Бихте ли изневерили на марката?
Модератор: Общи модератори
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
acho.rs написа:Plamenavramov написа:Колеги мисля,че нещо не се разбрахме!?! Не казвам,че Е36 е по добра от изброените,и МИСЛЯ ,че НИКАДЕ не съм я посочил за критерий???????????????? Или някой ми погледна в галерията???? ДА хубава ми е 36-цата и им се радвам за разлика от вас!!! Умея да ценя това,което имам и затова имам! Който неможе да направи сметка на стотинката,не може да направи сметка и на милиьон!!!! Мечтая да карам това,което имам!
П.С. Моля ви,четете с разбиране!!! Писането преварва мисленето при някой!!!!
НАУЧИ СЕ ДА ЦЕНИШ И ТОВА КОЕТО НЯМАШ![]()
Кви са тея глупости - Е класи били боклук , А6 било боклук - спред мен не можеш да кажеш на НИКОЙ бестселър от премим марките - боклук . Всяка кола си е униклана със своето . . . Аз изневреих - взех си А6 , щот ми падна далавера и е със стабилен мотор - кво не съм фен на БМВ , никакъв ентусиаст - преценил съм че и тази кола е добра и съм си я взел - тва че обичам , ракия , не значи че мразя уиски
А като цяло , темата мина на - какво си мечтая да купя , ако спечеля от тотото - изкефи ме колегата със Ф22катаАз пък ще си взема Б2 спирит , да си бомбардирам на воля .
Май ми се караш нещо началник ? Каде съм написал думата "боклук" ??? Спирам до тук с малоумния спор! А ТИ си помисли прави ли ти чест,в ТОЗИ форум и в ТАЗИ тема да пишеш това?????? Помисли си по-дълго,че пак някоя простотия ще драснеш! И чети по добре,като не си добавяш "екзотични" думички чрез,които да ме нападаш!
понеже не съм богаташ продадох на времето Е34ката и мисля че дадох един супер екземпляр въпреки външния му вид за който колегата Георги се постарал много и възвърнал пълния й блясък...пред възможността да карам Е34 на газ и да правя цигании я продадох и карам италианката която е на жена ми...италианката съм постарал да я оправям както Е34ката и не ме предаде...в момента е на 243.000 км 1.4 12вентилов , масло не харчи , пали от четвърт оборот и возията е типична италианска...стегнато и много некомфортно..мамка му бях свикнал на Е34 какво да направя...на следните марки съм карал продължително време и мога да изкажа мнение...
ГЛ 320 cdi test drive...не съм фен на СУВовете пък тази кола ми напомни карането на Волвото Ф12 на баща ми... King of the roads , Сиби предавател и тромпите му липсваха...иначе вървеше , пълно е с копчета вътре (обичам да има копчета) , интериора е супер лукс и си оправдава до някъде парите си...
Е320 cdi на истински 110.000 км от мой приятел първи собственик...понеже пътува дълго извънградско и той е на преклонна възраст той ме взима с него като втори шофьор понеже се изморява на дълги разстояния... все едно си на летящ килим с Али Баба до тебе навигатор...никакъв шум не се предава вътре , кормилото имаш чувството че е от някаква електронна игра демек никаква информация не ти дава...но там където завиваш там отива! бих искал малко по-стегнат волан с не толкова много хидравлично подпомагане...иначе дали караш с 50 дали с 200 ти е все едно...толкова е комфортна че пътуването с нея бих казал че е скучно..нищо чудно че на моя приятел му се доспива...интериорът е супер качествен и сглобката е солидна такава каквато трябва да бъде! екстериорът бих казал че много ми харесва...харесвам класически дизайн на автомобилите...както много ми харесва дизайна на Е38 и Е39 и Е46..тази нова тенденция колите да изглеждат все едно от бъдещето не ми харесва изобщо...с тази Е класа спира всичко...новата Е класа ми изглежда като киа...ай сиктир на тази нова вълна на автомобилния дизайн....та така само суперлативи мога да нареждам за този автомобил и бих го взел ако бях на над 40...все още ми се кара а не ми се "кара" ...този автомобил е страхотен и си има публика но аз не съм от тях...
mercedes S500 2008 г. тест драйв...оле мале...какво казах за Е320? умножете го по 5 пъти и това е С500...интериора просто е върха на качествена изработка и лукс...седалки с 12 места за масаж даже имаше специална програма за хора страдащи от лумбаго
не знам дали се ебавал дилера с мене но знам че доста се ебавах аз с колата...с тази кола не разбираш кога си подминал законовия праг за движение по пътища (имало опция за ограничение на скоростта с 50 в града и 130 извън) 250-260 км/час идват прекалено бързо докато не се активира ограничителя и атмосферата е....спокойна...чувах събеседника ми с който си приказвахме все едно бяхме на кафе..спира ,върви и завива с малко риск...за дългогодишен шофьор на мерцедес не би било проблем но карайки бмв и италианец аз получих екстрасистоли когато завивах и чаках да вляза в някоя нива но просто колата зави и пое по новата насока....бих го нарекъл магистрален бегач на дълги разстояния....хубава кола която е насочена към съвсем друга аудитория...аз предпочитам бмв или алфа ромео по тази част...
опел астра GTC 1.6 turbo 2008 г. на 13.440 км..чисто нова...тест драйв една седмица..за 23.000 евро колкото струва тази версия с всички екстри просто не можеш да намериш кола с такова брутално ускорение и забавяне...1.6 турбо 180 коня (което натискайки един бутон спорт стават 192 овербуст) моя приятел беше я качил на диното скоро и изкара на колело 188 коня...тази кола не е за БГ...стегнато окачване чак ти падат пломбите, известна турбо дупка (която дразни ако си дошъл от нормално аспирирана) която с времето не ти пречи , върховно ниво на оборудване но ми направи лошо впечатление в две насоки
1)не завива...на места където с Е34 без никакви помагачи взимах завой с една определена скорост с тази кола трябва да намалиш поне с 15 км....голям проблем на всичките астри от този род който се решава лесно с афтермаркет окачване което се оказва по-комфортно от оригиналното! даже се замисляш защо тъпия Опел не са го направили от самото начало а трябва да добавиш след покупката поне 2000 евро в окачване и нови гуми че тези неговите са пълна скръб...както и да е...тази кола ако бях на по 18-25 би била първия ми избор..сега не...
върви на А95 но най-добре върви на А100 но гори много...повярвайте много!
алфа 147 1.6 ....преди слушах приказките от рода че определението "наслада от шофиране на бързи тесни завой не го доставя нито бмв нито кой да е а алфа ромео" наистина е така колеги...воланът е толкова добре балансиран и толкова добре предава информация на ръцете ти че все едно твоята нервна система има датчици на предните колела..колата завива и е еталон в тема хандлинг , комфорт , удоволствие..даже на новите можеш да поръчиш и блокаж на дифа..бмв спряха блокажите и го предлата само на М сериите.Е34 ряпа да яде пред алфа ромео...пък тези който приказват тъй онъй да кажа че алфите и фиатите след 96та година ще намерите немски ел инсталации , немски части на окачването и т.н...това че попаднахте на мърляч предишен собственик и вие на страхотна далавера не е виновна колицата затова....но там където бмв е водач , алфа ромео й диша във врата...
новата ц класа.... страхотен автомобил и много красив отвън...особено бяло му отива много и АМГ пакета го прави още по красиво НО....интериора не е на ниво което мерцедес е свикнал тяхната аудитория...чувството на пластмасата е такова че който е карал цял живот мерцедеси го разочароват напълно...един познат ми казва че старото 190 до ден днешен има страхотни пластмаси....както и да е..не съм карал само се повозих и ми хареса....
новата тройка...страхотна кола вътре и вън...само вътрешността леееко ме разочарова понеже всичко е преместено на ай-драйв и таблото е минималистично...според моя вкус не ми харесва това според някой друг му харесва...ай-драйв сакс! но нивото на пластмасите и детайла , сглобяването и т.н. е на върховно ниво...влизайки вътре имаш чувство че си в някой съд пътуващ в космоса...абсолютна тишина и уют е това което ти идва първо на ума...седалката те е захванала здраво и си готов да пътуваш..само ти дай цел и си ти! нямах възможност да карам понеже не предлагаха тест драйв...но чувството е уникално в новата тройка...ама наистина уникално...
новото алди или ауди или олимпиада на колела
както искате го наричайте е една от последните фирми която може да ви изглеждат колите им еднотипно но пазят още от класическия дизайн и ми харесват страшно много..особенно новото А5...ако имах парите щях да се получи много мъчителна дилема между А5 и тройка купе...интериор напомнящ космически съд демек много копчета и страхотна сглобка направиха цялата серия на ауди фаворит...сериите РС4 и Рс6 просто избиха конкуренцията от бмв...съжалявам че го казвам но бмв загубиха играта освен ако не покажат заместител с турбо пълнене че атмосферното си приблизава краят на тази ера...
както и да е мога да пиша много но въпроса е там да го четете докрай..това е моето обективно мнение за колите днес надявам се да не ви мързи да го четете...лек ден
ГЛ 320 cdi test drive...не съм фен на СУВовете пък тази кола ми напомни карането на Волвото Ф12 на баща ми... King of the roads , Сиби предавател и тромпите му липсваха...иначе вървеше , пълно е с копчета вътре (обичам да има копчета) , интериора е супер лукс и си оправдава до някъде парите си...
Е320 cdi на истински 110.000 км от мой приятел първи собственик...понеже пътува дълго извънградско и той е на преклонна възраст той ме взима с него като втори шофьор понеже се изморява на дълги разстояния... все едно си на летящ килим с Али Баба до тебе навигатор...никакъв шум не се предава вътре , кормилото имаш чувството че е от някаква електронна игра демек никаква информация не ти дава...но там където завиваш там отива! бих искал малко по-стегнат волан с не толкова много хидравлично подпомагане...иначе дали караш с 50 дали с 200 ти е все едно...толкова е комфортна че пътуването с нея бих казал че е скучно..нищо чудно че на моя приятел му се доспива...интериорът е супер качествен и сглобката е солидна такава каквато трябва да бъде! екстериорът бих казал че много ми харесва...харесвам класически дизайн на автомобилите...както много ми харесва дизайна на Е38 и Е39 и Е46..тази нова тенденция колите да изглеждат все едно от бъдещето не ми харесва изобщо...с тази Е класа спира всичко...новата Е класа ми изглежда като киа...ай сиктир на тази нова вълна на автомобилния дизайн....та така само суперлативи мога да нареждам за този автомобил и бих го взел ако бях на над 40...все още ми се кара а не ми се "кара" ...този автомобил е страхотен и си има публика но аз не съм от тях...
mercedes S500 2008 г. тест драйв...оле мале...какво казах за Е320? умножете го по 5 пъти и това е С500...интериора просто е върха на качествена изработка и лукс...седалки с 12 места за масаж даже имаше специална програма за хора страдащи от лумбаго

опел астра GTC 1.6 turbo 2008 г. на 13.440 км..чисто нова...тест драйв една седмица..за 23.000 евро колкото струва тази версия с всички екстри просто не можеш да намериш кола с такова брутално ускорение и забавяне...1.6 турбо 180 коня (което натискайки един бутон спорт стават 192 овербуст) моя приятел беше я качил на диното скоро и изкара на колело 188 коня...тази кола не е за БГ...стегнато окачване чак ти падат пломбите, известна турбо дупка (която дразни ако си дошъл от нормално аспирирана) която с времето не ти пречи , върховно ниво на оборудване но ми направи лошо впечатление в две насоки
1)не завива...на места където с Е34 без никакви помагачи взимах завой с една определена скорост с тази кола трябва да намалиш поне с 15 км....голям проблем на всичките астри от този род който се решава лесно с афтермаркет окачване което се оказва по-комфортно от оригиналното! даже се замисляш защо тъпия Опел не са го направили от самото начало а трябва да добавиш след покупката поне 2000 евро в окачване и нови гуми че тези неговите са пълна скръб...както и да е...тази кола ако бях на по 18-25 би била първия ми избор..сега не...
върви на А95 но най-добре върви на А100 но гори много...повярвайте много!
алфа 147 1.6 ....преди слушах приказките от рода че определението "наслада от шофиране на бързи тесни завой не го доставя нито бмв нито кой да е а алфа ромео" наистина е така колеги...воланът е толкова добре балансиран и толкова добре предава информация на ръцете ти че все едно твоята нервна система има датчици на предните колела..колата завива и е еталон в тема хандлинг , комфорт , удоволствие..даже на новите можеш да поръчиш и блокаж на дифа..бмв спряха блокажите и го предлата само на М сериите.Е34 ряпа да яде пред алфа ромео...пък тези който приказват тъй онъй да кажа че алфите и фиатите след 96та година ще намерите немски ел инсталации , немски части на окачването и т.н...това че попаднахте на мърляч предишен собственик и вие на страхотна далавера не е виновна колицата затова....но там където бмв е водач , алфа ромео й диша във врата...
новата ц класа.... страхотен автомобил и много красив отвън...особено бяло му отива много и АМГ пакета го прави още по красиво НО....интериора не е на ниво което мерцедес е свикнал тяхната аудитория...чувството на пластмасата е такова че който е карал цял живот мерцедеси го разочароват напълно...един познат ми казва че старото 190 до ден днешен има страхотни пластмаси....както и да е..не съм карал само се повозих и ми хареса....
новата тройка...страхотна кола вътре и вън...само вътрешността леееко ме разочарова понеже всичко е преместено на ай-драйв и таблото е минималистично...според моя вкус не ми харесва това според някой друг му харесва...ай-драйв сакс! но нивото на пластмасите и детайла , сглобяването и т.н. е на върховно ниво...влизайки вътре имаш чувство че си в някой съд пътуващ в космоса...абсолютна тишина и уют е това което ти идва първо на ума...седалката те е захванала здраво и си готов да пътуваш..само ти дай цел и си ти! нямах възможност да карам понеже не предлагаха тест драйв...но чувството е уникално в новата тройка...ама наистина уникално...
новото алди или ауди или олимпиада на колела

както и да е мога да пиша много но въпроса е там да го четете докрай..това е моето обективно мнение за колите днес надявам се да не ви мързи да го четете...лек ден
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Plamenavramov написа:acho.rs написа:Plamenavramov написа:Колеги мисля,че нещо не се разбрахме!?! Не казвам,че Е36 е по добра от изброените,и МИСЛЯ ,че НИКАДЕ не съм я посочил за критерий???????????????? Или някой ми погледна в галерията???? ДА хубава ми е 36-цата и им се радвам за разлика от вас!!! Умея да ценя това,което имам и затова имам! Който неможе да направи сметка на стотинката,не може да направи сметка и на милиьон!!!! Мечтая да карам това,което имам!
П.С. Моля ви,четете с разбиране!!! Писането преварва мисленето при някой!!!!
НАУЧИ СЕ ДА ЦЕНИШ И ТОВА КОЕТО НЯМАШ![]()
Кви са тея глупости - Е класи били боклук , А6 било боклук - спред мен не можеш да кажеш на НИКОЙ бестселър от премим марките - боклук . Всяка кола си е униклана със своето . . . Аз изневреих - взех си А6 , щот ми падна далавера и е със стабилен мотор - кво не съм фен на БМВ , никакъв ентусиаст - преценил съм че и тази кола е добра и съм си я взел - тва че обичам , ракия , не значи че мразя уиски
А като цяло , темата мина на - какво си мечтая да купя , ако спечеля от тотото - изкефи ме колегата със Ф22катаАз пък ще си взема Б2 спирит , да си бомбардирам на воля .
Май ми се караш нещо началник ? Каде съм написал думата "боклук" ??? Спирам до тук с малоумния спор! А ТИ си помисли прави ли ти чест,в ТОЗИ форум и в ТАЗИ тема да пишеш това?????? Помисли си по-дълго,че пак някоя простотия ще драснеш! И чети по добре,като не си добавяш "екзотични" думички чрез,които да ме нападаш!
Казвам само - пич , ти не си добре . За каква чест ми говориш приятелю ? Че съм си купил Ауди и нямам право да пиша във форума на БМВ

Аз немога да разбера заглавието , в смисъл такъв, че "Бихте ли изневерили на любимата марка" звучи малко сектантско. Ти като си истински фен , не означава че никога няма да се качиш на друга кола или да си купиш. Все едно когато се качиш за първи път в кола и тя да е била БМВ и от тогава "докато смъртта ни раздели"
Аз като си имам любима група не означава че само нея ще слушам. Та както и да е , мое лично мнение е това и ако имах парите които имат някои хора (дето незнаят за кво да ги харчат), е аз ще знам:
БМВ ще имам 100% даже 2 - Е46 EUROPROJEKTZ OSS и Е38 , от другите марки ще е Chevrolet Camaro , преди много се кефех на Ford Mustang GT500 '67 Shelby от филма
ама Камарото почна да ме грабва повече. От много време си мечтая за Old School Car или American Muscle Car както щете я наречете. Dodge Charger да не пропусна
Еми това са ми колите... и всичките да са черни!!!
(като цсл-а може да е сив металик)
А по анкетата съм гласувал - "Дори и да купя по-скъпа кола,винаги ще имам и БМВ в гаража!"

БМВ ще имам 100% даже 2 - Е46 EUROPROJEKTZ OSS и Е38 , от другите марки ще е Chevrolet Camaro , преди много се кефех на Ford Mustang GT500 '67 Shelby от филма

А по анкетата съм гласувал - "Дори и да купя по-скъпа кола,винаги ще имам и БМВ в гаража!"
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз бих изневерил с радост на марката
Според мен ако в един момент изневеря на марката това е добър знак за моето финансово положение, защото всичките не-BMW коли които харесвам не са ми по възможностите в момента. 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Fixxxer написа:Ти като си истински фен , не означава че никога няма да се качиш на друга кола или да си купиш.
Абе... означава...

Но ако "се замогна" - само BMW-та...

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
На жена бих изневерил при форсмажорни обстоятелства, на любимата марка не. Винаги ме питат: Не ти ли омръзна само бмв-ета да караш. Първия път когато се качих и подкарах автомобила с тази марка, забравих за всички останали. Като служебни карам всякакви коли, но никога с удоволствие. Зимата изобщо ги избягвам. Имал съм няколко случая с извъртането на задницата на тези преднозадвижвани, неустойчиви автомобили и само обстоятелството, че нямаше насрещно движение ме спаси.
grnka написа:алфа 147 1.6 ....преди слушах приказките от рода че определението "наслада от шофиране на бързи тесни завой не го доставя нито бмв нито кой да е а алфа ромео" наистина е така колеги...воланът е толкова добре балансиран и толкова добре предава информация на ръцете ти че все едно твоята нервна система има датчици на предните колела..колата завива и е еталон в тема хандлинг , комфорт , удоволствие..даже на новите можеш да поръчиш и блокаж на дифа..бмв спряха блокажите и го предлата само на М сериите.Е34 ряпа да яде пред алфа ромео...пък тези който приказват тъй онъй да кажа че алфите и фиатите след 96та година ще намерите немски ел инсталации , немски части на окачването и т.н...това че попаднахте на мърляч предишен собственик и вие на страхотна далавера не е виновна колицата затова....но там където бмв е водач , алфа ромео й диша във врата...
Съжалявам, но това просто нямаше как да не го цитирам.

За останалите марки също си много прав колега - всеки автомобил/марка си има своите достойнства.

В анкетата не съм гласувал, защото в момента и двете коли, които са ми на разположение, са различни от BMW, но ако някой ден се замогна, в гаража със сигурност ще има няколко расови баварски екземпляра!

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
krystal написа:Ако имам пари сигурно ще си купя различни цветове и модели,но на марката не бих изневерила...

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Не бих изневерил на любимата си марка автомобили. Нито AMG нито Бентли,Майбах нито никоя друга не може да замени стилът и характера на БМВ 

Последна промяна biberon4o на 13 Фев 2009, 1:13, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!