Незаконни автомобилни гонки във Велико Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 30 Дек 2008, 20:49

Красимир! написа:Иначе евала на пича. А на всички ония дето го нахраниха да спрат да драматизират.. Щяло да е трудно да се кара БМВ в града.. ФИЛМари.. :mhihi:

Като ти напишат акт за дихателен апарат и че пожарогасителя не бил заверен друго ще приказваш :evil:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 21:05

Transportera написа:Като ти напишат акт за дихателен апарат и че пожарогасителя не бил заверен друго ще приказваш :evil:

Добре де стига сте го хранили момчето.Че е виновен е ясно,че е постъпил много глупаво също (дали го осъзнава или не нз),но престанете.Станалото,станало и няма как да се промени.Просто си кротувайте докато кукуте се успокоят и готово.Не си разваляйте празниците за глупости.'

п.п Колега това дето си го мислиш с кмета да се срещате си е чиста проба лудост.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Re: Здравеите

Мнение от sonny » 30 Дек 2008, 21:08

vikobmw написа:............

Еееееех специалисте, са заради тебер не само момчетата из Търново ще го закъсат, а всички като цяло в страната. Ние се опитваме да ги убедим, че това не го правиме по улиците и, че затова е направена организация и го правим на пистата, а ти специалисте се тъпаниш пред канал 1 и казваш, че небило опасно, ти нормален ли си бе човек. Сега и нас ще ни погнат тук. Всичко де що му мръдне гъза с 2 пръста настрани и ше е спряно заради теб. Евала, дано поне успееш да изчукаш баре един курпволяк с таз си слава, че поне за теб да има смисъл, па нас кучета ни яли. Кво се опита да направиш само неразбрах, да кажеш на цяла България, че дрифта е незаконен и че се прави през ноща из града ли?Са остава и някой кухар кат тебе да ги покани на Витоша зимата и да им обяснява как се тренира и как е супер безопасно и глей кво става.

ентусиаст
Аватар

Re: Здравеите

Мнение от slatanic » 30 Дек 2008, 21:18

sonny написа:
vikobmw написа:............

Еееееех специалисте, са заради тебер не само момчетата из Търново ще го закъсат, а всички като цяло в страната. Ние се опитваме да ги убедим, че това не го правиме по улиците и, че затова е направена организация и го правим на пистата, а ти специалисте се тъпаниш пред канал 1 и казваш, че небило опасно, ти нормален ли си бе човек. Сега и нас ще ни погнат тук. Всичко де що му мръдне гъза с 2 пръста настрани и ше е спряно заради теб. Евала, дано поне успееш да изчукаш баре един курпволяк с таз си слава, че поне за теб да има смисъл, па нас кучета ни яли. Кво се опита да направиш само неразбрах, да кажеш на цяла България, че дрифта е незаконен и че се прави през ноща из града ли?Са остава и някой кухар кат тебе да ги покани на Витоша зимата и да им обяснява как се тренира и как е супер безопасно и глей кво става.

Сони тия и тука,четат не ги открехвай! :mhihi:
А относно младежа незнам какво се е опитал да направи,ама не му се отдаде!Сега ще почнат да ни спират за щяло и нещяло.
Как видят,че леко зимаш завоя с вратите напреде и се почва!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Като си нямате работа по тия празници поне не преебавайте и празника на другите деееба! ;)

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 30 Дек 2008, 21:23

Мале всички взехте да се правите на какви ли не.Какво ви е направил човека аз не виждам нищо лошо.Кво ще стане мале мале.Я не се излагайте ако всеки път след някакъв репортаж някой закъсваше досега наркодиларите,тия дет купуват гласове и другите вече отдавна да са в затвора.Ако си мислите че на някой му пука за тия репортажи много грешите.Обивнявате човека а той не ви е виновен.Опитал се е да покаже че това което се мисли не е вярно.
Евала на човека че гордо е застанал и е казал каквото мисли а не да бяга като мишка.

Потребител
Аватар

Мнение от MaBePuK » 30 Дек 2008, 21:41

Абе, Вико...аз не мога да си представя как може да ти е хрумнала подобна ГЛУПОСТ като тази, да раздухваш и то по медиите(БНТ не е случайна медия) какво се прави във ВТ в късните часове! Ако си мислел, че ще помогнеш с подобно нещо, жестоко си се излъгал. Не стига, че всеки полицай тук се натяга на почти всяко БМВ, а и ти сега като капак хептен ОСРА работата! :evil: :evil: :evil:
До колегата...bmwfenkat@...говориш много смело, но това е явно защото не са ти писали акт, тук във ВТ. Мен скоро ме светнаха и искам да ти кажа, че отношението не беше от най-дружелюбното, хората си се заяждаха мъжката и копче не можеш да им кажеш...

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 21:44

MaBePuK написа:
До колегата...bmwfenkat@...говориш много смело, но това е явно защото не са ти писали акт, тук във ВТ. Мен скоро ме светнаха и искам да ти кажа, че отношението не беше от най-дружелюбното, хората си се заяждаха мъжката и копче не можеш да им кажеш...

то май си е колежка :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 30 Дек 2008, 21:49

До колегата от предния пост: само да ти кажа другия път чети никовете и вложи малко ум като четеш нещо,защото явно четеш без да мислиш(сигурно и така пишеш).Не искам да те обидя ако така си мислиш.Кой ти каза че само по Търново се пиат актове я ела да видиш в София какво е и какви проверки правят че и за най-малкото ще те изядът.И да прав си не са ми писали акт защото винаги съм била изрядна и няма за какво да се закачат,а ти явно не си бил след като имаш акт.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 21:52

bmwfenkat@ написа:До колегата от предния пост: само да ти кажа другия път чети никовете и вложи малко ум като четеш нещо,защото явно четеш без да мислиш(сигурно и така пишеш).Не искам да те обидя ако така си мислиш.Кой ти каза че само по Търново се пиат актове я ела да видиш в София какво е и какви проверки правят че и за най-малкото ще те изядът.И да прав си не са ми писали акт защото винаги съм била изрядна и няма за какво да се закачат,а ти явно не си бил след като имаш акт.

ама и ти не четеш де :mhihi: да не би да имаш впредвид попредния пост :shock:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 30 Дек 2008, 21:54

малко офф за което се извинявам!
извинявай не беше за теб,но ти си пуснал мнението докато съм писала и не съм го видяла :) беше за този преди теб

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 21:55

bmwfenkat@ написа:До колегата от предния пост: само да ти кажа другия път чети никовете и вложи малко ум като четеш нещо,защото явно четеш без да мислиш(сигурно и така пишеш).Не искам да те обидя ако така си мислиш.Кой ти каза че само по Търново се пиат актове я ела да видиш в София какво е и какви проверки правят че и за най-малкото ще те изядът.И да прав си не са ми писали акт защото винаги съм била изрядна и няма за какво да се закачат,а ти явно не си бил след като имаш акт.

:clap: :clap: :clap: Колегата не е видял,че си колежка а камоли да вижда другите неща а още повече да ги разбира :mhihi:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 21:59

bmwfenkat@ написа:малко офф за което се извинявам!
извинявай не беше за теб,но ти си пуснал мнението докато съм писала и не съм го видяла :) беше за този преди теб

КОЛЕЖКЕ има 5 минути разлика между твоето и моето мнение :mhihi:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 22:01

RSxRacer написа:

Колежката искаше да го напише на MaBePuK а не на теб а просто се е объркала всеки може да се обърка!

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 22:04

vikobmw написа:
RSxRacer написа:

Колежката искаше да го напише на MaBePuK а не на теб а просто се е объркала всеки може да се обърка!

Ама ти верно просто парче ще излезеш.Да съм те споменавал тебе в разговора си с нея,че да се месиш?НЕ!Тогава недей скимтя без да те ритам!
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 22:07

RSxRacer написа:
vikobmw написа:
RSxRacer написа:

Ама ти верно просто парче ще излезеш.Да съм те споменавал тебе в разговора си с нея,че да се месиш?НЕ!Тогава недей скимтя без да те ритам!

Палячо ако искаш нещо да ми кажеш заповадаи тая вечер във Вт ще сам в Бали!Недеи да се правиш само на мъж в форума :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата