РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
айде Мила родино
ти си земен рай.........ОТБОЙ
- 5.30 тръбата-форма за физарядка по потняк
-7ч приемам строя

- 5.30 тръбата-форма за физарядка по потняк
-7ч приемам строя

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
баси как си помните поделенията бе!
аз помна само ротата-22ра!
сичко друго ми е вятър и мъгла....!!!
бех си напраил списък с гадни КОта и ЗКВта като излезем да ги намера и пребия ,ма май съм им простил вече....!!!един подъл ротен-див,гаден педал го видех скоро ,ма такъв охлюв ми се виде ,че ми се досвиде и плюнката да го наплюя.....
бех си напраил списък с гадни КОта и ЗКВта като излезем да ги намера и пребия ,ма май съм им простил вече....!!!един подъл ротен-див,гаден педал го видех скоро ,ма такъв охлюв ми се виде ,че ми се досвиде и плюнката да го наплюя.....
Последна промяна SKISA на 10 Фев 2009, 0:01, променена общо 1 път
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
под 22800 - Тихина (едно много сектретно поделение с нинджи вътре дет никои не го знае)
26 август 2006- 26юни 2007

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
под 22800 - Тихина (едно много сектретно поделение с нинджи вътре дет никои не го знае)

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dieselboy написа:Аз съм с две ръце ЗА казармата!Жалко че я махнаха според мен.Виждаме най-младото поколение(до 21-2) за каква деградация става въпрос при повечето младежи!Тотална демотивация за каквото и да е и пълна липса на морал и ценностна система!Не че и при нас не е имало такива,но все си мисля че в бг така не е било никога преди!Служил съм през 2000/2001(септемвриец) новобрански център-Враца,след това 9 месеца -Суходол-поделението срещу кв.Овча Купел и накрая 2 седмици до ДЖАКО ме пратиха майна си райна в СМОЛЯН!!!!![]()
Иначе през по голямата ми служба в Софето бях ДСВ(Домакинско Снабдителен Взвод),демек имах лека връзка и изкарах доста прилична и безпроблемна служба!Имам 45 наряда КПП + 24 караула и 40-ина дневалевн-това е!!И кой каза....
И батко е бил с теб във Враца на служба. Пристигнах на 31.09.2000г. и после бях на 4-ти км. до 31.09.2001г.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не тръгват ли и митичните основатели на ТИМ оттам някъде далеч в миналото?LuBo1 написа:под 22800 - Тихина (едно много сектретно поделение с нинджи вътре дет никои не го знае)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ми то и аз нема да ги помна след 10-15г.SKISA написа:баси как си помните поделенията бе!

ееех хубави времена беха мамка му

Zubcho написа:dieselboy написа:Аз съм с две ръце ЗА казармата!Жалко че я махнаха според мен.Виждаме най-младото поколение(до 21-2) за каква деградация става въпрос при повечето младежи!Тотална демотивация за каквото и да е и пълна липса на морал и ценностна система!Не че и при нас не е имало такива,но все си мисля че в бг така не е било никога преди!Служил съм през 2000/2001(септемвриец) новобрански център-Враца,след това 9 месеца -Суходол-поделението срещу кв.Овча Купел и накрая 2 седмици до ДЖАКО ме пратиха майна си райна в СМОЛЯН!!!!![]()
Иначе през по голямата ми служба в Софето бях ДСВ(Домакинско Снабдителен Взвод),демек имах лека връзка и изкарах доста прилична и безпроблемна служба!Имам 45 наряда КПП + 24 караула и 40-ина дневалевн-това е!!И кой каза....
И батко е бил с теб във Враца на служба. Пристигнах на 31.09.2000г. и после бях на 4-ти км. до 31.09.2001г.
Знаех си,че те познавам-ти беше 4-та рота май а ние бяхме 2-ра

влязох на 25.09.2000 във Враца до ноември и после В Суходол свързочния полк до 25.09.2001
рюндук-ниша в станцията с врата за слагане на разни неща
панцер-четириграм с дръжка от врата за отваряне на рюндука
ярус-макара със стоманено въже ,която опъва телескопичната антена на Р409
земно-алуминиев спираловиден кол който се навива в почвата,пикае се върху него и служи за заземяване на станцията
гъбина-огромна тежка дреха от овча кожа с огромна яка и топли уникално,като я свалиш след караул ,имаш чувството,че си гол
фонокарта-служи за пускане на поздрави по радио "веселина" работата на дневалния е да се обажда за поздравите,след като е донесъл Пещерска и Степчета

ДХБ-дежурен по хранителен блок-сержант на кадрова служба и си пие с нас,обикновенно осигурява мезето,защото е партия с артелчика и т.н.
dieselboy написа:Аз съм с две ръце ЗА казармата!Жалко че я махнаха според мен.Виждаме най-младото поколение(до 21-2) за каква деградация става въпрос при повечето младежи!Тотална демотивация за каквото и да е и пълна липса на морал и ценностна система!Не че и при нас не е имало такива,но все си мисля че в бг така не е било никога преди!Служил съм през 2000/2001(септемвриец) новобрански център-Враца,след това 9 месеца -Суходол-поделението срещу кв.Овча Купел и накрая 2 седмици до ДЖАКО ме пратиха майна си райна в СМОЛЯН!!!!![]()
А па с тебе сме заедно през цялото време....помниш ли кога слагахте ножа на Зил-а 130 и после се возихме в каросерията да не буксува

И там имаше една дупка ...ви взеха здравето с нея

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Ехааа яка тема много спомени и усмивки ми върна
Айде и аз да се запиша :
05.01.2004 УБ"Христо Ботев" 14460 Гр. Плевен
3-ти Батальон 3-та рота 3-ти взод - Гвардейски
и така до 20.02.2004
от 21.02.2004(благодарение на определени "приятели"
) Под. 22750 Гр. Самоков - Смесена батарея Противотанков взод (Артилерия)
Иначе 1000 спомени от Плевен б*х то студ и 1 месец само 'набиване' даже автомат не бях виждал благодарение на лейтенантите от Сф(показваха ни какво ни чака-набиване и висене пред президентството
)
Иначе после в Самоков 90 наряда - "Здравей наряд през ден наряд"
И разбира се последният месец като няма отпуск - само лежане по цял ден и гонкане на киртаците!

Айде и аз да се запиша :
05.01.2004 УБ"Христо Ботев" 14460 Гр. Плевен

от 21.02.2004(благодарение на определени "приятели"

Иначе 1000 спомени от Плевен б*х то студ и 1 месец само 'набиване' даже автомат не бях виждал благодарение на лейтенантите от Сф(показваха ни какво ни чака-набиване и висене пред президентството

Иначе после в Самоков 90 наряда - "Здравей наряд през ден наряд"
И разбира се последният месец като няма отпуск - само лежане по цял ден и гонкане на киртаците!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
04.01.2005 - 04.09.2005
- 52090 - Д. Митрополия, 1-ва рота.
- ХХХХХ - Петте могили, релейчик - всяка сутрин в 6:25 се даваше рапорт за изминалата нощ в Божурище. Веднъж се успах, закъснях и... после изкарах 7 наряда през ден.
- 26660 - 4-ти километър, ОХР.
Там, дето свършва Устава, започва ВВС.
Гълъб - пощальон на поделението. Обикновеенно през деня се разкарва из града и върши нечии поръчки.
- 52090 - Д. Митрополия, 1-ва рота.
- ХХХХХ - Петте могили, релейчик - всяка сутрин в 6:25 се даваше рапорт за изминалата нощ в Божурище. Веднъж се успах, закъснях и... после изкарах 7 наряда през ден.
- 26660 - 4-ти километър, ОХР.
Там, дето свършва Устава, започва ВВС.
Гълъб - пощальон на поделението. Обикновеенно през деня се разкарва из града и върши нечии поръчки.

28.03.2005 - Плевен 14460 пети батальон втора рота първи взвод
и така там до клетвата ми се еба майката...бях кашик...беше прекрасно когато имеше време за цигарка...след клетвата 28790 Сливница пак се водех кашик ама понеже бях най-талантлив та ме взеха в щаба писърче
Та така до 28.12.2005. Винаги съм бил доста добричък с новобранците
Нямам нито един наряд нито в Плевен нито в Сливница.... 

и така там до клетвата ми се еба майката...бях кашик...беше прекрасно когато имеше време за цигарка...след клетвата 28790 Сливница пак се водех кашик ама понеже бях най-талантлив та ме взеха в щаба писърче

Деба тия дърти кочини!