Миете ли колата си...?
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
hemicharger написа:Шът бе, нали 4 години си я ми в банката без пари, кво се оплакваш саtitto написа:...и не знам вече къде да я мия...!??[/color]
Не ме пускат вече, че съм гледал много влюбено към трезора кат пристъпя Събота или Неделя да мия....!

Придържай се към темата, киртак!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Напоследък я мия с гъбата(вчера за последно),бая време отнема ама мен си ме кефи
Когато ме мързи,задължително я мия безконтактно!

Когато ме мързи,задължително я мия безконтактно!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
ами , често я мия може би през седмица на 10-тина 12 дена я мия
мил съм я пред нас ( имам къща ) но все пак автомивката е друго нещо (за външно говоря )
ходил съм на Бургаското ОМВ там на авотмивката с монетки си я мия чистя с прахосмукачка и т.н.
ходил съм и на нормална автомивка където други хора ми я мият и чистят ( външно съм доволен вътрешно не )
много претакват работата с вътрешното
затова разклонителчето и прахосмукачката верно е че лятото докато я изсмуча вътре отслабвам с 15 кила че много жега ама поне си я чистя така както искам , а не като изляза от автомивката и съм олекнал с 11-12 лв да бръкна в кората на врата доло в джоба до шофьоркста седалка и да сабера мрасотията която е останала щото никой не е бръкнал там с един парцал ...
мил съм я пред нас ( имам къща ) но все пак автомивката е друго нещо (за външно говоря )
ходил съм на Бургаското ОМВ там на авотмивката с монетки си я мия чистя с прахосмукачка и т.н.
ходил съм и на нормална автомивка където други хора ми я мият и чистят ( външно съм доволен вътрешно не )
много претакват работата с вътрешното
затова разклонителчето и прахосмукачката верно е че лятото докато я изсмуча вътре отслабвам с 15 кила че много жега ама поне си я чистя така както искам , а не като изляза от автомивката и съм олекнал с 11-12 лв да бръкна в кората на врата доло в джоба до шофьоркста седалка и да сабера мрасотията която е останала щото никой не е бръкнал там с един парцал ...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Красимир! написа:Безконтактно я мием..
И ние така, дажи си имаме водоструйка или както там се казва машината и пред един офис, опъвай маркуча, бири, мири... там пейзажа е достатъчно ... кален, мръсен и ... прочие, че да се притесняваме, че ще разакаляме ние... Пък и тези водоструйки мият с толкова малко вода, така финно разпръскват, че почти няма кой знае какви локви... Два пъти в седмицата се мие задължително. Ако времето позволява. А вчера даже почти в дъжда я мих, не мога да я гледам мръсна мойта...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Последно я мих преди 3-4 седмици, и винаги често съм я карала на автомивката до сега, но тогава една неблагоразумна тиква заспала вместо да заобиколи една локва на кръстовището и да се разминем благополучно, реши да мине баш през нея и ме освини зверски от нема нищо... та сега чак на пролет! Пред блока с 2 кофи водъ и 8 шишета от швепс и веро...ръгай чушки в бобъъъ

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci