е голяма, а за автоматик на 10-12 годишна кола , не искам и да чувам ... За всяко нещо си има време , а колкото до това дали е аЛди - мисля че А6цата е единствения достоен заместник(не пълноценен ест) на Е39 . Пък и двигателя 2.4 30V , звучи страхотно и се движи доста добре , каквото и да си говорим .
Питаш какъв фен съм - фен със недостатъчно финанси за това което иска .
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re:
err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене.
аз не видях друг пост който да успее толкова точно да опише мнението ми по темата! абе човек да не си ясновидец нещо знам ли

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
acho.rs написа:Overburner - NX написа:К'во стана с Ачката - събра ли парите?
Eee , съживихте ми темичката...
Тия А6ци пък колко са яки не е истина.И важното е,че имаш база.Събираш малко пари,махаш Аудито и ето ти 530.
А за Тойота лоши думи да не чувам.Ако супрата е ламарина за тебе

- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
acho.rs,
добре си направил като си пестил, но после е трябвало малко повечко търпение. Все пак толкова време си мислел за е39. Трябва нещата да се довеждат до край. Но нищо, човешко е
а и А6 е добра кола.
а конкретно по въпроса. Струва си да се лишаваш и да пестиш стига после да отделиш време на се насладиш на покупката и да си поживееш. Аз за моята се лишавам от всичко по-малко, но от време на време я лишавам и нея за сметка на други човешки пороци
Живота е един. Не трябва да се ограничаваме, но не трябва и да го прахосваме..
добре си направил като си пестил, но после е трябвало малко повечко търпение. Все пак толкова време си мислел за е39. Трябва нещата да се довеждат до край. Но нищо, човешко е

а конкретно по въпроса. Струва си да се лишаваш и да пестиш стига после да отделиш време на се насладиш на покупката и да си поживееш. Аз за моята се лишавам от всичко по-малко, но от време на време я лишавам и нея за сметка на други човешки пороци

Живота е един. Не трябва да се ограничаваме, но не трябва и да го прахосваме..
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Да се запиша и аз. От жени няма какво да се лишавам, от 10 години не съм поглеждал жена, хетеросексуален съм, само беди и лоши спомени имам от тях. От храна и цигари също не бих се лишил, алкохолът според зависи. То и друго не остана от което да се лишавам, защото и сега съм се лишил. Остана само един "трабант", е от него бих се лишил с удоволствие в името на пропелера.