ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Яну 2009, 22:12

SKISA написа:и ,колега петер,няма нужда да се хващаш за правописа ни -това е смешно и не доказва нищо. всеки пише ,квото мисли и ако бърза е нормално да сбърка. ако тва е най-важното в случая -най-добре да се подвизаваш в некой форум на софийски университет....

Пишеш името на държавата си... прояви малко уважение и не бързай толкова... Аз също правя грешки, но никога няма да сбъркам името на държавата си :shock: За форумния герой няма да ти пиша тук, тъй като не съм любител на интрижките пък и нямам за цел да правя циркове както ти пред хората писъл съм ти на ЛС ;)
Назрял е момента друг път, ще си говорим след 14ти да видиш колко е назрял момента, ще излезнат 200-300 човека не повече ;) И да допуснем, ако падне правителството, до деня на изборите пак няма да може да се сформира ново служебно, пък после да се водят нови избори и така нататък... Пак ще дойде юни-юли ако не и по-късно и? :roll: Само, че по това време няма да има държава :!:
Посочвате Гърция като пример, но там има малка разлика никой не искаше да сваля никои, те искаха промени... макар и мърливи гърците знаят, че една подобна промяна ще се гледа с особено мнение от другите страни... Като ще изразявате обществено мнение, където се засилвате, не го правете каруцарската, къде бяхте патриоти когато спряха 2та блока на АЕЦ-а? Са ревете, ми ревете си... Къде бяхте когато се разбра, че правителството е подписало явно неблагоприятен договор за гаста с Русия? Са ще сваляте правителства, смешна работа.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Яну 2009, 22:12

Това все някога трябва да се случи. :evil: И колкото по- скоро, толкова по- добре. :twisted: Ако може с нещо от Варна да помагаме!?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Яну 2009, 22:25

Скиса, ако знаеш пък аз колко съм скачала... Размахвах един букет с черевени рози на най-големия митинг на СДС на Орлов мост 91-а... Имах рожден ден, октомври, за това беше такъв букета, да, ама вързан със синя панделка... Не е да не съм била бунтарка, в едни интересни времена преди 89-а на една бригада с още няколко човека организирахме Първата безпрецедентна седяща стачка... В елитно училище... Защото не бяхме доволни от условията и Ръковдството... За малко да излетя после от Великото Училище за това...
Ама ще ми кажеш ли, приятелю, как ще се свали правителство без да има безредици, хаос, трошене, пострадали ... Ако е мирен протеста, колкото и многоброен да е... резултатът ще е нулев. Ще се повика, посвирка, оплюва и след два-три часа на -10 ... хайде към къщи... За това не го подкрепям като цяло. Защото мисля, че нещата трябва да се случват без насилие и дестабилизации... Мислиш ли, че ако протестите не бяха стигнали толкова делеч в Гърция... щяха да постигнат нещо - гледах сега постнато от колега - много сменени министри...
Някак си мисля, че колкото и да не е цветущо положението ни сега, трябва да си избираме и сменяме управляващите по нормалния, мирен и културен начин - на избори...
Това е от мен, дано не се стигне до анархия и сблъсъци с полицията на 14-ти... В което се съмнявам всъщност, хората не са толкова гладни и подтиснати сега... А пък основните участници - учениците и студентите, както и да го погледнеш, ако учат и се развиват, имат възможности за реализация... И наистина не знаят какво е студентски сандвич, сега из Студенстки само пълни кръчми...
А младите момчета, писали по-горе... абсолютно ги разбирам, и аз минала по този път. Но тогава, просто времената бяха други, и бяхме малко по-луди, вярващи и идеалисти...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E70
Детайли за колата: 3.0d "07

Мнение от 7878 » 07 Яну 2009, 22:27

///vlado написа:много истина има :idea:

http://vbox7.com/play:9ea5b21e

:yes:
Човек се учи, докато е прост!
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Яну 2009, 23:05

Аз съм готов :mhihi:
Изображение

кажете кой е виновният, кажете само име :mhihi:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Яну 2009, 23:13

ditko1 написа:Аз съм готов :mhihi:
Изображение

кажете кой е виновният, кажете само име :mhihi:

заместник главният им редактор г-н Иван Мутавчиев - Пинко. :gay: :bang:
на Ауто билд де :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Яну 2009, 23:38

Еееееех защо трябва да скочиме само когато има някакъв проблем? В случая България и никой в нея няма вина за тая криза, вярно е, че трябваше да се свали това правителство одавна, но защо сега?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Яну 2009, 23:45

защото сега ако сега не се свали, то едва ли ще може друг път. Подиграха се със учители, земеделци, със целият народ и няма и няма оставки, докога така ще я караме ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Яну 2009, 23:53

Този протест е добра стъпка към гражданското самоосъзнаване, което в България липсва, независимо кой и с каква цел го организирва.Писна ми да живея в държава с мафиотско законодателство, където единствената идея на гласуваните закони е да събират пари от мен за да ги окрадът.Писна ми да живея във феодалния строй, в който 5% от населението дерат останалите 95%.Искам отчет от управляващите за това което се случва в България.Къде са ми парите, които те управляват под формата на данъци, такси, осигуровки и защо възлизат на 80% от заплатата ми и защо не получавам нищо реално срещу тях.Защо институциите не работят, защо не сме равни пред закона, защо нямаме пазарна икономика , а монополи и картелни споразумения.Не ми харесва това престъпно управление и смятам, че в една демократична държава най-нормалното нещо е да изляза и да им потърся сметка лично.Идеята да излизам един път на четири години да гласувам, а през останалото време да търпя да и преглъщам е много хубава, но за управляващите , а не за мен.Всеки има право да потърси сметка на тези, които го управляват по всяко време и аз мисля да се възползвам от това си право.Дали нещо ще стане или ще се промени зависи само от нас.И както казва един графит"Ако изборите променяха нещо, щяха да се забранят със закон" :mhihi:

Аватар

Мнение от sonny » 07 Яну 2009, 23:58

ditko1 написа:защото сега ако сега не се свали, то едва ли ще може друг път. Подиграха се със учители, земеделци, със целият народ и няма и няма оставки, докога така ще я караме ?

Хора, подигравката е от 2001г, когато така наречения ни цар, стана премиер, сдаде царското си звание, за да стане премиер, направи коалция с тия дето са ебали баба му и дядо му 500 години и с тези дето убиха баща му и го изгониха от страната му, неговата собствена страна, която след смъртта на баща му, тоест, след убийството на баща му, трябваше да управлява с регенти, а комунистите му го взеха, изтече му мандата пред очите ни, без да кажем гък, сега пък комунистите са в коалиция с царя и с турците, и вие ше ми кажете , че сега трябвало, алоооооо, що треа да останете без ток, без вода, без топлина или нещо друго, за да тръгнете да сваляте правителството, е няма кво да си кривя душата, в тоз случай правителството вина няма, има вина кобурга, че спря аеца, макар, че и с аеца, пак нямаше да стане, ей сега даваха хората давали по 15-20000лв за газификация, са треа да дават по още 5000лв за да купуват ефектвни топлообменници на ток, така че си е кур, ама от руснаците, не от наще. Ама май треа стане като 97г, да нема пари за тоалетна хартия, за да се случи нещо. Защо не се вдигнахме декември, когато най-нагло си гласуваха коледните премии, що не се вдигнахме в момента в който загубихме 220млн.лв, защо не се вдигнахме когато бензина стана 2.50 и държавата не се намеси, защо не се вдигнахме когато правеха глупост след глупост? Щото сме овце. Ако знаех начина да вдигна хората на бунт, щях да го правя всеки месец. Ама немам пари да го направя, немам пари да платя на 500 човека гладни студенти и да ги изправя пна жълтите павета и останалите Българи да станат като овце, просто немам, а този който има, няма далавера сега да има преврат или просто някой има повече. Затова нищо нма да стане, ако знам, че ще стане нещо и ще е положително, вярвай ми, че при температура -20 ще изляза с дете на ръце, но просто няма да се случи, а и реално тоз проблем нее основателен, това е като ония тъпаци унгарците по-миналата година, като излезнаха да протестират и да свалят правителството щото нямало сняг, сегашната пародия е същата чикиджийница.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Яну 2009, 0:04

тя българията,за да е ефективна,трябва да се събори и да се построи наново..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Яну 2009, 0:18

sonny написа:
ditko1 написа:защото сега ако сега не се свали, то едва ли ще може друг път. Подиграха се със учители, земеделци, със целият народ и няма и няма оставки, докога така ще я караме ?

Хора, подигравката е от 2001г, когато така наречения ни цар, стана премиер, сдаде царското си звание, за да стане премиер, направи коалция с тия дето са ебали баба му и дядо му 500 години и с тези дето убиха баща му и го изгониха от страната му, неговата собствена страна, която след смъртта на баща му, тоест, след убийството на баща му, трябваше да управлява с регенти, а комунистите му го взеха, изтече му мандата пред очите ни, без да кажем гък, сега пък комунистите са в коалиция с царя и с турците, и вие ше ми кажете , че сега трябвало.....

не че защитавам Симеон ама малко грешки имаш тука баце

1-во Симеон е внук на Фердинант, който е австроунгарец съответно не са ебали баба му и дядо му преди 500 години както са правели с нашите

2-ро Борис е убит от агенти на Хитлер защото от и през България са бягали много евреи ( тва по последни данни от документален филм. Никой не може да каже 100% кой го е убил или как е умрял човечеца)

3-то за разлика от почти всички в тая страна политици Симеон от както се е родил е учен да бъде политик и държавник и всъщност е много добър такъв просто около него се намазаха много некадърници и боклуци и пак само с добрите намерения си остана

в заключение ще кажа че по-добре късно отколкото никога и аз лично за мен си отивам да стачкувам не щот нямам парно, а защото като цяло нещата са много зле и бих протестирал всеки ден докато не започне да има държавност и законност! ако не могат да го направят да се махнат аз ще го направя или ти или Скиса или Дзвер даже ако искате все по-добре ще е ! :idea:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар

Мнение от sonny » 08 Яну 2009, 0:34

и аз мисля да ида, но трябваше да стане преди 3 години, треаше а стане преди 7 години, треаше а стане още 92г, инак за симеон, може и да бъркам някъде, не се ровя всеки ден да гледам къде и кво, пиша по данни, които са ми казани от по-умни от мен хора, незанм кво е излезнало скоро, но се говореше преди, че е от комунистите и е логично, хитлер го еби, кога е умрел борис, хитлер е западал, боли го за някой си, но комунистите тепърва са налазвали, прав си, че е внук на фердинант, ама бабата си е бабаа, нема значение от къде е :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 08 Яну 2009, 7:21

ineedmoney написа:...Симеон от както се е родил е учен да бъде политик и държавник и всъщност е много добър такъв...

:mhihi: :mhihi: А в Дядо Мраз вЕрваш ли?

Симончо е чучело, домъкнаха го като чувал с картофи в подходящия момент и заблудените го избраха. За качествата на неговите избиратели е показателно, че на изборите 2001-ва двете менте-НДСВ събраха общо 6%. Просто бунаците не бяха разбрали за какво гласуват.

Секс-кобурга освен това е много тъп. Затова избягва да дава интервюта--трудно му е да съставя изречения, даже и когато въпросите са лесни.

Човечето цар никога не е работило нещо сериозно, нито пък е имало собствен бизнес. Цял живот е живяло от заграбеното от България. Сигурно знаеш, че Фердинанд е напуснал страната с влак, натоварен с ценности. Композицията е била толкова тежка, че са я теглили два локомотива.
Симеончо обаче го закъса с парите на стари години, и продаде ордените на дядо си и баща си на търг (говори се, заради дългове от комар). Това стана около половин година преди да се върне--явно кукловодите не му бяха казали, че ще го връщат да става цар. :mhihi:

Не го надценявай. На изборите 1997-ма подкрепи Доган. ДПС беше направило някаква измислена коалиция и Симеончо грееше от техните плакати. Тоя е клефук от отдвна.

За останалото, което си написал, съм съгласен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Яну 2009, 8:26

О майка, колко мъка има по тоя свят майкааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
sonny не се занмавай брат, сега е момента, момента за какво? Кой ще дойде след БСП??? ГЕРБ на чело с ББ, които ще ги оправи... Толкова е очевадна кампания на ГЕРБ това, че не е истина, гласувайте си за бойко той е човека ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата