За любовта и ако тя си отиде дали е била истинска ?
Модератор: Общи модератори
Slavi_m написа:Май трябва един отделен форум 'Женски глупости.бг' ...
Виждам и не вярвам на ушите си!
Ъъъ то май отделен форум си има - http://forum.bg-mamma.com

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
И аз получих ЛС
От цялото писание си личи, че или си имал несподелена любов, или си бил предаден или просто....се е наложило да се разделите....Никой от нас не е съдник тука а казва кой какъв е, защо е и т.н Всеки трябва да си изживее живота така, както сам си го направи без да живее по някакви правила, да го изживее така, че да не съжалява след това било то хубаво...лошо...трябва да приемеме всичко, което животът ни поднася.
Явно сега ще използвам темата ти за отдушник, но именно това се случи през изминалата седмица. Не пряко върху мен, но върху двама мои много близки хора - именно това - познаването на истинската любов. Така се случи, че решиха да се разделят....раздяла, която беше породена в момент на афект, в момент на НЕтрезвено мислене....в грешния момент един вид. Когато се случи именно това РАЗДЯЛАТА, тези двама души.....точно ТОГАВА разбраха колко много се обичат....а до сега даже и не бях предполагала, че съществува такава връзка м/у двама души.....как в името на това те ОТНОВО да са ЗАЕДНО са готови да приемат всичко, да се изправят пред проблемите заедно, как точно тогава разбраха, че просто не могат да живеят един без друг и една такава раздяла би била ГРЕШКА.
Може би хората трябва да правят такива грешки, за да разберат, че......абе както се пише в приказките "един за друг".
Не знам, но това ме накара да се замисля, че явно при някои хора се получава тази силна връзка, тази наеобходимост те да са заедно и въпреки изминатите години заедно, те все още да са интересни един на друг / по повод "интересите" засегнати на по предните страници/.
Аз не съм изпитала такова нещо, може би защото още не ми е времето...или просто ще трябва да чакам принца на белия кон
Влюбването - има два типа: Първият е, че "влюбването" е свързано със секса и сексуалните изживявания. Вторият е свързан с трайността на "влюбването". Меденият месец не е вечен, нали?! Не значи, че представаме да обичаме човека, просто явно момента на екстаз, характеризиращ влюбването, неизменно е преминал.
А пък може това да е пътят към преоткриването както на самите себе си, така и на човека до нас. Тогава единия от двамата го обзема това чувство на страх, което го кара да се одръптне....което в повечето случаи довежда до край на една връзка. Може би от твърде бързо и не дотам домислено решение. Защото единият от двамата се променя по някакъв начин, усеща това чувство на ангажимент..и се плаши....това всъщност е по-проявимо при мъжете.
Характерите - винаги съм си мислила, че двама души колкото са по-различни, толкова по-динамична ще им бъде връзката. Един вид ще се допълват по този начин. Е , че има и такива, които са толкова различени....дето даже не могат да се понасят, че....това е частен случай.
Дали можеш да намериш човекът, без когото да не можеш да живееш? Естествено, че можеш.
Само че тук идва трудността - дали точно този човек заслужава цялото ти внимание, дали ще заслужава жертвите, които ще направиш за него, дали ще си заслужава да му се отдадеш, да му се довериш....и все още такива....локумиии....едни дългии....и може би отговорът се крие там, че най-най-най първо трябва да минеш през доста незгоди, за да се научиш да преценяваш хората правилно и да видиш кое е правилно да направиш. А да не се впуснеш....и след това само да страдаш.
Всеки един може да бъде щастлив, стига да го иска, но щастието...нали знаете...че няма да падне от небето....а сами трябва да си се бориме за него.
И подобаващия завършек е:
And they live happily ever after

От цялото писание си личи, че или си имал несподелена любов, или си бил предаден или просто....се е наложило да се разделите....Никой от нас не е съдник тука а казва кой какъв е, защо е и т.н Всеки трябва да си изживее живота така, както сам си го направи без да живее по някакви правила, да го изживее така, че да не съжалява след това било то хубаво...лошо...трябва да приемеме всичко, което животът ни поднася.
Явно сега ще използвам темата ти за отдушник, но именно това се случи през изминалата седмица. Не пряко върху мен, но върху двама мои много близки хора - именно това - познаването на истинската любов. Така се случи, че решиха да се разделят....раздяла, която беше породена в момент на афект, в момент на НЕтрезвено мислене....в грешния момент един вид. Когато се случи именно това РАЗДЯЛАТА, тези двама души.....точно ТОГАВА разбраха колко много се обичат....а до сега даже и не бях предполагала, че съществува такава връзка м/у двама души.....как в името на това те ОТНОВО да са ЗАЕДНО са готови да приемат всичко, да се изправят пред проблемите заедно, как точно тогава разбраха, че просто не могат да живеят един без друг и една такава раздяла би била ГРЕШКА.
Може би хората трябва да правят такива грешки, за да разберат, че......абе както се пише в приказките "един за друг".
Не знам, но това ме накара да се замисля, че явно при някои хора се получава тази силна връзка, тази наеобходимост те да са заедно и въпреки изминатите години заедно, те все още да са интересни един на друг / по повод "интересите" засегнати на по предните страници/.
Аз не съм изпитала такова нещо, може би защото още не ми е времето...или просто ще трябва да чакам принца на белия кон

Влюбването - има два типа: Първият е, че "влюбването" е свързано със секса и сексуалните изживявания. Вторият е свързан с трайността на "влюбването". Меденият месец не е вечен, нали?! Не значи, че представаме да обичаме човека, просто явно момента на екстаз, характеризиращ влюбването, неизменно е преминал.
А пък може това да е пътят към преоткриването както на самите себе си, така и на човека до нас. Тогава единия от двамата го обзема това чувство на страх, което го кара да се одръптне....което в повечето случаи довежда до край на една връзка. Може би от твърде бързо и не дотам домислено решение. Защото единият от двамата се променя по някакъв начин, усеща това чувство на ангажимент..и се плаши....това всъщност е по-проявимо при мъжете.
Характерите - винаги съм си мислила, че двама души колкото са по-различни, толкова по-динамична ще им бъде връзката. Един вид ще се допълват по този начин. Е , че има и такива, които са толкова различени....дето даже не могат да се понасят, че....това е частен случай.
Дали можеш да намериш човекът, без когото да не можеш да живееш? Естествено, че можеш.
Само че тук идва трудността - дали точно този човек заслужава цялото ти внимание, дали ще заслужава жертвите, които ще направиш за него, дали ще си заслужава да му се отдадеш, да му се довериш....и все още такива....локумиии....едни дългии....и може би отговорът се крие там, че най-най-най първо трябва да минеш през доста незгоди, за да се научиш да преценяваш хората правилно и да видиш кое е правилно да направиш. А да не се впуснеш....и след това само да страдаш.
Всеки един може да бъде щастлив, стига да го иска, но щастието...нали знаете...че няма да падне от небето....а сами трябва да си се бориме за него.
И подобаващия завършек е:
And they live happily ever after

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
aygofan написа:((:BuKcu:)) написа:И подобаващия завършек е:
And they live happily ever after![]()
Не бях чел толкова от университета....![]()
п.с.Изречението написано на английски БИ следвало все пак да е граматически издържано - в момента не е..![]()
Поправиме, ако обичаш

((:BuKcu:)) написа:Аз имам FCE и държах TOEFL два пъти и накрая кандидатствах с тоефл-а и само си приложих fce.....да ми седи нещо като achievement![]()
Срам...

p.s.Поправям те:
At the end of the story, they were living happily ever after.
Не си ли наясно със "Subject and Verb Agreement"?
Аз дори не съм държал TOEFL....
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Ще ме прощавате че ви се намесвам ама.....
Това, което е написала колежката си е баш така само дето е изпуснала едно "d" на глагола "live"....
А това дето си го написал ти е преразказ свободен стил на това, което тя е казала...Прочети една приказка на английски- има много в нета и ще видиш, че това което си казал, може и да има някаква граматическа стойност, но не е израза, който тя е искала и много точно е използвала....
Нищо лично към никой....ама като ще си правим дребни забележки, поне да са на място
((:BuKcu:)) написа:И подобаващия завършек е:
And they live happily ever after![]()
Това, което е написала колежката си е баш така само дето е изпуснала едно "d" на глагола "live"....
aygofan написа: p.s.Поправям те:
At the end of the story, they were living happily ever after.
А това дето си го написал ти е преразказ свободен стил на това, което тя е казала...Прочети една приказка на английски- има много в нета и ще видиш, че това което си казал, може и да има някаква граматическа стойност, но не е израза, който тя е искала и много точно е използвала....
Нищо лично към никой....ама като ще си правим дребни забележки, поне да са на място

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
((:BuKcu:)) написа:И аз получих ЛС![]()
Същото!
За любовта и ако тя си отиде дали е била истинска ?

За любовта не трябва да се говори, а трябва да се показва/доказва!
Не ми се пишат някакви фермани, това е най-общото което мисля по въпроса.
Не чакам "нещо", да си тръгва и да се чудя дали е истинско или не, защото всеки път, когато съм обичала някой
малко или много е било истинско, щом се е случило и съм го усетила...

Дори в момента всичко е нереално истинско!!!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

хехе... колко сте изписали .... ум да ти зайде...
любовта идва и си отива. винаги. остава уважението.
за да уважаваш някого (както беше вече написано) трябва да уважаваш себе си.
за да уважаваш себе си трябва да знаеш да взимаш. от този които обичаш, от тези около тебе, от тези които си обичал преди...
любовта е самодостатъчна когато е любов а не сметка.
любовта идва и си отива. винаги. остава уважението.
за да уважаваш някого (както беше вече написано) трябва да уважаваш себе си.
за да уважаваш себе си трябва да знаеш да взимаш. от този които обичаш, от тези около тебе, от тези които си обичал преди...
любовта е самодостатъчна когато е любов а не сметка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Според мен любовта не съществува и затова винаги повтарям тези думи:
Не казвай обичам те, като не е така ,нека бъдем реалисти.
В този живот никой никого не обича.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
sladkotobeb4e написа:Според мен любовта не съществува и затова винаги повтарям тези думи:

Ще се влюбиш и ти, искрено ти го пожелавам. Няма по-хубаво нещо от това...
Apassionata написа:sladkotobeb4e написа:Според мен любовта не съществува и затова винаги повтарям тези думи:
![]()
![]()
Честно, не знам какъв човек трябва да си, за да мислиш така... Тъжно...
![]()
А какво е това сърце в подписът ти тогава? Ах, дааа, просто функционира, жива си... Повярвай, истински жив се чувстваш точно когато си влюбен и обичаш!

Към Бебчето: Не се отчайвай така...явно има защо да си настроена така, ама това няма да те накара да се чувстваш щастлива....
Човек е щастлив и добър само когато носи любовта в сърцето си.....през останалото време просто съществува...

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Мишел написа:Apassionata написа:sladkotobeb4e написа:Според мен любовта не съществува и затова винаги повтарям тези думи:
![]()
![]()
Честно, не знам какъв човек трябва да си, за да мислиш така... Тъжно...
![]()
А какво е това сърце в подписът ти тогава? Ах, дааа, просто функционира, жива си... Повярвай, истински жив се чувстваш точно когато си влюбен и обичаш!
![]()
Към Бебчето: Не се отчайвай така...явно има защо да си настроена така, ама това няма да те накара да се чувстваш щастлива....
Човек е щастлив и добър само когато носи любовта в сърцето си.....през останалото време просто съществува...
Сърце в подписът ми е това , че човек съществува .
А за любовта тя не съществува на 1000% съм убедена в думите си . Да може да има нещо , когато двама човека са заедно но то не е любов , а привързаност или най-точното навик . Любовта не е нищо друго, освен изобретение на поетите, изобретение на религиите, за да манипулират слабото човешко съзнание, за да имат контрол над хората, за да ги накарат да вярват. Тя не е реална, и ето защо няма човек, който би могъл да открие любовта, дори когато я търси.
Аз не съм се отчаяла , напротив реалист съм.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
sladkotobeb4e написа:Сърце в подписът ми е това , че човек съществува .
А за любовта тя не съществува на 1000% съм убедена в думите си . Да може да има нещо , когато двама човека са заедно но то не е любов , а привързаност или най-точното навик .
Аз не съм се отчаяла , напротив реалист съм.
Гледната ти точка е на циник, ако трябва да сме точни. И типично за циниците смяташ, че си научила всичко за хората и всичко ти е ясно. Само дето се заблуждаваш. Любов има и може би някой ден ще се убедиш лично в това.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Има си причини, когато младо момиче мисли така... Може би няма или не вижда любов около себе си, в най-близкото си обкръжение, родители, приятели, приятелки... може би мисли, че твърде много неща в отношенията са "материални", така звучаща... не изглежда и да е разочарована, да е преживяла някаква драма, вследствие на която да не вярва вече в Любовта...Има време, ще я срещне, но стакава нагласа...
Каменно сърце... Жалко за момчетата, която ще се влюбват в нея...