ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,
Модератор: Общи модератори
DroW написа:GVT написа:Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!
![]()
По новините го развяваха вече като расист нацист и незнам си какви смехотворни неща му лепнаха вече на тоя човек при положение че тои в собствената си партия има лидери в някои раиони цигани и турци. Очевадно е че не е расист за да ги одобрява. То тука кво стана в тая държава като споменеш думата циганин и ако не си мургав значи според хората или според куците ни журналисти по скоро си расист.
Много е важно как ще ти монтират записа.Като в тия предаванията на живо уж(БИГ БРАДЪР,И ТН.)могат да те изкарат наи-добрия,и съответно наи-лошия,така че какво точно е казал и в какъв смисъл го е казал си знае само той.

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Ей,хора,вие чухте ли го какво каза точно???Каза,че един милион и седемстотин хиляди небългари--цигани и турци--и два и половина милиона пенсионери НЯМА да гласуват за ГЕРБ,че те ще гласуват против Герб!А сега някой да ми каже,че е излъгал! А дали ние го харесваме или не-няма никакво значение.Важното е ,че е казал истината и тя няма нищо общо с това,в което го обвиняват медиите и за което реват от НС и мангасарите и комунистите.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
Слушах цялата реч и човека си говори истината от - до ! Това че на гъзолизците в парламента не им харесва и им стана криво, на мен лично АДСКИ ми допада ! Особено като им гледах изказванията по телевизията. С какво лице излизат там да ми казват, че това било расистко и че само един не-политик можел да говори така ??? Един политик трябва да казва истината и да работи за страната си.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
И аз те подкрепям,Б.Б поне си е директен,а не като този лицемер Станишев,където лъже народа,че сме се оправили и всичко е ок,а в същото време ония от Брюксел му пилят на главата,че политиката която води е некадърна.alexand написа:Слушах цялата реч и човека си говори истината от - до ! Това че на гъзолизците в парламента не им харесва и им стана криво, на мен лично АДСКИ ми допада ! Особено като им гледах изказванията по телевизията. С какво лице излизат там да ми казват, че това било расистко и че само един не-политик можел да говори така ??? Един политик трябва да казва истината и да работи за страната си.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
*Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.
* Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.
*На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.
Прав си е за всичко човека
* Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.
*На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.

Прав си е за всичко човека

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
alexand написа:Един политик трябва да казва истината и да работи за страната си.
За второто съм съгласен... Колкото до истината... нали знаеш, че има две неща, за които човек не бива да знае как се правят - политиката и кренвиршите. Политиката е до голяма степен умение да направиш нещо добро за страната си въпреки невежеството на жителите и. За съжаление, такива хора аз поне не знам в днешна България. Българските политици умеят да правят добри неща за себе си.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Пичове, не залитайте толкова по този Бойко. Бойко е един популист. Помните ли как дойде на власт Царя, и какво стана после? Не ви ли приличат нещата на тогавашните? Не са ли царят и Бойко продукт на един и същ човек? Не е ли стратегията - народен месия
неформален лидер на движение/партия
големи надежди
крах за България - вече позната?
Замислете се малко - откъде идва Бойко, какъв е бил, какъв е сега, и КОЙ го е направил такъв! Въпросът КОЙ е много важен, защото като си отговорите на него, ще разберете, че Бойко всъщност е продължение на властта на едни и същи хора, които управляват България от падането на Костов насам, вече 8 години, и нищо добро не донесоха! А това са върхушката на бившите ДС генерали, които доведоха и царя на власт. Царят, който знае 100 думи на български, който нищо не разбира от политика, който се оказа просто един измамник, както и цялото му семейство. Царят, на който му бяха обещани реституираните му дворци и гори, заради които той просто трябваше да е марионетка и да лъже хората.
Сега погледнете миналото на Б.Б.:
-охранител на Т.Живков.. Така ли се става охранител на Т.Живков?
-основател на охранителна фирма „Ипон“, чиито лиценз е отнет при идването на Костов на власт, заедно с лицензите на доста други фирми, занимаващи се с „охрана и рекет“. Така ли в началото на 90-те се правеше охранителна фирма?
-охранител на царя. Дали е любопитно стечение на обстоятелствата, че първият охранител на царя, преди да го замести Бойко, се самоубива с 2 куршума? Дали Бойко освен охрана, не е вършел и други неща, като може би контрол?
-Бойко става Генерал. Как се става генерал в България, и защо?
-всички разбират, че царят лъже, и че освен земите и дворците му, нищо друго не го интересува, а България се разграбва от други хора. Тогава Бойко основава партия, по образеца на НДСВ - една известна личност на върха, и надолу хора, които никой никога не ги е чувал.
Единствената разлика м/у Б.Б. и царя е, че единият знае български, и се възползва много добре от това (говори това, което българите искат да чуят), а другият, със скромният си запас от 100 думи, беше царят на мълчанието, и отговаряше с многозначителното „когато му дойде времето“, или „нека мислим позитивно“...

Замислете се малко - откъде идва Бойко, какъв е бил, какъв е сега, и КОЙ го е направил такъв! Въпросът КОЙ е много важен, защото като си отговорите на него, ще разберете, че Бойко всъщност е продължение на властта на едни и същи хора, които управляват България от падането на Костов насам, вече 8 години, и нищо добро не донесоха! А това са върхушката на бившите ДС генерали, които доведоха и царя на власт. Царят, който знае 100 думи на български, който нищо не разбира от политика, който се оказа просто един измамник, както и цялото му семейство. Царят, на който му бяха обещани реституираните му дворци и гори, заради които той просто трябваше да е марионетка и да лъже хората.
Сега погледнете миналото на Б.Б.:
-охранител на Т.Живков.. Така ли се става охранител на Т.Живков?
-основател на охранителна фирма „Ипон“, чиито лиценз е отнет при идването на Костов на власт, заедно с лицензите на доста други фирми, занимаващи се с „охрана и рекет“. Така ли в началото на 90-те се правеше охранителна фирма?
-охранител на царя. Дали е любопитно стечение на обстоятелствата, че първият охранител на царя, преди да го замести Бойко, се самоубива с 2 куршума? Дали Бойко освен охрана, не е вършел и други неща, като може би контрол?
-Бойко става Генерал. Как се става генерал в България, и защо?
-всички разбират, че царят лъже, и че освен земите и дворците му, нищо друго не го интересува, а България се разграбва от други хора. Тогава Бойко основава партия, по образеца на НДСВ - една известна личност на върха, и надолу хора, които никой никога не ги е чувал.
Единствената разлика м/у Б.Б. и царя е, че единият знае български, и се възползва много добре от това (говори това, което българите искат да чуят), а другият, със скромният си запас от 100 думи, беше царят на мълчанието, и отговаряше с многозначителното „когато му дойде времето“, или „нека мислим позитивно“...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
не си много прав... Бойко е доста оправен и успява да се справя със ситуации в които предшествениците му не са успяли с години... ако дойде на власт съм сигурен че поне ще успява да усвоява парите от ЕС... днес четох че България е успяла да усвои 0.3% от предвидените за нея европари... баси срамъ

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Е с какво се оправя - не знам... Ти като си от Плевен, идвал ли си в София? А ходил ли си във Варна? Вярно, че Варна е 3 пъти по-малък град от София, но.. е много по-подреден, по-чист, по-красив град от София. В София е една анархия, кал и мръсотия. Двата важни въпроса - за боклука и за околовръстното - се решиха (и то частично, даже проблема с боклука тепърва предстои, но тогава Бойко ще е премиер) благодарение на сътрудничеството на Бойко и Сергейко. Двамата, дето разиграват театър по медиите, уж се мразят, а току виж след изборите, в „името на България“ намерят общ език отново 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
///Vasko написа:aygofan написа:Аз нема да гласувам....Нека ДПС да си управляват..![]()
![]()
+1
Вие нормални ли сте бе?